Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valahogy lehet a kezdőképernyőre 10 nél több könyvjelzöt tenni?
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Frissült a chrome és nem tudok bejelentkezni a lastpass bővitménybe! -
nagyfejü
őstag
Hali!
nem tudom mi történt a chrommal , de amikor lapozok a böngészöben felül mindig lenyilik egy ablak és kiirja : width 1920 !
Ezt most miért csinálja??
üdv -
nagyfejü
őstag
Hali!
Azt olvastam hogy a videohiba kiküszöbölésére használjunk régebbi G
: t. Win 7 64 bit re melyik az ajánlott?? -
nagyfejü
őstag
Hali!
64 bites win7 , nem játsza le a videokat. youtube és társai. A 64 bit es rendszerrel mit kell csinálni hogy lejátszon mindent??
Verzió: 44.0.2403.125 m (64-bit)
üdv -
nagyfejü
őstag
Hali!
Ujabban megőrit a chrome!! Várakozás a szerverre ezt kapom sokszor. Már többször ujratelepitettem kiiktattam a routert , de mindig ugyanaz!
lehet ellene tenni valamit?
üdv -
nagyfejü
őstag
Hali!!
Megint előjőtt a chrom ban , meg akarok nyitni egy oldalt és csak " Várakozás a szerverre " és kávészünet. A multkor olvastam hogy az IE ben kell valamit állitani , csak nem találom az irást. Vagy van más okosság?üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Felraktam a win 7 64 bitre a Chrome 64 bit es vertziót. Az a baj a forditás nem akar működni. Rányomok gondolkozik majd kiirja a forditás a szerver hibájából nem működik. A 32 bit essel pedig ment . Mi a baja?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Az mitől van hogy egyes oldalak olyan sokáig töltödnek hogy a végén kidobja hogy opsz! Nem mindig ugyanazokról az oldalakról van szó! Pl: van amikor a prohardver nem akar betöltödni. Voltak ujratelepitések stb. -
nagyfejü
őstag
Hali!
12673 erre valaki?
üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali! nagyon lassan tölt be oldalakat nem mindig ugyanazt! Most is 3x próbáltam megnyitni a fórumot 2x kiirta hogy nem jelenithető meg!!!! Mi lehet a baja??
üdv -
nagyfejü
őstag
hali! Hangproblémára!!!!!!
Nekem bejött! A hangbeállitásnál a speaker setup ban sima stereo ra kell állitani a hangkimenetet!!!!!!!!!!
És láss csodát műkszik a hang!!!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Tesla topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: t. Win 7 64 bit re melyik az ajánlott??