Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Ez a Software Reporter Tool ez mindenkinél gondot okoz, vagy csak régebbi CPU-k mellett?
E8400, 8giga ram, és SSD mellett is úgy megakasztja a gépet, h hosszú percekig nem lehet normálisan használni a böngészőt. (Win 7)
Faterom gépénél van ez, őt nem érinti, mert Firefoxot használ, én viszont ha hazajövök, a Chromeot nyitom meg, és kábé egy hónapja vettem észre, h akad az egér, aztán néztem a feladatkezelőben, ez a szxrság okozza, folyamatosan magasan terheli a processzort.
Rákerestem mi ez.Itt a topicban is kérdezték már páran.
Nincs erre valami megoldás?
Hát komolyan agyfxszt kapok, ilyen nincs.

Értem én, h új gépeknél nem lehet észrevenni, mert olyan erős egy új CPU, h 5-10%-ot terhelhet csak talán. De hát ez felháborít, h egy rxhadt böngésző fejlesztője ilyet megenged magának, h használhatatlan 5-10 percig a gép a spywarejük miatt.
Egy E8ezres Core 2 azért szerintem netezésre, officera, médialejátszáshoz akár HDD-vel, pláne egy SSD mellett azért még teljesen használható lenne.
És akkor ne utáljam a Googlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest