Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Fura, nálam is Chrome, Defender, és le tudom tölteni pont ugyanezt a fájlt mint a képen.
Esetleg csinálj egy mappát és add hozzá a Defenderben a kivételek közé, hogy ott ne kutakodjon, és oda próbálj meg letölteni.
Mondanám, hogy legyen az alap letöltési mappád, de azért jobb a biztonság. -
Viktor77
titán
Nem tudom, hogy FB vagy Chrome "hiba", de újabban a FB tab nem jelzi, ha valaki üzent.
Nemrég még írta, Facebook cím helyett, hogy XY üzent neked!
Hol lehet visszaállítani? -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Meg, olvass kicsit vissza.
-
Viktor77
titán
Ha valaki angolul használja a Chrome-ot, az ezzel az addonnal visszateheti a térkép gombot a keresőbe.
-
Viktor77
titán
válasz
OldMike
üzenetére
Nálam sincsenek már oldalak, görgetni kell lefelé egy ideig, jönnek az új találatok. Aztán egy idő után van gomb, hogy további találatok.
De működik, nem karikázik.Nem, nem veszik el semmi, ha be vagy jelentkezve. Egy újratelepítés után ugyanott leszel, ha mindent beszinkronizált.
MOD: Blog.hu is megy az Index főoldaláról.
-
Viktor77
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Neked is: [link]
-
Viktor77
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
CTRL+görgő? Minden weboldalnál egyszer be kell állítani, de aztán megjegyzi.
-
Viktor77
titán
válasz
Bacusuz
üzenetére
Jobb felül a 3 pontos menü, ott előzmények. De ez így lassú lenne, a bal alsó sarokban ki fogja dobni, hogy a myactivity oldalon több találat lehet. Rányomsz, lesz ott egy kereső, beírod amit szeretnél és görgetsz sokat lefelé. Egy idő után, ha a végére érsz kiírja legalul, hogy milyen dátumnál keres épp (ez megy visszafelé az időben), én 2020 május 1-nél untam meg.
-
Viktor77
titán
válasz
mikk2000
üzenetére
Igazából már a 99-es verzió óta ilyennek kéne lennie, nem tudom nálam miért most jött elő.
-
Viktor77
titán
Most ez komoly, ha kijelölök egy szövegrészt, jobb gomb, keresésre a jobb oldalon egy sábna vannak a találatok?
-
Viktor77
titán
válasz
szaki7
üzenetére
"Amig lehet a W7-nél maradok, mert feszélyez, ha egy amerikai cég előzetes engedélyem nélkül turkál a gépemben és változtatásokat csinál."
És közben Chrome-ot használsz.

A gugli nagyjából mindent tud rólad, az MS miért baj?
És igen, arról nem is beszélve, hogy naívság azt hinni, hogy a 7 nem teszi meg ugyanezt.
(Naívság az is, hogy azt hiszed mindent kikapcsolhatsz, még mielött...) -
Viktor77
titán
Megnyugodtam, nálam is eltűnt az olvasási listához adás.

-
Viktor77
titán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Itt az első találat nekem még a Microsoft support oldala, de az első 5-ben már ilyen találat is van.
Hogy a viharba ad találatot a kereső egy ilyen noname oldalra? -
Viktor77
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem frissen indítva, csak ide a PH!-ra belépve, a hsz-ed olvasva, 4 process és 170MB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest