Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Olvass vissza...
"Ha átállítod korlátmentes amerikára: https://www.youtube.com/?gl=US
Tényleg csak találgatunk hirtelen mindenkinek tönkrement, nemtudom mivan.
" -
-
-
-
spammer
veterán
Megy Chrome, FF, IE alatt is (Operánál nem tölti be a neveket, így nem engedi kiválasztani és keresni sem, hiába írom be kézzel).
A "fejlécre" (szürke, felső sor, U3, U1) kattintva lenyílik a részletes útvonal.

Ha nálad nem nyílik le, akkor nálad lesz valami gebasz, talán valami bővítmény bekavarhat (Adblock, userscript, javascripttel kapcsolatos egyéb dolog). Kapcsolj ki minden bővítményt, ha még nem próbáltad úgy.
-
rizso
veterán
Továbbra is él a probléma. Viszont kis segítség, hogy ezen az oldalon a galéria nem csinál semmi, hiába kattintok bármire - így hátha valaki tudja, mi hiányzik, vagy mivel van a gond.
-
spammer
veterán
-
rizso
veterán
Csináltam egy újratelepítést, de nem oldott meg semmit. Viszont azt vettem észre, hogy windows 8 módban éles képet ad, megy natív felbontáson, csak "asztal" módban pixeles - amivel igazából nem lenne gond, ha pl. youtube úgy futna tovább a háttérben, hogy nem megy el a hang...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)