Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én most a Portable apps.com Platform -al szedtem le a Chrome-ot, így ha kijön egy böngető frissítés, itt csak rámegyek a megfelelő parancsra és már kész is (megmarad minden előzmény stb.)
-
student
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nemtom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
student
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nice thx faszbukra létezik ugyanien?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
student
őstag
létezik olyan pop up buborék bővitmény gmail-hez mint outlookban ha uj levél érkezik felpattan bubiban?
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
A chrome-hoz kellene egy olyan kiegészítés, amellyel az online videókat ( pontosabban a videók linkjét ) 1 kattanással a realplayer-re küldöm lejátszani.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vilzon
üzenetére
"feltedttema gépre", "megváltozot", "mindent meg tedttem", "vissza álitani", "segicsetek lécives"
Azt a kurva, ezt most milyen nyelven írtad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
chrome://extensions/
ezen az oldalon távolíts el minden nem szükséges kiegészítőtchrome://settings/
itt az "Induláskor" résznél az "Oldalak beállítása" menüpontban nézd meg, mi van -
vilzon
csendes tag
sziasztok,lenne a problémám! eddig nekem a Chrome-on a kezdőlapom google volt,és most valami szart feltedttema gépre és megváltozot Delta kezdőlapra!, már mindent meg tedttem de nem tudom vissza álitani! segicsetek lécives!

-
Bavid
senior tag
Sziasztok, Chrome 27.0.1453.94 m van fent Windows 8 alatt, windows 8 módban használom, és nem működik az inkognitó mód és a sima mód között a váltás, egyszerűen hiába kattintok a váltás gombra nem csinál semmit, szóval ha elindítok egy inkognító lapot, akkor tudok csak visszalépni a sima lapokra, ha bezártam az összes inkognítót, régebben működött szépen, ötletek?
-
törölt tag
Nah erre voltam kíváncsi.

-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Hogy érted, hogy "ezzel jót kihozni?"
Ez a készítőknek szól inkább 
Ha felrakod zipből, akkor működni fog, lehet beleírni szöveget meg beállítani 1-2 gombot, aztán ennyi, nézegetheted, hogy jaj de jó

Majd a készítők frissítik a bővítményeket, akkor biztos lesznek hasznos megoldások

-
törölt tag
Én azt vágom bakker
de mégis lehet ezzel valami jót kihozni, vagy csak a bővítmények készítőinek szól főleg ez? -
törölt tag
Akkor ez mire is jó?!
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Oh God, hát persze hogy nem ment, most néztem bele, ez a szar úgy töltötte le a fájlokat (jobb klikk mentés máskénttel), hogy nem is a valós fájlt töltötte le, hanem a githubos oldal html kódját, miközben a fájlnév meg marad ugyanaz
Pedig úgy nézett ki, mintha direktbe lennének linkelve, url-ben is úgy mutatja, közben meg nem. 
Na a lényeg, hogy a komplett zipből kiszedve már működik jól
Tetszik nekem a minimalista stílus 
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Na, végül kipróbáltam az ötletelgetés nyomán.
Bejelentkeztem másik accounttal, majd telepítettem a 28-as bétáját: a 28.0.1500.20 beta-m változatot raktam fel: [link]. Update-et is keres egyből a hivatalos csatornán.
Nem igazán értem, mi volt a problémátok a Rich notifications teszt-kiegészítő felrakásával, egyből megy, ahogy illik.Így kell felrakni, majd működésre bírni:
Az Image Notification gombra kattintva meg is jelenik jobb oldalt alul a képpel és az általam megadott nevű két gombbal ellátott értesítő:
aztán a többi:
[link]
[link]
[link]ha az ember egymás után kattintgat, egymás tetejére pakolódnak az értesítések:
-
spammer
veterán
Memória infó: címsorba: chrome://memory-redirect/
Amúgy a Speed dial 2 még bugos a 28-as bétában. Új lapon ha keresek valamit címsorból, nem indítja el a keresőt, hanem a speed dial 2 bővítmény url-jét írja be és kész. Még egyszer bele kell kattintani a címsorba és újra beírni a keresendő kifejezést. Hát elég idegesítő

-
Sziasztok!
Jelenleg 4 böngésző van a gépemen. Chrome Dev 28,Opera 12.15,Internet Explorer 10,Firefox 22.0.Kicsit megnéztem hogyan viselkednek ugyan azon hvg.hu oldal megnyitásakor.
Chrome-ban a speed dial 2 miatt van nyitva a feladatkezelőben ennyi ablak?Valamint memória használásban ez össze adódik?
Mert akkor nagyon sokat eszik. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Addig a pillanatig gondoltam komolyabban, amíg csak a Firefoxban láttam zip gombot

Amúgy semmi gondom egyik böngészővel se, az átlagos dolgokhoz egyforma gyorsak, én legalábbis nem veszek észre különbséget; mindkettőből a "dev" (aurora) verzió van fent. A Firefox csak régebb óta van és már megszoktam, a sok kiegészítővel együtt, amit belepakoltam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Van ott is csak nem a "buta" Chrome-ot kell használni, hanem a "tökéletes" Firefox-ot
"
Remélem, mindez csak irónia volt, és nem gondoltad komolyan, még ha ki is húztad.
A jelenlegi Firefox-változatoknál még egy Internet Explorer 9 is jobb (IE10 meg végképp), pedig én aztán nagyon nem szoktam dicsérni az IE-t, de mostanság a FF teljesítménye katasztrófa. Ha például valaki webfejlesztget, akkor az többek közt a JavaScriptes animációknál nagyon sokszor találkozhat vele, hogy botrány a teljesítménye. Azt a böngészőt csupán két extension miatt használom, meg webfejlesztgetős tesztelés céljára.Szóval azért kapsz egy facepalmot, jó?!

Amúgy ja, közben szerkesztettem a hsz.-t, az van, amit írtál anonimként, elég fura, hogy a főkönyvtárba kell navigálni, majd az alkönyvtárba ahhoz, hogy megjelenjen a zip - de jogos, amit spammer mond, hogy miért nincs alkönyvtárra vonatkozó letölthetőség; hát "evvan".
=====================
(#14172) spammer :
vissza kell navigálni a főkönyvtárba, majd megint az alkönyvtárba, úgy már lesz, csak tényleg az egészet tölti le neked... én sem értem igazán, akkó' má' alkönyvtárra miért nincs ilyen lehetőség. Hát ez van, gondolom a teljes projektet lehet letölteni, vagy semmit, vagy egyenként a fájlokat... De azért valljuk be, nem egy olyan nagy dolog a mai sávszélességek mellett letölteni a komplett csomagot, ami jelen esetben 11,6 MB, és kimazsolázni azt, ami neked kell...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem értem, magával a manifest.json fájllal nálatok miért volt baja, nálam a 27-esnél befogadta elsőre, igaz, csak 28-asnál működnének az újítások, de most nincs kedvem emiatt felrakni a bétát.
Hmm, habár most jövök rá, hogy elvileg ez Users/Valaki felhasználónévhez kötött könyvtárban van, tehát feltételezem, felrakhatnám egy külön erre létrehozott felhasználónak csak tesztcéllal!
Nem is rossz ötlet, lehet nemsokára kipróbálom.
Jól elötletelgetek itt magamban. 
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez oké, így már van zip, tényleg. De mi van, ha engem nem érdekel az egész app-samples cucc és a 8 ezer könyvtár, hanem csak a rich notification kell? Akkor erre külön nincs zip.

Amúgy az a para, hogy ha direktbe van linkelve egy alkönyvtár (mint jelen esetben a rich noti cuccos), akkor nem látszik a zipes cucc, az se, amivel a komplett projektet lehetne letölteni. Csak akkor látszik a zip opció, ha a projekt főoldaláról navigálunk.
És a gugli is konkrétan a rich notification könyvtárra linkelt [link] , ezért nem is látszott sehol a zip.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
"jelezte a kis értesítési ikon, amiről beszélünk ugye, viszont eltűnik, nem marad ott, pedig meg se néztem a levelet, sőt rá se kattintottam."
Ne szórakozz már.
Persze, hogy eltűnik az értesítés, van egy timeoutja, rohadt idegesítő is lenne, ha épp nagyban benne vagy valami melóban, de az meg az arcodba van tolva fixen, ahelyett, hogy eltűnne pár másodperc után a francba. Pontosan ezért tűnik el... 
-
törölt tag
Kipróbáltam de sztem bugos, mert amikor kapok levelet (próbaként másik mailcímről küldtem levelet) akkor van hogy csak felül jelzi a kis ikon, hogy jött levél. Kiléptem a chrome-ból, akkor egyáltalán nem jelzett semmi, akkor gondolom a chrome-nak futnia kell ahhoz, hogy láthassam jött-e valami. Aztán kiléptem és beléptem, akkor viszont már alul is jelezte a kis értesítési ikon, amiről beszélünk ugye, viszont eltűnik, nem marad ott, pedig meg se néztem a levelet, sőt rá se kattintottam. o.O Várok inkább valami más pluginra asszem, vagy míg ezt javítják, de egyébként ez így már jó lesz, tetszik, khm tetszene.

-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Csatlakozva spammer kollégához: még mindig nem értem, melyik része nem világos annak, hogy a belinkelt extension tényleg csak a Chrome egyik új beépített szolgáltatását használja ki, prezentálja egy demó formájában, nem fog ez neked automatikusan gyönyörűszép értesítőket dobálni az új leveleidről, mivel ennek az extensionnek nem is az a feladata, hogy Gmaillel kommunikálva nézegesse az új leveleidet. Az új szolgáltatás kihasználása, értesítők megvalósítása a különböző célokra szakosodott extensionök dolga (a fejlesztők dolga, hogy alkalmazkodjanak az új lehetőséghez), amit pl. ajánlott spammer kolléga (Checker Plus for Gmail). Mit értesz azon, hogy XP-stílusú?
Konkrétan melyik részét találod XP-stílusúnak? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Hmm, valóban nem jelenik meg a ZIP-gomb, hogy miért, az tényleg jó kérdés.
Viszont találtam rá alternatívát, hogy lehet anonimként is letölteni:
http://stackoverflow.com/questions/2751227/how-to-download-source-from-github/7048489#7048489
egyszerűen az URL mögécsapod azt, hogy zipball/master/.
jelen esetben pl. ez a projekt URL-je:
https://github.com/GoogleChrome/chrome-app-samples
ha le akarod tölteni:
https://github.com/GoogleChrome/chrome-app-samples/zipball/master
Ez most nekem is új volt.
Amúgy legegyszerűbb a GUI-val rendelkező alkalmazással vagy konzolból letölteni, pl. ehhez lehetőséget biztosít, ha telepíted a Windows-os klienst (aki Linuxozik, az pedig konzolból majd felrakja):
http://windows.github.com/ -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
De értsd már meg, hogy a fenti githubos cucc, csak egy példa bővítmény, amivel csak látsz ilyen példa értesítéseket és kész. Pl. ilyesmi képet fog neked mutatni értesítésben:
Ez az egyik kép a fenti bővítményből.
Semmi köze a mailjeidhez meg a többi értesítéhez. A 28-asban már benne van ez a funkció, a többi már az egyes bővítmények készítőitől függ, hogy mikorra frissítik. Ha felrakod a Checker plus for Gmail nevű bővítményt, akkor már láthatod is, mert abban már benne van a rich notification. Erről tegnap írtam.
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nállam azt írta, hogy hiba a JSON elindításakor. :/ Pedig jó lenne ha a mailjaim jobbra lent bukkannának fent ilyen google now kártyaszerű stílusban, mert tetszik. De nem tudtam működésre bírni :/ Ha valakinek sikerül, remélem megossza velünk!

-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezek szerint nem voltam vak, mert nálam nincs ott. Gyanítom, regisztráció kell hozzá. Az meg elég paraszt dolog, hogy nyilvános, le lehet tölteni, de ha zippelve akarom és nem egyenként, akkor azért regeljek be

Egyébként mint írtam, töltöttem már le jó pár dolgot onnan, zippelve, pontosan tudom, hol van a zip gomb, azért is furcsálltam, hogy itt nem látom sehol, máshol sem, se linket, semmit.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Kipróbáltam a Hangouts-ot. Hogyan lehet visszacsinálni? Akikkel eddig kapcsolatban voltam azok egy része eltűnt a listából, ami bal oldalon lent van, a Továbbiak alatt. Ez a mail.google.com-on van az inbox-on.
Mondjuk jöttek helyettük újak, akiket nem ismerek.
De inkább visszacsinálnám. -
Sk8erPeter
nagyúr
-
spammer
veterán
Most látom, hogy a Checker plus for Gmail-be be is került a Rich notification, az előbb kaptam egy mailt és már az újat mutatta. Elég minimalista lett, és a leírás szerint a notifikációs ablakba max. 2 gomb rakható.
-
törölt tag
Vágom mit írsz, msot próbáltam ki, nekem tetszik, ez is kártyás megjelenés és működési elv. Nagyon ráálltak erre a kártyás stílusra. Viszont nem mindenhol jó. Nekem a google reader-nél nem tetszik csak.
-
spammer
veterán
28-as béta
Nem tudom, bug-e vagy feature (gyanítom, utóbbi), de ha címsorból keresek, vagy jobb klikkes menüponttal, akkor a google találati oldalon már nincs kereső doboz, tehát így az oldalon már nem lehet beírni semmit, hanem csak a Chrome címsorába lehet pötyögni
Hát nem mondom, hogy tetszik 
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Frissítettem bétára, mondjuk az is frankó, hogy a csatornaváltó eltűnt és weboldalukról kell letölteni a bétát és úgy upgrade-eli, persze a súgó még a régi...

Ez a cucc meg jelenlegi formában nem megy, vagy legalábbis vehették volna a fáradtságot, hogy kiírják, hogyan lehetne működésre bírni. Bírom, amikor kiraknak valamit és 0 info.
Persze a developer majd átfirkálja a megfelelő helyeken, de ha már a tegnapi bejegyzéseben linkelték, akkor igazán frissíthették volna, vagy a tököm se tudja.Na mindegy, majd ha frissítik a bővítményeket, akkor úgyis meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
szerk: arról már nem is beszélve, hogy miért nem lehet zippelve letölteni a githubról?
Vagy én vagyok a vak, és nem találom? Töltöttem már le onnan mást zippelve, de itt nem látom a gombot. -
törölt tag
Hm nemtom, én nem vettem észre gyorsaságot, vagy fene se tudja.

-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Hát akkor passz, mert a tegnapi blogbejegyzésükben is azt linkelik. Mondjuk frissítve is 2 hónapja volt utoljára

Na, szerintem átváltok béta csatornára én is, aztán meglátjuk

-
törölt tag
Azt írja, hogy nem sikerült betölteni. Manifest is not valid JSON. :S Pedig letöltöttem az egészet és még se jó o.O JSON file végülis van a letöltöttek közt, de nemtudom miért nem jó.
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Eddig is volt notifikáció, csak most megújul, szebben formázható, több minden tud stb.
Az előbb néztem én is a githubos cuccot, de 27-es Chrome-om van, így nálam ez nem működik.
Letöltöd a cuccokat onnan, be egy könyvtárba őket (úgy, ahogy azok vannak), aztán a bővítmények oldalon a lap tetején pipáld be a fejlesztői módot, aztán a kicsomagolt bővítmények gombbal már be tudod tölteni könyvtárból.
-
törölt tag
Nem nem ez saját spammer! Meg is találtam: [link]
Ezt hogy lehet beépíteni a chrome-ba?!
(Tudom hogy ott írja, de nekem az kínai :S )
-
laszlohu
addikt
chrome.exe --disable-new-menu-style
ha a fenti paraméterrel futtatom :
Nem csak nálam ilyen, hanem 2 másik embernél is :
-
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Jó, mert én meg itcafe-n nem találom a hírt

De mindegy is. Notifikáció a régit cseréli le, ha a bővítményt, ami képes notifikációra (asztali értesítésre) még nem frissítették az új változatra, akkor nem is fogod látni. Értesítéseket pl. olyan bővítmények tudnak, mint a Checker plus for Gmail, vagy Twitter, Facebook stb.. Persze sok más is, de jellemzően ilyenek, amik értesítenek valamiről.
Bár lehet, hogy böngésző a saját "belső dolgairól" is fog üzengetni, mondjuk ennek nem néztem utána, de nem hiszem, hogy erről lenne szó.
-
törölt tag
Ez nem bővítmény, alapból bevan építve a chrome-ba.
Legalábbis ezt írták róla, vagy én olvastam félre. Egyébként itt is írják itcafe-n, csak hirtelen nem találtam a linket, mert feedly-ben olvasom a friss híreket. 
-
törölt tag
Pl itt: [link]
-
törölt tag
Feltettem próbaként a 28-as chrome-ot, viszont ezt az értesítős dolgot sehol sem látom o.O Pedig nagyon tetszik szeretném emgnézni milyen, itt itcafe oldalán is írtak róla ma, meg kép is van róla, viszont nálam sehol sincs értesítési mező. o.O
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Lenne egy kis problámám, de nem tudom, mi a gond. Fent volt egy gépen a chrome, szinkronizálás rendszeresen történt a gmail fiókommal.
Új gép, szűz win7 telepítés, chrome felmegy, bejelentkezek, minden szép és jó. De. Ha úgy keresek, h beütöm a keresett szót a címsorba, majd ENTER-t ütök, behozza a www.google.com-ot, mint régen, de az adott szó háromszor szerepel a google keresőjében... Mi a baj? Keresőmotornak google.com van beállítva. -
repvez
addikt
Na pont ezért jöttem, hogy megkérdezzem, hogy létezik e valami beállitás vagy bővitmény amivel a bookmarkot oldalra lehetne rögzíteni mint IE alatt, de ezek szerint semmilyen 3rd party megoldás sincs erre hogy megoldjuk?Vagy legalább egy olyan megoldást amivel átláthatóbbá vagy legalább olyan sorrendbe örizné meg a bookmarkot ahogy az IE-ből átimportáltam, mert 1000nél több linket nem szeretnék átnézni és sorbatenni.
A másik gondom, hogy miért nem látszanak a gyakorli oldalak ikonjai a kezdőoldalon? Vagyis az ikonok megvannak,de üresek és nem töltödnek fel azokkal az oldalakkal amiket gyakran nézek a gyakoriságuk szerint.
A legujjabb 27es verzió van fenn nálam.DE olyan mintha nem jegyezné meg a beállitásokat vagy nem tudom mert minden inditáskor teljesen üres minden.A harmadik a szinkronizálás.Ha elvégeztetem a bookmark szinkronizációt akkor nem a régit frissiti hanem egy új mappát tesz ki a menübe.
Ezekre van orvosság?
-
Rimuru
veterán
Az feature hogy a Chromium és Chrome nem szinkronizál normálisan egymás között?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Inkább folytassuk a topicban, ott több értelme van.
-
spammer
veterán
Aki használja a PH-s bővítményt , annál megy rendesen? Mert nálam mától nem megy
[link] -
myke01
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Pont ezt kérdeztem én is ITT , de akkor szerint nincs "permanent bookmarks side panel " Chrome-hoz?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hihetetlen (főleg a b@szomnagy kijelzők korában), de még mindig nem implementálták.

Egyszerűen nem is értem, miért nem tesznek a Chrome-ba más böngészőkben már alapvető dolognak számító szolgáltatásokat. (Hány éve is dokkolható a bookmark bar oldalra is más böngészőkben?)Van egy kapcsolódó topic, ahol pont ez a kérés, és ugyanígy szitkozódnak emiatt:
http://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/CfS0uoUarrs -
lapa
veterán
üdv. ubuntu 10.04 alatt használnék chrome-ot. nagyon kéne, hogy a bookmark bart el tudjam rakni jobb oldalra. van ilyesmi extension? tud valaki ilyet? köszi.
ahh. és smooth scroll? azt sem láttam eddig.
-
-
laszlohu
addikt
Bekerült egy új pipa a beállításokba, pozitív :
Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint
-
Rototti
senior tag
Pontosan két hét késessel, de megérkezett a 27-es verzió: [link]
Ezért az újításért megbocsátható a késés
: "Web pages load 5% faster on average" -
B-Man072
tag
Létezik valami plugin amivel letudom tiltani a hirdetéseket?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Nem tudok kiegészítést telepíteni. Nem működött az Adblock. Eltávolítottam, megint hozzá adtam, de nem sikerült. Másikat se sikerült hozzáadni. Azt írja, mikor valamit hozzá akarok adni, Could not create download directory. Ha rendszergazda felhasználói fiókkal használom az OS-t és a Chrome-ot, akkor ott hozzá tudom adni, de a másik fiókkal nem. Mi a megoldás?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen folyton kattintgatok rá bejelentkezve de semmi,ugyan úgy előjön.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Be vagyok jelentkezve,de ennek ellenére minden alkalommal ott van felül.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszi, de pont böngészőbeli extensiont keresek, olyat, mint a Video DownloadHelper, mert az lenne a legkényelmesebb (épp böngészek egy oldalt, és egyből rá tudnék kattintani, hogy töltse le a videót), de böngészőfüggetlen megoldásokat én is ismerek - van például a StreamTransport, ami ajánlható, eddig olyan oldalakról is le tudtam vele szedni streameket, amiket mással nem sikerült.
(#14105) ToBeY :
igen, el lehet tüntetni, úgy, hogy rákattintasz az OK-ra.
Ha bejelentkezve kattintasz rá, akkor meg csak egyszer kell rányomnod, és többé nem jelenik meg. -
ToBeY
nagyúr
Újabban miközben keresgélek Google-lal ezt az üzenetet írja ki a lap tetejére.Ezt ki lehet kapcsolni,vagy el lehet-e tüntetni valahogyan?
"A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OKTovábbi információ" -
spammer
veterán
válasz
dtraveller
üzenetére
Nem, de lehetséges, hogy flash plugin téma. Olvass vissza kicsit.
-
dtraveller
csendes tag
Olyannal találkoztatok, hogy ha nem teljes képernyőn nézitek a videókat, akkor mindegyik szellemképes vagy szaggat felbontástól függetlenül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk elnézem neki, mert 28-as béta alatt vagyok, lehet, hogy az a baja.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg olyan rohadt nehéz leírni azt a két plusz betűt?

Pedig úgy nézett ki, mintha direktbe lennének linkelve, url-ben is úgy mutatja, közben meg nem. 

Vagy én vagyok a vak, és nem találom?"
Hát nem mondom, hogy tetszik 
: "Web pages load 5% faster on average"