Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tapasztalataim szerint ha kevésbé vagy támadó kedvű harcos akkor páncél+fürgeség+sebzés-re kell menni, ha támadó kedvű vagy akkor páncél+képzettség+sebzés-re.
A sebzés nagyon fontos, riasztja az ellenfeleket,....senki nem szivesen akasztja össze veled a bajuszt, mert jobban leütöd az életerejét..inkább keresnek egy mást (a hp is mindig fel kell legyen töltve) -
PazsitZ
addikt
Úgy veszem észre elég sokat számít a fegyver/ütés erőssége. Elég sokszor kikapok gyengébb szintú emberektől, akik max páncélban és ütéserőben jobbak.

Rá kell gyúrnom egy jó kis kardra. -
Henker2
addikt
Köszönöm válaszaitokat!
Legalább tudom, hogy volt értelme belinkelnem. Thx 
-
<MZ/X>
őstag
Nagyon fontos lenne: szerver 2-sök tudják hogy a mostani aukció-ban a nagyon rövid fázis mikor kezdődött? Fontos! help!

-
ChromeX
addikt
szoktak lenni ilyen házon belüli meccsek, egyms ellen persze az azonos szintüek között és valahogy úgy kéne hogy aranyat ne igazán raboljunk egymástól, amúgy szerintem jó lenne

-
Henker2
addikt
Egyébként más Gladiátor társam nem vette a fáradságot Vigneau és Kicsiriccs-en kivül legalább 1 szavazat leadására?
-
<MZ/X>
őstag
Még az lenne a kérdésem hogy a szerver 2-s bridágból ki tudna nekem venni egy +5-s, vagy +4-s +sebzést? Árban megegyezünk!
-
<MZ/X>
őstag
Megnéztem a szerver 1-es top 1-es játékosának felszereléseit, és láttam egy kéket. Ez mi? Ugyanolyanok mint a zöldek, csak mondjuk 30 szinttől fölfelé? És vannak más színek is?
Egyébként megkérdetem egy 24-es játékost, és tényleg vannak új szörnyek!
Medúza, vaddisznó, Testõr,
És 41-es szinttől is újak lesznek!
[Szerkesztve] -
bAtt001
addikt
Mennyi pénz kell a következő egyesületbővítéshez?
Engem is levertek ahogy felmentem 10-re vagy 4-en is de most már békénhagynak. Aki támad , erősebb is de leverem
-
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére

nem tudom, majd 21szinten jönnek új ellenfelek azt tudom..21féle ellenfél lesz.
Unni én nem unom, mert így hogy webes a játék, így elmegy netezés mellett, nem eszik erőforrást, bármit tudok mellette csinálni.
Azért nem is aukciózom, mert nem akarom hogy túl sok energiámat foglalja le a játék...néha ha van valami akkor licitálok kb. korrekt összeggel, amit nem valószinű hogy túlüt vki mert a bolti ár alá megyek valamennyivel.
Mondjuk a ma esti aukció, az jó lett volna, egy srác elvitt egy +6sebzésű és jó egyéb értékű pajzsot 18k aranyért....azon szívtam a fogam, mert az bitang jó lett volna. -
Kicsirics77
veterán
mán megint bele estem a következő gondba mint a server1-en
csak most a server2-ön sorra megver mindenki a 10-11 szinten
komolyan nem értem a dolgot hogy mindenben jobb vagyok és megver 1 gyengébb emberke az arénában
na majd túlélem valahogy ezt is a server1-en már nem bántanak nagyon -
Happy187
tag
Sziasztok! Boccs mert nem vág témába a érdésem. Most vettem egy laptopot (Acer Aspire 5610, Intel T2250 1,73 GHz (2 mag), NVidia GeForce Go 7300-as videokártya, 1 GB memória, Vista). A problémám a scarface játékkal lenne, mégpedig az hogy nem jelenik meg sehogysem. Csak vonalak, meg 3D síkok jelennek meg, a figuráknak pedig csak az acuk meg a hátuk látszik, és azok is egymástl elcsúszva, a körülöttük lévő épületből/tájból pedig mint mondtam csak vonalak, meg síkok látszanak. Az asztali gépemre ha felraktam minden frankón megjelent csak mivel gyenge volt a kártyám (GeForce FX 5200) nem tudtam rajta játszani. Összehasonlításképp megemlíteném a GTA San Andreas-t, mivel míg az asztali gépemen csak teljesen minimum grafikán futott szaggatás nélkül, a laptopon pedig max grafikával, legyalacsonyabb szintű simitással elfutott döcenés nélkül. szóval a kártya erősségével nincs probléma. gondoltam arra is ogy rosszul rakta fel, ezért újratelepítetem, de ez sem hozott megoldást. Remélem tudtok segíteni. előre is köszi.
-
Hun'reeth
őstag
Toplista :495
Aréna: 189!
Szint: 12
Becsület: 5.797
Azt hiszem elég jó vagyok az arénában. Sorra verem a 13-as emberkéket. Meg se mertek támadni az éjjel.
Mondjuk a múltkor egy 18-as betámadott és levert de alig vitt aranyat viszont 3%-ra tornászta le az életerőm. -
törölt tag
1szerver.
Van egy pain-s bőrsatyim:
+1sebzés
+85páncél
+5erő
+7fürgeség
kieg:
+46páncél
A szintje 17-s (én eddig hordtam főleg a fürgeség miatt), 2800aranyért kiteszem ha kell. -
Thrawn
félisten
Ha már sikerélmény:

-
Thrawn
félisten
Hihi! Meló közben megtámadtak, de a srác elfelejtette visszatölteni az életerő pontjait
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
<MZ/X>
őstag
Vettem egy Kör Pajzs of Success-t
Sebzés +2
Páncél +200
Erő +2
11700-ért
(nem akartam hogy túllicitáljanak)
Meg egy kör pajzs of akármit
+210 páncél meg egy százalék levonás mindenből
1000-ért(senki nem licitált rá
)
Felraktam piacra 3500-ért.
Régi Titánium pajzsomat is (120+16 páncél), 1000-ért.
Jelenlegi helyzetem:
Toplista:
469
Aréna:
371 -
Henker2
addikt
Szavazzatok újra ,mert Hugom %-os aránya lefelé ivelőben...
#867-es hozzászólásomban lévő linknél tegyétek meg!
Soxoros köszi

-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
![[kép] [kép]](http://img80.imageshack.us/img80/9526/arnahy9.jpg)
-
Thrawn
félisten
Jó fej ez a kocsmáros, olyan küldetést adott, hogy győzzem le az aréna bajnokát. Nooormális?
-
törölt tag
7000-ért tudok kitenni +5sebzés fejlesztését magunknak...ha vkinek kell szóljon és kiteszem megbeszélt időpontban (a piacon most 10.000aranyért van egy)
Nekem, ha a piaci díjjat levesszük marad rajta 500arany. -
törölt tag
kiraktam egy -apprenticeship-s dupla bőrt 7100aranyért
+3sebzés
+225páncél
+2erő
+2képzettség
kieg:
+44páncél
Sztem jó cucc. -
törölt tag
'reggelt

Maradj ameddig bírod, én nem sietek előre mert mindenki siet előre
...nem kifizetődő.
Van pár arc akit nem is akarok átugorni, ha ő megy, akkor megyek utána én is....illetve már csak egy arc van, a másikat átugrottam, de akkor mentem is előre 8-10helyet.
Én már inkább a 21. szintet várom, az új szörnyek miatt,...rövid távon pedig mindig a bolt áruját
Annyira ráugrott az egész mezőny a sebzésre hogy újjítanom kell nekem is pár brutality-t. -
<MZ/X>
őstag
A Sparta_Kivalo_Harcosai felajánlották a szövetséget velünk. [link]
Szerintem elég tápos emberek is vannak. Döntsetek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
szerver1-n kell valakinek +5 sebzéses fejlesztés?
6500-ért tudom venni még 6percig -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére

-
<MZ/X>
őstag
Másik kérdésem az lenne, hogy miért nem kapok expedíción cuccokat? Soha nem kapok, akárhova megyek, legalábbis 10 percesen. Régebben kaptam jó sokat, sokfélét.

-
just
aktív tag
Ez érdekes : [link]
-
<MZ/X>
őstag
Lenne egy kérdésem: már 2 szint óta a max. képzettségem 36-on stagnál. Van 3 grace-s cuccom.
Alap: 17
Maximum: 36
Eszközökön keresztül: 19-tól 21-ig. Miért nem nő a max. és miért csökken az alap? Köszönöm!
-
<MZ/X>
őstag
Gratula!
Ugye tudod hogy kb. 20000 aranyának kellett lennie?
Nekem eddig 800 körül volt a legnagyobb összegem, de tőlem már ezreseket is vittek el! -
Kicsirics77
veterán
Lista frissítve
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi! Eddig ez a legnagyobb összeg, amit arénában szereztem!

-
dante3
addikt
Tegnap az arénában:
![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070903/17414192719.png)

-
Kicsirics77
veterán
király levert 1 17 level-es suttyó míg simiztem a pacikat még jó hogy betettem azt a kis maradék aranyamat a házba mert máskülönben levert volna
most néztem egész jó lett a dolog gart Vezérem
[Szerkesztve] -
bAtt001
addikt
Na ez király felfejlődök lvl 10-re tegnap meglett. Ma felnézek ahogy hazajöttem sulibó erre már 4-en meg is támadtak

Még az elsőt sikerült elvernem de a többit már nem bírta szegény gladiátorom. Még az nem is bánnám h lepüfölnek de így kb 3500 goldom bánta a mit nem könnyű összehozni munkával sem szal ez így gáz. Nemtom minek kell olyat támadni eki éppen most lett lvl 10-es. Majd belehúzok és úgy leverem őket többet nem lesz kedvük jáccani sem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam bevált, mert egy arc kétszer is bepróbálkozott (vesztére
) Gyorsan arénáztam is, kétszer 550 arany lett a vége 
-
Kicsirics77
veterán
mi lett a rangokkal ha szabad érdeklődni mert most próbáltam hozzáadni rangokat de nem igazán sikerült
-
törölt tag
skacok én tag lettem, és az is maradtam
...üzit sem tudok írni, pedig éppen körbe akartam üzenni, hogy az erő áldása cucc, akkor is érvényesül ha megvan az elérhető maximum egyébként az adottágból.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Legalább tudom, hogy volt értelme belinkelnem. Thx

![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/sityak.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lemondtam a francba...
![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/tag.jpg)