Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
almos94
aktív tag
Üdv srácok!
Ma reggel elég kellemetlen dologra ébredtem: reggel bejelentkeztem Facebookra (szokásosan, Chrome-ról, már évek óta) és ez a képe fogadott. A chat csak tölt és tölt... de a többi gomb sem működik, igazából használhatatlan a Facebook. Az az érdekes, hogy a többi lapot megnyissa és használható, egyedül csak a FB nem megy. Mozzillából is bejelntkeztem, ott tökéletesen működik, semmit nem vettem észre, egyedül a Chrome-mal van valami gond. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval, valami ötlet? -
ToBeY
nagyúr
Hogyan kell beállítani,hogy egy weboldalon a keresés mezőbe ne tárolja az eddigi kereséseimet?
Van fent click&clean bővítmény de valamiért nem törli ezeket! -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha nem érted segítek!!
Úgy jön ide,hogy váltani akarok majd böngészőt a Chrome Speed Dial problémák miatt és a letisztult felület és számomra tetszetős irány miatt lehet majd Opera lesz...De ez tényleg nem ennek a topicnak a témája !!!
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom van e Chrome Androidos topik. Érdekelne olyan bővítmény rá vagy valami mint x86-ra, hogy PH!-n ha olvasok valamit és a lap alja felé közeledek előtölti a köv. oldalt. Köszi.
-
laszlohu
addikt
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
-
csoszogi
tag
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Hali
Nekem nem ilyen de hasonló problémám volt, beszart egyszer csak a flash, bármit csináltam nem ment. Ide is írtam, 14032 hozzászólás.. A végén töröltem a CoolNovo-t (chromra épül) és azóta portable-t használok. Szinkronizáltam így semmi nem veszett el és újra minden flash videót le tudok játszani...

(Én sok különbséget nem vettem észre tudás, beállítás stb. a portable és a másik között. De biztos van valaki aki tudja ha rákérdezel, nekem megfelelő a portable kb 1 hónapja van) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Akkor fogalmam sincs, nem osztottál meg túl sok infót, nem lenne rossz tudni, valami extension még nem szól-e bele a dologba, vagy egy másik plugin (pl. telepítettél valami lejátszót, azzal felkerült egy beépülő is, és annak az adott beépülője összeakad egy másikkal a Chrome-ban; de ez csak egy példa a sok lehetőségből).
-
Ninja Chick.
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pont ezt írom, hogy egyik sem jó. Egyiknél van kép de hang nincs másiknál nincs kép de hang van
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, ez hogy jön egyáltalán ebbe a topicba, de ha már írtad:
"A legnagyobb változás, hogy az Opera lecserélte a régi, Presto nevű motorját a Chromium nevűre."
Ekkora f@szságot nem szégyellt leírni a szerzője?
A Chromium mióta renderelő motor?
A Chromium a egy nyílt forrású böngésző, nagyon nem ugyanaz...
A Prestót a WebKitre cserélték. "Imádom", hogy az ilyen hírek szerzői még annak sem képesek utánanézni, amiről cikkeznek."Az Opera teljesen leásott a gyökerekig, és lényegében nulláról épített egy új böngészőt."
Ez is egy óriási nagy baromság. Nem nulláról írják, mivel a Chromium egyik változatát forkolták...
"Tetszik a letisztult felület"
Most úgy csinálsz, mintha újdonság lenne. Átvették a Chromiumot, ergo totális hasonlóság fedezhető fel a Chromium/Chrome-mal..."pl a könyvjelző mappa megoldás egész jó ötlet"
Hát rohadtul. Biztos az is tökre örül, hogy nincs az eddig megszokott hierarchikus fastruktúra, akinek többszáz/többezer könyvjelzője van különböző könyvtárakba rendezve...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_12183-12183.html
hsz. második fele. -
Ninja Chick.
tag
Kezdek megőrülni.
Ha a beépített flash playert használom akkor a videó első 8-9mp[!!!!]-ben nincs hang csak kép, ha kikapcsolom a C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\27.0.1453.94\PepperFlash\pepflashplayer.dll -t akkor pedig van hang, csak éppen nincs kép az első 3-4-mp ben illetve ha full képernyőre teszem ki még meg is akad.
-
Chrome-nak meg lehet mondani, hogy ne a merevlemezt használja cache-nak, hanem közvetlen a RAM-ba tegye azokat?
RAM Disk-es megoldást ismerem, de közvetlen, 3. program nélkül is meg lehet oldani?
-
spammer
veterán
válasz
stufen2
üzenetére
- Zárd be a böngészőt.
- Ha megvan a régi C:\Users könyvtár, akkor nyisd meg ezt a mappát:
C:\Users\neved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\DefaultOtt találsz egy Bookmarks nevű, kiterjesztés nélküli fájlt. Az másold be a mostani meghajtód szintén C:\Users .... helyére, tehát:
C:\Users\neved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Böngészőt megnyitás után elvileg meg kell hogy legyenek a könyvjelzőid.
-
stufen2
aktív tag
Hello! Újratelepítettem a win7-et, de elfelejtettem a könyvjelzőket exportálni fájlba. De úgy telepítettem újra, hogy a régit windows.old mappába rakta. Nem tudom valahogy onnan kinyerni a régi könyvjelzőket?
-
wolf88
aktív tag
Hello!
Hol tudom beállítani a letöltési helyet?Egyenlőre még nem sikerült megtalálnom.Még új használója vagyok a Chrome-nak.köszi
-
Most nezem, van ez a google maps bovitmeny hozza. Ez miben kulonbozik attol, mint mikor a ggogle maps-on nezelodok?

-
válasz
spammer
üzenetére
Isten vagy, mukodik!

Bakker, pedig a pipat ki is vettem, hogy kerdezzen ra a helyre, de ugy se volt jo. Amugy a beallitott mappa egy halozati gepe, ami most nincs a halozaton, szerencsetlen azert nem tudta hova letolteni. Visszatettem a pipat, beallitottam egy helyi mappat es mar fel is telepedett, tokeletesen mukodik!
Koszi a tippet, nagyon hasznos volt!

-
Hali!
Nem mukodott a reklamok blokkolasa ezert eltavolitottam az adblock plust. Most, hogy ujra hozzaadnam, azt irja, hogy nem tudja letrehozi a telepitesi konyvtarat.
Mit tehetek ilyenkor?

-
Most ezt próbálgatom.Tetszik a letisztult felület és pl a könyvjelző mappa megoldás egész jó ötlet.
Itt az Opera Next böngésző
Megjelent az Opera új böngészője, a Next. A Windows-ra és Mac-re készült web böngésző máris letölthető, ráadásul ingyen.
Az Opera teljesen leásott a gyökerekig, és lényegében nulláról épített egy új böngészőt. Az eredmény önmagáért beszél, mert egy nagyon letisztult, áttekinthető felületet kaptunk, amely a cég szerint megkönnyíti a tartalmak keresését. A legnagyobb változás, hogy az Opera lecserélte a régi, Presto nevű motorját a Chromium nevűre. Ennek segítségével a böngésző gyorsabban tölt be, és hatékonyabban működik lassú internetkapcsolat esetén is
-
Sziasztok!
Nos átmenetileg kikapcsoltam a speed dial 2 bővítményt.
A kérdésem az eredeti kezdő oldal ahol a látogatott oldalak képei vannak ott miért ilyen kicsi az ablak?
Régebben nagyobb volt és a google kereső sem volt benne alapból.
Nem lehet kikapcsolni?thx
-
spammer
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Bővítmények vagy Beállítások/keresőmotorok: címsorba: chrome://settings/searchEngines
+ a Beállítások / Induláskor menüpontnál, nézd meg, hogy nem-e állította be magát kezdőoldalnak.
Ha sehol semmi, akkor a Windowson belül nézz szét a telepített programok között.
Miért nem figyeltek oda telepítésnél, ahelyett, hogy mindenre csak nyomkodjátok a "tovább"-ot? Az utóbbi időben minden nap jön valaki egy ilyen kérdéssel, hogy telepített egy keresőt vagy kéretlen reklámszarságot a gépére.

-
OgKush
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Gondolom ez valami extension, tools menü alatt megtalálod.
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Mit kéne beállítani, hogy a google voice search működjön a böngészőmben? Rányomok a mikrofonra, kiírja, hogy most beszéljek, de a mikrofont nem kapcsolja be.
(os x-em van)
Most jó
-
Remélem javítják a Speed Dial 2.
Nézegettem az oldalát,elég sok a panasz. -
monalala
aktív tag
Sziasztok!
Mem tudja valaki,hogy hogyan kell előhozni androidon a fordítósávot a chrome-ban mint a pc-n? -
whitezo88
nagyúr
valamiért bejött egy olyan, hogy minden induláskor valami delta search kereső, valszeg figyelmetlen voltam... előfordul. beállításokban ott van hogy spec oldal jöjjön be. kiszedtem onnan és átraktam "onnan ahol befejeztem", de semmi. kilépek és visszalépéskor megint az a szar jön be...
-
general
addikt
válasz
spammer
üzenetére
nos, köszönöm a segítséget, úgy néz ki, ez megoldotta a problémát!

egyébként pedig ezeket változtattam, a cikk alapján csináltam mindent, működik is. (Start gomb lecserélése ill. egyedi win 7 téma alkalmazása)új bővítményt egyébként nem raktam fel, úgy alapvetően nem nyúltam a chrome-hoz, nem változtattam ott semmit. most rendben van, remélem így is marad!

-
laszlohu
addikt
Én is lecseréltem a speed dial 2-t a beépítettre.
Nálam nagyon lassan reagál az új lap fül, mármint a téma háttér képét betölti, az egy óra.
Stabilt használom, azon még van mit csiszolni.Jó lenne, ha a téma háttér képét ki lehetne kapcsolni, de a téma meg kéne.
-
spammer
veterán
Most látom, hogy ha a könyvjelzősávot kikapcsolom, akkor új (üres) lap esetében automatikusan megjelenik (mert raktam rá könyvjelzőket), lapbetöltés után pedig automatikusan elrejti. No ez zsír, így nem is kell Speed Dial nekem

Lehet, hogy ez már régóta így van, nem tudom, mert már egy ideje nem használtam a könyvjelzősávot.
-
Speed Dial 2 a 29-es alatt elég sokszor összeomlik

Sajnos nem is nagyon fejlesztik már egy ideje... -
spammer
veterán
válasz
general
üzenetére
Megsérült valami fájl. Szívás. Valami bővítményt nem raktál fel? Bekavarhat.
Ha nem bővítmény, akkor lehet, hogy a windows hackelésed alatt sérült meg valami.
Új profil készítése:
Mentsd ki a könyvjelzőidet (ctrl+shift+O), Rendezés->exportálás
Jegyezd fel a jelszavakat vagy screenshotold ki őket ha sok van: chrome://settings/passwords
Zárd be a böngészőt
Nyisd meg ezt a mappát: C:\Users\neved\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data
Nevezd át a Default mappát Default_backup -ra.
Indítsd el a böngészőt, ez létrehozza neked az új profilt (Default mappa)
Húzd be a könyvjelzőidet (ctrl+shift+O), Rendezés->importálásmegjegyzés: a Default_backup mappában továbbra is megmarad minden adat a régi profilodból, szóval vész esetén vissza lehet abból bűvészkedni még adatokat.
-
general
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az explorer alatt az intezot ertem, nem a bongeszot. a chromehoz nem nyultam, semmilyen beallitast nem piszkaltam! ezert nem ertem. a szinkronizalast, ujratelepitest mar megcsinaltam, nem segitett!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
general
üzenetére
Most mi sértőt mondtam?
Én is szoktam elkúrni dolgokat, és itt a topicban mindenki, szerintem ezen nincs semmi meglepő vagy kiakasztó, ebből is tanulunk.
De azzal kezdted, hogy "tuningolgattál", engedélyeket módosítgattál, meg még sok egyebet változtattál, így valószínű, hogy erre vezethető vissza a probléma, ezért itt ronthattál el valamit, ezért ezeket kellene kifejtened, hogy miket csináltál, hogy tudjunk érdemben megoldást találni a problémádra (most ugyanazt írtam le, csak más szavakkal). -
general
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
hogy te milyen kedves vagy...

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
general
üzenetére
"(azóta csinálja, hogy elkezdtem az Asztalt, és a wint személyre szabni, téma, háttér, ikonok...szépítgetni, és ehhez a megfelelő topik útmutatása szerint az explorert is "tuningoltam", illetve Rendszergazda engedélyeket változtattam, bár nem tudom van-e köze hozzá..)"
Ezek kifejtésével kellett volna kezdened, mert biztos, hogy ezen lépések valamelyikében kúrtál el valamit.
-
general
addikt
sziasztok!
nem tudom, mit sikerült elbarmolnom, de most minden első chrome indításkor ez a hibaüzi fogad:
utána akár bejelentkezek, akár nem, minden rendben lesz, ha bezárom a böngészőt és újraindítom, akkor sincs baj, de ha újraindítom a gépet, mindig ez fogad... mi lehet ez, és hogyan tudom helyrehozni, tudnátok segíteni?
(azóta csinálja, hogy elkezdtem az Asztalt, és a wint személyre szabni, téma, háttér, ikonok...szépítgetni, és ehhez a megfelelő topik útmutatása szerint az explorert is "tuningoltam", illetve Rendszergazda engedélyeket változtattam, bár nem tudom van-e köze hozzá..)
-
Már win 8-on is megy a 29.Fent is van

-
L7wy
őstag
A Canary 29es Windows8 alatt
-
törölt tag
-
spammer
veterán
Akkor én halmozottan
hátrányoslemaradó vagyok, mert nálam béta csatorna és Win8 van
-
TRob1
veterán
Ha win7-ed lenne se frissülne rá. Az a fejlesztői változat, te meg a beta csatornán vagy.
A stabil ág a 27-es most, a beta a 28-as, a dev a 29-es..szerk: Jaaaa, benéztem. Te dev ágon vagy.
Akkor a win8 miatt nem frissül, valszeg csak egyelőre.szerk2: Biztos nem beta verziód van? Mert nekem pont ugyanez van csak betában.
Persze lehet hogy azóta pont ugyanaz a ver maradt dev-en is, mostanáig. -
Sziasztok!
Jelenleg Verzió: 28.0.1500.20 dev van fent.De néztem van már 29 is.Nem akarja magát frissíteni...
Azt írják a Releases oldalon,hogy
hrome 29.0.1516.3 is now available for Chrome Frame, Linux, and Windows (but not Windows 8).Most akkor azért nem frissül mert Win 8-am van?!Ez fog változni?
Thx
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Van valami módszer arra, hogy ki töröljem az összes könyvjelzőt amit az évek alatt összegyűjtöttem? Sajnos annyi összegyűlt, hogy már átláthatatlan és zavar.
-
Bavid
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Köszi, ez nem jó hír, hisz nekem csak a 27-es van fent de ebben se jó, és a 28asban se lesz
Küldtem már visszajelzést, csak nem túl bíztató volt, mert azt írta, hogy rengeteg visszajelzés érkezik, és nem fogok választ kapni, mert valszeg csak egy gép fogja látni amit írtam
Hát szomorú. -
spammer
veterán
válasz
angelside77
üzenetére
Mondjuk ez hol működik, hol nem. Béta alatt most éppen nem, stabil alatt ment.
-
angelside77
tag
Sziasztok! Van Chrome-ra olyan Facebook kiegészítő, ami egyszerre tudja jelezni az értesítést, illetőleg a chat üzenet érkezését? Jelenleg két külön kiegészítő megy, de ha van, jobb lenne ezt egyben megoldani.
-
Bavid
senior tag
Na mégegyszer hátha...
Sziasztok, Chrome 27.0.1453.94 m van fent Windows 8 alatt, windows 8 módban használom, és nem működik az inkognitó mód és a sima mód között a váltás, egyszerűen hiába kattintok a váltás gombra nem csinál semmit, szóval ha elindítok egy inkognító lapot, akkor tudok csak visszalépni a sima lapokra, ha bezártam az összes inkognítót, régebben működött szépen, ötletek?
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
miért van az, hogy Chrome-on "összepréselve" jelennek meg a videók YT-n?:
Minden más böngészőn tökéletesen betöltődnek:

-
Blabcsi
őstag
Üdv.
A chrome-hoz kellene egy olyan kiegészítés, amellyel az online videókat ( pontosabban a videók linkjét ) 1 kattanással a realplayer-re küldöm lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elden Ring
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- World of Tanks - OFF topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg az, hogy a cikk baromságokat tartalmaz, nem árt fenntartásokkal kezelni.
A Chromium mióta renderelő motor?
A Chromium a egy nyílt forrású böngésző, nagyon nem ugyanaz...

Én is szoktam elkúrni dolgokat, és itt a topicban mindenki, szerintem ezen nincs semmi meglepő vagy kiakasztó, ebből is tanulunk. 
Küldtem már visszajelzést, csak nem túl bíztató volt, mert azt írta, hogy rengeteg visszajelzés érkezik, és nem fogok választ kapni, mert valszeg csak egy gép fogja látni amit írtam