Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Félig kapcsolódik a topicba a kérdésem, ezért elnézést, de kimondottan kereső topicot nem találtam.
Az lenne a gondom, hogy az itthoni hálózaton lévő gépeim mindegyike produkálja azt a tünetet, hogy ha pl chrome alatt a keresőbe beírok valamit magyarul a 3.-4. találattól kezdve .ru orosz domaines oldalak jönnek magyrra fordítva, tehát olyan, mintha magyar oldal lenne.
Ugyan ez a helyzet pl a youtubeal is. A java részük a keresési találatoknak orosz.
A böngészőkben az automata fordítást kikapcsoltam, régió Hu, törötem az összes gépen az előzményeket, sütiket.
Végignéztem a gugli fiókom semmi nem utal orosz érdeklődésre.
A google fiókom bitwarden által generált 24 karakteres jelszó, két faktoros bejelenkezéssel.
Minden gépen nod32 virusirtó van a mobilon is, ahol szintén a g accountot használom.
Malwerbyte nem talál semmit, belső DNS szerverem, van Pihole egy Raspberryn, az google és cloudflare dns felé megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet tőle megszabadulni?
Nincs bajom az orosz tartalommal, de szeretném én eldönteni, hogy mit nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- EVGA SLI BRIDGE, EVGA POWERLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest