- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Erre asztali alkalmazást használok - tehát nem csak böngészőben működik - PicPick
Van tálcán kis ikonja - szemre is szép - és most 27,5MB-ot RAM-ot fogyaszt, egyéb erőforrás igénye nincs. Van tartományi mentés, teljes kép és - ami nekem nagyon fontos - időzített metszés tehát 10-20mp-re késleltetett. Sokat kipróbáltam, van rengeteg jó de sajnos sokat nem fejlesztenek ezt valamikor az ősszel vagy a nyár folyamán frissítették tehát aktívan fejlesztik.
-
Érdekes dolgot tapasztaltam ma képernyőmentést készítő kiegészítőkkel.
Teljes oldal mentésére a full page screen capture-t használom, nekem bevált. Keresgéltem egy olyan kiegészítőt, amivel tudok csak sima képernyőmentést készíteni. Rátaláltam az [Awesome Screenshot: Screen Video Recorder] kiegre. Szerintem nagyon jó. Tud képernyőmentést, kijelölt terület mentését és teljes oldal mentést is, szerkesztővel stb. (+ asztal mentést) Próbálgattam fej-fej mellett a két kiegészítőt és az awesome sokkal gyorsabb mint a full page screen, ráadásul ugyan azt az oldalt a full page lementi 13mb-os képként, az awesome 4mb-os képként.
Azért ha gyakran menteget az ember, nem mindegy mekkora helyet foglal, meg tényleg sokkal gyorsabban is dolgozik.
Gondoltam másnak is hasznos lehet.
-
Cs1csó
titán
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ha Decembertől megszűnik a Chrom Flash támogatása és ha játszani szeretnének a gyerekek vagy az asszony amivel 14 éven keresztül játszott ezt hogy oldjam meg? Vagy ti hogy oldanátok meg? Az adobe oldalról töltsek le mellé mint régen?
-
leviske
veterán
The end of uBlock Origin for Google Chrome?
Úgy tűnik annyira sokáig mégsem fogja engedni a Google a blokkolókat, csak nem motor szinten heréli ki őket.
-
dethroner
veterán
szerk
-
Thom!
veterán
Buzi reklámok jelentek meg win10+legújabb chrome a win értesítési sávból ugranak fel mi ez?
-
Luissimo
veterán
válasz
kalasz #29171 üzenetére
Apropopó,
hamár a droidos chromenál tartunk.tv boxon használva, légegérrel, kellene az a lehetőség, amivel a nagyitást tudom állitani, hasonloan az asztali pc-s verziohoz.
bizonyos oldalakon más-más százalékra, mivel van amelyik ezt igényli, hogy olvasható legyen.
kétujjas módszerrel nemlehet, a menüben beállitani nemlehet, ctrl+egér nem játszik, mint a winben.Van valamiféle megoldás?
-
kalasz
tag
Udv a nagyerdemunek!
Droidos chrome-ban minkent lehet kikapcsolni a kijelolesre torteno keresest? -
-
Jazz
veterán
A "teljesképernyős nézetbeől való kilépéshez nyomja meg az esc billenyűt" felugró figyelmeztető ablakot hogy lehet kikapcsolni, hogy ne ugorjon fel minden egyes video-nál?
köszi! -
MadGame
senior tag
TigerCat, OldMike: Köszi, kuka ürítése megoldotta a dolgot, most már csak 1,1 GB van használatban, ami reális
-
ToBeY
nagyúr
Tudtok ajánlani a click&clean helyett valami másik bővítményt ami kb ugyanezt tudja?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
A Google Drive azt jelzi, hogy a 15-ből bő 8 gigát felhasználok. Van kb. 5 db levelem - kuka ürítve - meg néhány dokumentum (.docx., pdf) feltöltve Drive-ra. Pár megás mind és kb. 10 db. Akkor mi eszik meg 8 gigát?! -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Két zavaró dolgot szeretnék megkérdezni. Az első már nagyon régóta jelen van, időnként ha betölt egy új oldal, a bal felső sarokban felbukkan egy kis fehér ablak, amiben vagy a tartózkodási helyet szeretné megkapni, vagy értesítéseket megjelentetni az oldalhoz. Persze el lehet utasítani egy kattintással, de jó volna már teljesen megszabadulni ezektől. A másik dolog ma kezdett jelentkezni, az előbb említett értesítéshez már a képernyőt is teljesen kitölti. Meg lehet ezektől szabadulni véglegesen? -
Sziasztok,
Olyan kiegészítőt keresek Chrome-hoz, amely kirakható az eszköztárra és egy kattintásra listázza a más eszközökön megnyitott lapokat. Volna tippetek?
Köszi! -
junior11
veterán
válasz
B. Tamas #29139 üzenetére
Szia, én nem tudok ilyenről, de lehet, hogy van. Ha a Chrome-ban tárolt jelszavakra gondoltál, azokhoz amúgy sem tud egy átlagfelhasználó hozzáférni Windows alatt a rendszer jelszava vagy PIN kódja nélkül (Win10). Aki viszont ért hozzá, meg lehet ezt is kerülni, ezért biztonságosabb megoldás jelszókezelő használata.
Ami a többi szinkronizált cuccot illeti, pl. kedvencek, bővítmények és egyéb beállítások, azokat bárki megtekintheti, ha hozzáférést kap az adott géphez és a Chrome-hoz.
-
B. Tamas
aktív tag
Sziasztok, létezik e olyan bővítmény, amivel csak egy jelszó beírása után indul el a Chrome? Arra kellene, hogy a céges gépen ne férjenek hozzá a szinkronizált cuccaimhoz véletlenül se.
-
Kátai
senior tag
Win 10 tiszta telepítés előtt állok.Ha törlöm a Chorme böngészőt előtte majd ha visszakapom a gépet és újratelepítem,akkor megmaradnak a könyvjelzőim,telepített bővítmények,stb?
-
CptAdamica
veterán
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha egy külső programból akarok megnyitni egy linket, akkor a már megnyitott Chrome ablakba nyissa meg és ne egy külön új Chrome ablakban, ahol még be sem vagyok jelentkezve...?
-
A feliratok.info oldalról töltenék le feliratot és letíltja a chrome. Nincs opció, hogy felülírd. Nektek sikerül valahogy onnan letölteni feliratot vele?
-
-
Nixon18
senior tag
válasz
Cs1csó #29123 üzenetére
Pont ez a baj, hogy tiszta telepítés utá csinálta ezt a hibát és minden böngészővel. Másik gépeken nem találkoztam ilyennel, de azokon még nincs is fent a 1903. Szóval még arra is gyanakszom kicsit.
Bár egy irodai gépen meg a 1803-mal nem jönnek be a e-hivatali portálok bad gateway miatt... -
Cs1csó
titán
válasz
Nixon18 #29122 üzenetére
Passz, csinálnék egy Windows - tiszta - újratelepítés minden rendszer partíció gyalulása 1903-as rendszer feltelepít. Manuálisan NEM telepítgetni driver-t csak VGA és esetleg audio driver, minden egyéb driver telepítését a Windows-ra hagynám. Ezek után böngésző telepítés és tesztelés. HA minden böngészőnél ez a hiba akkor ez inkább oprendszer hiba esetleg hálózati probléma de nem tudom mi okozhat ilyet.
(tudom, hogy nem valami nagy tanács de amikor kb. SEMMI ötlet akkor iyen drasztikus megoldások kellenek mert egy Windows újratelepítés sok problémát megold.
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Nem egészen csak chrome-os a probléma, de a windowsos topicban eddig nwm kaptam semmi választ. Hátha itt belefutott már valaki ilyen problémába:
Pár napja telepítettem újra egy HP Elitebook 8560W-n a Windows 10-et (korábban Win7-ről frissítettem). MCT-vel szedtem le a legfrisebb Windows 10-et (1903). Azóta azt a hibát produkálja az összes google-vonatkozású oldal, hogy a lenyiló menük (gmailben keresés, fiókváltás, maps-nél a menü, stb) nem jelennek meg. Sajnos az interneten fellelhető megoldások (cache törlés, böngésző újratelepítés, add-onok kikapcsolása, stb.) nem működnek.
Chrome, Firefox és még az Edge is ugyanígy rossz.
Ti találkoztatok ezzel a problémával? Esetleg tudtok valami lehetséges megoldást rá? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #29120 üzenetére
Végigvittem a DDU-s procedúrát, teljes újratelepítéssel felraktam a legfrissebb nVidia driver-t és most úgy tűnik ok minden. Remélem így is marad, most már a Chrome is fut hardveres gyorsítással. Köszi még 1x!
-
Cs1csó
titán
válasz
Mr.Mercury #29117 üzenetére
A legfrissebb driver van fent ? Az egy nem túl régi kártya nem hiszem, hogy a böngészőben vagy az Nvidia driver-ben baxtak volna el valamit, szerintem ez egyéni hiba.
2 dolgot próbálnék meg:
1. vagy az Nvidia driver-t - DDU-val - Display Driver Uninstaller - segítségével távolítanám el és tenném fel a legfrissebbet
2. újratelepíteném az böngészőt - egy alapos eltávolítás után - és amikor megvan a telepítés kipróbálnám előbb úgy simán hogy működik e rendesen ha igen - szerintem ekkor meg fog szűnni a hiba - utána mehet a szinkronizáció és remélhetőleg a szinkronizáció nem hozza vissza a hibát, ha vissza hozza tehát a szinkronizációban a hiba akkor ki lehet próbálni letiltott kiegészítővel vagy az újratelepítés után csökkentett szinkronizációval pl. csak a jelszavakat és a könyvjelzőket szinkronizálnám - bejelentkezés után lehetőség van módosítani a szinkronizálást. -
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet innen kitörölni egy várost? Itt próbáltam tájékozódni, de semmit sem találtam.
Valakinek valami ötlet? -
SP4C3
veterán
válasz
Mr.Mercury #29112 üzenetére
Frissült a Chrome vagy a grafikus drivered és valamelyik hibás.
Grafikus kártyád driver-ét próbáld frissíteni vagy downgrade-elni.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy tegnap még semmi baja nem volt, ma viszont indításkor tök fekete képernyővel indult a Chrome és most már csak úgy tudom használni, ha az indítóikonjába beírom, hogy ne használja a hardveres gyorsítást?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Nektek is lelassult tegnap-tegnapelőtt óta a Chrome?
YouTube, Vimeo videókat nem ír FullHD-ban és eddig simán vitte, vagy nem tud gyorsan elindulni az oldalnak a beöltése, hanem vár kicsit. Eddig meg több tab-on is képes volt egyszerre tölteni a dolgokat.
Ezt a verziót használom: Version 77.0.3865.90 (Official Build) (64-bit)
köszi -
Cs1csó
titán
Az az egyik legjobb, esetleg helyette próbáld ki az AdGuard-ot, szintén kiegészítő elég hatékony, persze érdemes a beállításaiban körülnézni, ha bővebb infó kell nézz be a reklámblokkolós topikba
kb. az egyetlen valamire való alternatívája az Ublock Origin-nek. (az Ublock Origin forkját a Nano Adblocker-t leszámítva, de a is a Nano Defender-rel együtt éri meg igazán) -
Cs1csó
titán
Most Firefox-ot használok elsődleges böngészőnek - már vagy 2 éve előtte vagy 8 évig Chrome volt - de ott is elképesztő hibákba lehet belefutni pl. telepítgettem reklámblokkolókat, egyiket tiltottam addig teszteltem a másikat stb. és amikor feltettem az Ublock Origin-t jobb oldalt felül ahol a kis ikonjának meg kellett volna jelennie csak a "helye" volt meg tehát ott volt de az ikon nem látszódott
Akármit gépészkedtem nem jött helyre, de számos ilyen apró de nehezen értelmezhető hibába lehet belefutni: csináltam egy "felfrissítést" - van egy ilyen opció a Firefox-ban kb. mindent alapra állít és törli a kiegészítőket - és utána a kiegészítők újratelepítésével megszűnt minden korábbi gond. -
Cs1csó
titán
Az jó jel, ha megcsinálod a szinkronizációt akkor bejelentkezések és a könyvjelzők szinkronizálása a legfontosabb.
A kiegészítők és a beállítások szinkronizálása már kérdéses főleg a beállításoké, főleg ha abban van a hiba a szinkronizációval visszahozod azt is. Nekem már volt olyan. A kiegészítőkkel pedig az a gond, hogy lehet az egyik másik zavar be. ha mindent letiltanád majd így kipróbálnád a click and clean kiegészítőt és működne akkor lehet elég egyenként újratelepíteni vagy egyenként engedélyezni és futtatni utána a kieget és amelyik kiegészítő újbóli engedélyezése után nem fog működni akkor meg is van a hibás kieg ami zavarja, lehet annak a másik kiegészítőnek az újratelepítése megoldja a gondot. -
Cs1csó
titán
Az hiba, a szinkronizáció egy királyság minden böngészőben. Ha pedig ennyire be van lakva akkor szinte biztos ott van a hiba.
Futtasd ezt le: Adwcleaner
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS Plus előfizetések
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !