Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Amint elinditom a böngészőm, kezdőlapként a http://isearch.omiga-plus.com/?type=hppp&ts=1422035032&from=smt&uid=WDCXWD5000AAKS-00YGA0_WD-WCAS8855833458334 tölt be. Sehogyan sem tudom visszarakni az eredetit.
A Malwarebytes már másodszor fut.Mit tudok tenni?
-
-
-
-
A Chrome névjegy alatt azt írja, h A frissítéseket a rendszergazda letiltotta.
Ezt mégis hogy tudom visszarakni, hogy frissítsen? -
-
Ez Silverlight egy nagy szar!
Egy 40 Megás netnél,, 10 percenként írta ki hogy Buffering...Szerintetek a redmondiak direkt írnak ilyen fosokat vagy ennyire nem értenek hozzáű
-
Az mitől van , hogy hiába van fenn a Speed Dial 2, amikor megnyitom a chromeot nem az jön be?
-
Másnál lejátssza az imdb-s trailereket?
-
Hogyan tudom kikapcsolni véglegesen, hogy ne ajánlja fel az oldalak fordítását?
-
válasz
kecskebégető
üzenetére
Végül megemlítendő, hogy a Chrome 33 „chrome://flags” beállítómenüjéből eltűnt az opció, amellyel manuálisan vissza lehetett térni a régi típusú – előzmények és keresőmező helyett a telepített alkalmazások ikonjait mutató – „Új lap” oldalra; úgy tűnik a lépés hatalmas felháborodást keltett a felhasználói tábor egy részében.
Forrás: PC World
-
A Forecastfox-hóz hasonló kiegészítő létezik a google böngészőjére?
-
Az mért van, hogy letöltök egy filet, amire azt jelzi, hogy kész, megáll (0-ra csökken a letöltési sebesség), viszont nem tudom megnyitni azonnal?
-
válasz
Nova96
üzenetére
Elvileg ez úgy kellene működjön, hogyha változást érzékel, azonnal szinkronizál a felhőbe.
Ami jó ötlet, ha valóban így működik, hiszen ugyanazt a chromet fogod használni pl. a laptopodon, hiszen a beállításaid, jelszavaid, minden elérhető.Sz viszont kérdés,, hogy ez mennyire biztonságos?
Hiszen mindened rábízod egy nyilvánvalóan adathalász cégre.Egyébként, ha jól olvastam, régebbi verziókban volt egy külön "Könyvjelzők szinkronizálása..." opció.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Attól tartok Safranek, maga gúnyolódik velem.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mért? Nincs igazam? (YT oldallal kapcsolatban)
Szóval nem a hozzá nemértő, hanem én?
Könnyen meg lehet! -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni, valóban nem tudjuk/tudom, hogy mit próbált és mit nem.
Viszont azzal nem tudok egyet érteni, hogy valakit a kérdése miatt, helyből hozzá nem értőkén kezeljenek.Továbbá én csak a tapasztalatomat közöltem az 1-2 hónappal.
Ez pedig nem jelenti azt, hogy ez a megoldás, viszont én nem láttam hogy más válaszolt volna neki. (Na jó, rajtam kívül egy ember, de ő is csak annyit közölt, hogy nála is előfordult) -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na igen!

Én szívem szerint azt javasoltam volna, hogy nézze meg másik böngészővel, azonban:
- ha azzal se megy = az oldal a szar
- ha megy = még lehet az oldal a szarÉs szerintem ma kérdező már megnézte másik böngészővel.
Meg aztán, ha olvassa a totyikot, ezt már más leírta, így logikusan ezeket már kipróbálta!
-
Van egy kis gondom.
Megpróbáltam felmenni a GDrive-ra, de ezt kapom:A webhely tanúsítványa hibás.
A webhelyhez tartozó tanúsítvány nem biztonságos.
A tanúsítvány hibája átverési vagy adatlopási kísérletre utalhat.
Azt ajánljuk, hogy zárja be a weblapot, és ne használja tovább.Mit tudok tenni?
-
Ki szeretnék printelni pdf-be egy weboldalt.
Az oldal két frame-ből áll, de nekem csak az egyik frame tartalma kell.Hogy tudom megoldani, hogy ne mind a két framet mentse?
-
Nem tudom ide kéne írni, de ide íro m!

Fent van nálam az adblock pllusz.
mostanában vettem észre, hogy megjelenik egy szám előtte! Ez most mi?
-
Ha a beépített űrlapkezelőben beállítom az adatokat, azt lokálisan menti, vagy feltolja a cloudba?
-
Az mitől van, hogy youtube videó alatt a Több megjelenítése linkre kattintva, nem nyilallik le az a cucc?
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönet néked!
-
Meg lehet-e oldani azt, hogyha van egy honlapon kattintható mail cím, azonnal a gmail nyíljon meg az új üzenet ablakkal?
-
Hogyan lehet könyvjelzőket törölni?
-
Valahogy meg lehet oldani, hogy mint az Operában, pl. egy egér mozdulattal tudjak visszalépni?
-
-
Szia.
Az első problémádra sajnos nem tudok felelni.

A másodikra a válasz, hogy mikor rányomsz a csillagra, meg kérdezi, hogy hova mentse. De alapértelmezetten, ha minden igaz a Microsoft webhelyek közé.@Noá: fentebb/lentebb már belinkelték egyszer, de itt van még egyszer: [link]
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Akkor azt tanácsolom, próbáld más böngészővel, s ha az is ezt csinálja akkor valami gond van a géppell!
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Nos, nálam egyszer a Window Médaia megosztó (vagy mi tök) úgy megevett 1,5GB-ot, hogy csak pislogtam!
-
válasz
fenergie84
üzenetére
Én arra gyanakszom, hogy valami megzabálj a RAMot!
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nálam nem csinálja ezt.
Rakd újra a chromot, szvsz az meg fogja oldani! -
Noob kérdés következik!!!
A finom görgetést hogyan lehet bekapcsolni?
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nálam nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest