Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
-
trialboj
őstag
Sziasztok, tudna segíteni valaki, egy barátom böngészője nem működik rendesen, és nem tudom megoldani, mert nekem még sosem volt ilyen gondom, és amit a megoldásról olvastam elég ijesztő.
Szóval ez a hiba, leállt a sync, mert be kellene írja a "passphrase"-t. Nem tudom mi az, nem emlékszik rá hogy készített volna, mondjuk ő nem nagyon érti a sync fogalmát sem
A megoldás rá a gugli szerint, hogy toljon egy reset "passphrase"-t, ami azzal jár hogy MINDEN mentett adatot letöröl a google fiók felhőjéből, de a gépen megmarad.
Na itt én is elvesztem, mert ezt mi a lófszt jelent? Miért kellene mindent letöröljön? Tudja a jelszót, be tud lépni, ha letöröl mindent a google-ből, akkor újra kell írja az összes kódot, és megjegyezett adatot?
Vagy ez valami zseniálisan összehangolt dolog, és amint letörölte, automatikusan mindent vissza szinkronizál a pc-ről, és nem lesz gond, sem a laptoppal, sem a telefonnal?
Köszönöm
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan beépülőt,amelyikkel a lapoknál külön hangerőt tudok beállítani vagy éppen adott lapon futó videót némítani?
-
siskad
őstag
Sziasztok!
Elég fura problémám adódott: Ha telefonon rákeresek valamire akkor az első két találatot nem tudom megnyitni. Illetve a keresősáv sem működik. Mintha nem is érzékelné a telefon hogy rányomtam. Inkognító ablakban tökéletesen megy minden, mivel ott ugye nem vagyok bejelentkezve. Valahol a google fiókomban lesz szerintem a hiba, mert 2 telefonon is be vagyok jelentkezve és egyiken sem megy, viszont gépen meg tökéletes. Bár az elmúlt időben nem is állítottam semmit a fiókomban. Próbáltam kijelentkezni, majd vissza, de utána ugyanúgy rossz volt, a böngészési adatokat, cookie-kat is töröltem az elmúlt 7 napból, gyorsítótár törlés is volt. Visszaraktam régebbi verziót is a chrome-ból hogy nem e valami frissítéssel van probléma, de úgy is megvolt a hiba. Most így hirtelen nem nagyon van sajnos több ötletem amit még meg lehetne próbálni, valaki találkozott már ilyennel? -
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy ismerősöm táblagépén ha rámegy egy honlapra, és feljön a tájékoztató a sütikről, és rákattint az elfogad-ra vagy a több információ-ra, akkor az nem megy tovább, hanem csak töltöget? Emiatt nem is tud továbbmenni az adott oldalra.
És a másik, hogy mindig Debrecent mutat neki a Google térkép az indításkor, holott nem is ott tartózkodik?
Google Chrome-ot használ valami iOS félén. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy Chrome specifikus-e, de ha rákeresek valamire és van Facebook oldala, akkor miért a mobilos verziót adja be asztali gépen?
-
atala
addikt
Nem igazán Chrome kérdés, de nem találtam megfelelő topicot.
Remélem tudtok segíteni.
A lányom fel lett véve a Google családi csoportba, még 15 évesen.
Amikor betöltötte a 16 évet, vissza kapta a google fiókja ellenőrzési jogokat.
Most törölném a családi csoportot, de nem engedi, mert azt írja ki, hogy van 16 évnél fiatalabb a csoportban, holott már betöltötte a 16-ot, lassan egy léve.
Hogyan tudnám törölni a csoportot? -
neo81
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani Google Chrome böngészőhöz olyan ingyenes VPN kiegészítőt, ami magyar IP-t is támogat?
Köszi! -
törölt tag
A Chrome-ot telepíthetem úgy, hogy az Edge-ben a google.com oldalt megnyitva kiválasztom a jobb felső sarokból a váltás Chrome-ra vagy valami hasonló szövegre kattintva?
-
törölt tag
válasz
junior11
üzenetére
Köszönöm szépen

Melyik a jobb és honnan lehet letölteni?
Veszélyes netezni az említett bővítmény nélkül? Kaphat kártevőt a számítógép? A Chrome-ot telepíthetem úgy, hogy az Edge-ben a google.com oldalt megnyitva kiválasztom a jobb felső sarokból a váltás Chrome-ra vagy valami hasonló szövegre kattintva? -
törölt tag
Sziasztok!
Frissen telepített rendszerhez milyen bővítményt kell telepíteni Chrome-hoz?
-
wr6vhwxeq
kezdő
Hello.
Valaki tud megoldást a Microsoft Edge HTML Document dologra, hogy ne ilyen formátumban töltsön le mindig képet a chrome is? -
timarcell
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a Chrome böngésző, google motorral való kereséskor a keresési kifejezéseket helyettesíti egy másik fix kifejezéssel. Ez kb úgy néz ki ha beírom pl. AMD rákeres, kidobja az eredményeket, és rögtön módosítja az AMD-t pl.:Erste-re. Iszonyat idegesítő mert utána már nem tudod módosítani azt amire eredetileg rákerestem.
Előre is köszi a segítséget! -
MadGame
senior tag
válasz
janosibaja
üzenetére
Próbáld meg ezt: google.hu → jobb lent: Beállítások → Keresési beállítások → lentebb: Régióbeállítások → Ha Magyarországon vagy, akkor maradjon jelenlegi régió vagy át is állíthatod Magyarországra.
Ezután Görgess fel és bal oldalt válaszd a Nyelvek fület és ellenőrizd, hogy magyar van-e beállítva. Mentés, próba
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Ma reggel kaptam egy e-mailt a Google-től, hogy mikor ez történt, a rendszerük azt érzékelte, nem aktív felhasználó vagyok, és ezért kijelentkeztetett minden egyes használt eszközről és böngészőből. Azóta rájöttek, hogy ez az egész a véletlen műve volt, és elnézést kértek érte
Na, ilyen is van
-
wr6vhwxeq
kezdő
Sziasztok.
Véletlenül mellényomtam a billentyűzeten és a képen látható dolgot eredményeztem ezzel. Valahol az F8 környékén landolt az ujjam és most akárhová kattintok, mindig ezt hozza fel a jobbklikk, hiába nem képre megyek rá. Mintha mindent képnek nézne az oldalon...
Mi lehet a baja?
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, biztos hülye kérdés, de ha valaki segítene: a Chrome-ban guglizva nem a megszokott keresőfelület jön be, hanem csak angolul, s nem tudom az "Eszközökkel" magyarra szűkíteni a keresést. Hogy lehet ezt visszahozni? Köszi!
-
olivera88
veterán
Chrome mobil verzióban valamiért elállitodott a tab nézet. Nem rács formában jelennek meg lapok ahogy eddig hanem egymás alatt és csak csak szöveget mutat oldal előnézet nélkül.
Nem találtam eddig opciót h lehetne visszaállítani. -
FunPro
őstag
Nem tudom, miért én nyerem meg mindig ezeket az emberiség 0%-át érintő hibákat.
A képen az látható, hogy a google keresőoldal első lapján ott virít egy szép nagy fehér semmi.
Megvizsgálva látszik, hogy az a szemét div foglalja neki a helyet. A dolog érdekessége, hogy csak bejelentkezve jön elő. Most vagy valahogy vírusos a google profilom, és mindig erőlködik valami betöltésével, vagy a guglinál cseszett el valaki valamit, de olyan minimális a hiba, hogy csesznek kijavítani. Az "MTV2Lb" szóra rákeresve egyébként egyedül egy ázsiai google hibabejelentőt találok.
Egyébként a meglátogatott oldalak színe is olyan szemetcsesző lila lett nálam az elmúlt napokban.
A hiba tuti nem a gépen van, hanem a profilommal kapcsolatos.
-
Armagedown
őstag
Megoldható-e valamilyen kiterjesztéssel, hogy amennyiben több könyvjelzőt, vagy egy oldalt új lapon nyitok meg, azt csak akkor töltődjön be, ha átváltok rá?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy évek óta Chrome felhasználó,és a képeken látható dolgokat szeretném eltünteni magamnál. Felső képen is ezeket örökre szeretném eltüntetni,ha újra rakom a gépet akkor és belépem a profilomba akkor ne jelenjenek meg ezek+az alsó képen is a probléma szünjön meg:
A második képen azt tudom hogy egyesével kitudom törölni őket,de aikor ismét megnyítom a böngészőt akkor megint ezek megjelennek. Hogyan tudom örökre kitörölni, illetve azt beállítani hogy nekem ne mentse ezeket a dolgokat a böngésző?
Köszönöm a választ előre is:
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem igazán szeretem a Chrome-t de a munkahelyem miatt muszáj vagyok azt használni mert más böngésző nem engedélyezett ..... (nem értem miért amúgy ... de ok
)Saját gépeimet Firefoxot használok, és ott a CTRL + TAB-al nem a megnyitott tabok között körbe körbe váltogat, hanem az előzőleg megnyitottat tudjuk vele vissza nyitni.
(Nah szóval remélem érthető
)
Ezt valahogy meglehet oldani Chromehoz is ? Ha igen, hogyan ? -
Werkly
addikt
Van lehetőség az utolsó verziónál, hogy rákérdezzen több lap bezárására? Kösz!
-
Sziasztok!
Brave-hez keresek két bővítményt.
Könyvjelző gomb. A Quick bookmark menu-t raktam fel de nem tetszik hogy nem látom az összes mentett oldalt (görgetni kell) illetve hogy ha rámegyek egy könyvtárra akkor automatikusan kinyílik és átlép oda.
Valami megoldás hogy bal oldalra kerüljön a Könyvjelző gomb, a home gomb mellé.
-
SP4C3
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Bemásolod az url bar-ba: chrome://settings/appearance
Show bookmarks bar: ON -
RandomName
senior tag
Olyan van pár órája, hogy w11 frissült, és azóta a Chrome-ban csak addig látszik a könyvjelzősáv amíg az üres kezdőlapon vagyok. ha kattintok pl a logout-ra, akkor az oldal betöltődik, és a sáv el lesz rejtve. És így pont az értelmét veszti el, mert új tabot kell nyitni, ha ezt a fajta gyorselérést akarom használni.
Legfrissebb Chrome van.
Én nyomkodtam el valamit?
Vissza lehet ezt valahogy állítani a régi működésre? -
junior11
veterán
Pár perce, az előbb magától ki lettem jelentkezve az összes eszközön a Google fiókomból (Windows - Chrome/MS Edge és 2 android telefon). Vmi gikszer van gugliéknál vagy mi lehetett ez? Ti is tapasztaltatok hasonlót?
-
laszlohu
addikt
Üdv
Youtube - nál melyik opciót kell választani, ha nekem jó a reklámos youtube , és nem akarok fizetni érte :
próbaverzió kihagyása 1 hónap ingyen
Köszönet
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Akkor gondolom a telón a chrome adatok teljes törése is megvolt... mert az egy tiszta újratelepítésnek minősül... bár nem merek rá mérget venni hogy a mentett adatok (jelszavak/könyvjelzők) nem-e szállnak el, bár nem kellene...
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Igen, akartam is javasolni a firefoxot, de hát egy chrome topikban ügye...
Fentebb írta is valaki, hogy neki mindenképp kéri chrome alatt, persze nem tudjuk hogy ez az ujjlenyomat (biometrikus azonosítás kérése) opció nála ki vagy be van kapcsolva.
Az androidon a chrome beállításait átnézted? Lehet ott is van valami eldugva...
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nem akarok spammelni, de letöltöttem a firefoxot a telefonomra, és hibátlanul működik, nem kér ujjlenyomatot, szóval csak a google chrome van bebugolva nálam sajna

-
Dreadloord
senior tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Sajnos nem segít, hiába kapcsolgatom ki-be, és indítom újra a telefont, nem változik.
IPAD-en meg nincs is a beállításokban google opció, szóval ott ezt nem is lehetállítani, de ott safariban működik a dolog, a mobilom viszont android, és hiába kapcsolom, semmi változás

-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nézted amit írtam?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Na beszéltem a google ügyfélszolgálattal, attól, hogy egy eszközömön van ujjlenyomatolvasó, simán mennie kellene a chrome-ban ujjlenyomat megadása nélkül is a bejelentkezésnek a mentett jelszavakkal a weboldalakra.
A chromeban a jelszavaknál írták is, hogy a jelszavak megjegyzését és az autoamta bejelentkezést tudom állítani, nincs is opcó ujjlenyomat kérésére, szóval valami más zavar be

-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Frissen telepitett Windows 11, chrome indítása és csak egy pillanatra bevillan az ablak és semmi, nem indul el. Találkozott esetleg valaki hasonló hibával?
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nézd meg ezt esetleg: [link]
2020-as cikk... nekem nincs ilyen bajom egyébként, nincs új telefonom

-
Dreadloord
senior tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Igen, android 11. Rėgen nem csinálta, sőt asztali gépen most sem, mivel ott nincs ujjlenyomatolvasó. Sőt tegnap vettem iPad air 5-öt, Safari sem csinálja, de a Chrome igen, ott is elkéri
Az automatikus bejelentkezés beállítàs akkor mit módosít, ha nem ezt? Valahogy csak lehet tiltani…
-
junior11
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Tudtommal ez a Chrome biztonsági mechanizmusa miatt van, nem lehet kikerülni. Nálam is így van régebbi, újabb android rendszeren és Windows 10 alatt (pin kód) is.
-
mikk2000
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
10 vagy fölötti android fut a telón?
-
Dreadloord
senior tag
-
golyós
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
Én is igy értettem
Gigabites hálo kártyád van?
Közel 10 éves már a laptopom, ami nem baj tulajdonképpen mert netezni, letölteni bőven jó.
Feltuningoltam 2 SSD-vel, 8gb ram, mindenre is elég. Sajnos wifin nem tudja az 5ghz-et, meg csak usb 2.0, de ha stabil a wifi akkor nincs vele gond. -
nfsu17
veterán
válasz
golyós
üzenetére
Most nálam is ez van. De nem fogom most rögtön a chrome-ra, lehet a digi kever valamit.
Belassult nálam is minden netes dolog a chrome-ban nemrég, de telón normál sebességet mértem.
Újraindítottam a gépet, speedtest kiakadt, olyan letöltést hozott (chrome).
Nyomkodom 10 percig a netet, majd megint belassult.
Edge-t elindítom, ott is kiakad a speedtest (szvsz jó).
Visszalépek chromeba (tehát újra elindítottam a progit), most megint jó.
-
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Létetezik, hogy az új 100as verzió belassitja a netet?
A legnagyobb 1 gb-es csomagban vagyok, de valami borzalom a sebesség.
letöltés 1 M, feltöltés 16M, szóval ez vicc.
Adobe kiirja, hogy elavult a böngészőm, frissitsem
Mire?
Tapasztaltaok ilyesmit?
Van lehetőség visszaállni és letiltani a frissitést, hogy kipróbáljam, tényleg ez a bibi? -
Astery
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje azt tapasztalom, hogy pl. amikor ide a fórumra bejelentkezem akkor nem ajánlja fel a Chrome a korábban már beírt felhasználónevet. De más oldalakon se se dob fel ilyen jellegű javaslatokat. Régebben ez működött - most vmiért nem. Nem tudom, hogy ez automatikus űrlapkitöltésnek számít-e ... de ugye az alapból be is van kapcsolva ... aztán mégse. Ezt vmi frissítés gáncsolta el? -
válasz
tylerddd
üzenetére
Persze, van

1., Click on three dots on the top right corner
2., Select "Settings"
3., Type "translate" is the search field
4., Click on "Language"
5., Turn off the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" optionForrás (itt van még a többi idegesítő feautre kikapcsolásához is tipp)
-
mikk2000
őstag
Verzió: 100.0.4896.60 (Stabil) (Windows/Mac/Linux)
Mert vannak igazán fontos dolgok az életben...
-
Üdv! Van-e valami mód a Chrome-ban a fordítási lehetőség teljes kikapcsolására? Korábban kaptam itt jó tippeket, pl. chrome://flags/#tab-hover-cards. Köszönöm!
-
Üdv!
Jönnek itt orrba-szájba a frissítések, és ennek "köszönhetően" eltűnt az olvasási listám ikonja. Hogy a francba lehetne elővarázsolni, mert az elmúlt pár napban felvettem pár fontos oldal linkjét, azt most cseszhetem. Arra nincs valami okosság, hogy amint előkerül, akkor külön a "Favorit" mappa mellé, bal oldalra oda lehessen fixen rakni? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Google Meet, képernyő megosztása opciót már 2 hívásban sem tudtam használni. Ez 2 külön partnert, 2 gépet, 3 várost jelent. Nálam a vas erős, a net stabil.Rákattintok erre az opcióra a menüsávon, beszürkül, és ennyi. Mi lehet a gebasz?
-
ANT
őstag
Üdv.
Chrome-ba most már végleg beépült a Google Lens képkeresés? Hiába tiltom le a flag-et, továbbra is csak ez az opció van a helyi menüben a Google képkeresés helyett, Win 7 és Win 10 alatt is. -
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Valakinek ezzel a kiegészítővel sikerült: [link]
Reddit, ahol találtam -
mikk2000
őstag
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Én ha olvasom mondjuk a prohardvert, valahogy nem igénylem hogy a szövegek 5.1-es hangzással szólaljanak meg. Ha netán a youtube-ra gondolsz, ott hosszú évek óta fennálló panasz ez, kapásból lehet maga a yt feltöltéskor átkonvertálja sztereóra, ezért érdemes lehet infót nézni a videón hogy egyáltalán hány hang csatornát tartalmaz a videó, mert ha csak kettőt, akkor nem is érdemes tovább agyalni. Vannak parancssori kényszerítések, amik vagy működnek vagy nem, hogy a ténylegesen több hang csatornát tartalmazó videók több hangcsatornával is szólaljanak meg. Kereső: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- PlayStation 3
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na, ilyen is van