Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Nálam is csak akkor jön elő ha, más teljes képernyős alkalmazásból alt+tab-t nyomok. Ha lapot válok a böngészőben akkor egyből megjavul, szóval nem vészes. (lehet nálam van a hiba) Most néztem meg sajnos, még mindig fennál a jelenség. Frissítek egy videókari drivert is, hátha...
-
Kelvin
őstag
Nálam a frissítés óta, már megint nem jeleníti meg a csempéket új lap nyitásakor. Pár hónapja is volt ilyen gond egy frissítés után. Nálatok is előjött ez a hiba?
-
Kelvin
őstag
Érdekes én semmit nem csináltam az eltűnt miniatűrök ügyében és ma indítás után, bármi buhera nélkül maguktól előjöttek az új dizájnnal.
-
Kelvin
őstag
Azt lehet tudni valahonnan, hogy a Chrome áruházban miért tiltották le az adott kiegészítőt?
Video Downloader professional
Vajon biztonsági vagy egyéb felhasználókat nem érdeklő okból? -
Kelvin
őstag
Sziasztok! Mi alapján frissíti a chrome a bővítményeit? Rápillantottam és több is frissíthető lenne de még a fejlesztői mód frissítés sem csinál semmit.
-
Kelvin
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én mindig a stable dolgokat szeretem használni. Sajnos Chrome-nál még így is belefutok néha hibákba.
Egyébként nem sokat számít, hogy hányas verzió, inkább a bekapcsolt funkciók. -
Kelvin
őstag
Háttérben futó internetes alkalmazások
Engedélyezi a telepített internetes alkalmazásoknak, hogy a rendszerindításkor a háttérben fussanak, és folytassák működésüket akkor is, ha minden ablakot bezárt.Szia! A flags-nél engedélyezhető ez a fjúcsör. Ez mit jelent pontosan? A böngészőszálak/folymatok már rendszerindításkor betöltődnek és a chrome bezárása után is megmaradnak?
-
Kelvin
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Csak nem te írtad az utolsó kommentet a no history bővítmény üzenőfalán?

"i need it too much because for some reason my girlfriend check my netbook every night"
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Yettel topik
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple asztali gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest