- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tegnap leveleztem párat TigerShark-l..betámadott és elvitt kemény 17 aranyat (ami a minusz 10aranyos kihívási díjjal még keményebb 7 arany), és persze nulla TP-t mivel 5szintel van felettem.
Megírtam neki hogy jöhet még de ennél több pénzre ne számítson.
Teljesen korrekt választ írt, és kiderült hogy prémes...ezért 5percenként támadhat, semmi mást nem csinál csak végigmegy a listán, semmi személyes.
Szal semmi értelme kekeckedni innentől, mert jönnek a prémesek és 5percenkénti arénázással, a napi 24EP-vel és az 5perces expedícióikkal nem lehet versenyezni, sokkal gyorsabban fejlődnek és sokkal jobb cuccokat vehetnek, egy árverésen is simán kivásárolhatják a betett 10.000aranyos licitet, 1000aranyért meg némi rubinért.
Velük nincs értelme az okos játéknak, mert megvernek erőből. -
Hun'reeth
őstag
''lopott ládát'' kellene találnom 3-at.
Azt hol lehet? -
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
'reggelt

Ma én is beküldök vmi vastagabb összeget, mert ziher vannak elmaradásaim...nekem ugye 1000aranyat kellene fizetnem, de tegnap is asszem 900körül adtam be, meg ma is 800-900körül volt a maradék. így mondjuk a mai nap bevételét nagy részt beadom.
Cuccokban most rendben vagyok...persze ha jönne a nyomorult boltba még egy +5sebzés, az jó lenne mert van egy jó kardom a hátizsákban.
Egyébként úgy látom ez a magas HP-s dolog nem müködik....múltkor megvert egy tag, úgy hogy a végén nekem maradt 600valamennyi HP-m...csak néztem. -
<MZ/X>
őstag
Na, akkor benne vagytok ebben? Jó lenne tudni, mert akkor leszűkítom a kört hogy mire gyűjtsek.
Jelenleg lvl 10-es vagyok, jó lenne ha tudnátok venni valamilyen 8-10, 9-12, 10-15 hasonló sebzésű fegyvert. Az jó lenne nektek hogy leírjátok mi van a boltokban, én meg kiválasztom?
Jelezze 10-s szint alatt lévő ha igényt tart valamire.
-
Thrawn
félisten
Rámlicitáltak

-
just
aktív tag
Bedobtam több mint 800 goldot a kasszába, nem akartam éjszakára magamnál hagyni

-
<MZ/X>
őstag
Ja, jó, nem tudtam mi van velük

Olyan lenne a kérdésem hogy a szerver 2-es klán tagjai között lehetne egy kis cserebere? Arra gondolok hogy nekem mondjuk egy 11-es szintű klántag szállít olyan fegyvert amit ő már megtud venni, én csak rubintért, berakja a piacra, rak rá mondjuk 500 arany pluszt azon felül amennyiért vette, hogy neki is megérje. Én meg az alacsonyabb szintűeknek veszek cuccokat és adom el nekik. És az jó hogyha valaki még el is veszi az elárusító elől a jó cuccot, akkor ő sem bukik rajta. Na? -
<MZ/X>
őstag
Nagyon köszi Vigneau hogy vigyáztál a karimra!
Lett megint jó sok pénzem. Csak azt szeretném kérdezni, hogy néztem voltál expedíciókon, és kaptál tűzpajzsokat, meg jóféle sapkákat, azok hol vannak? Mert se az 1.-s, se a 2.-s csomag-ba nincsenek, és nem is hordom őket. -
Henker2
addikt
Gladiátortársak! Segitsetek!
Szavazzatok Hugomra!
[link]
Ezen a linken tudjátok megtenni a szavazatokat. Minden csajra külön kell szavazni sajnos. Rájuk adjatok 1-est, Hugomra 5-öst. Tüncibaba néven szerepel. Egy kék FIAT Puntó mögött áll.
1000 Köszönet érte.
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Signifer lettem

-
dante3
addikt
Amelyik fegyveren vagy páncélon már van valami fejlesztés, akkor arra már nem lehet rakni többet?
-
törölt tag
vissza kell utasítani..pláne ha sokadik küldetés már.
Én max 3őrt szoktam elvinni..szökevényből meg egyet sem (!). Annyit nem ér az egész...van ohgy szerencsém van, de ha nem akkor csak cseszem el az EP-t.
Inkább értelmesebb küldetésekre érdemes hagyni az EP-t gyűlni, ha pedig eléri a 12-t és még nem tellt le a várakozási idő, akkor elmenni egyet kalandozni csak úgy.
Nem éri meg dobálni ki az EP-t 4barbárra, ...hát még szökevényre...arra egyáltalán nem éri meg.
EP-t arra érdemes gyűjteni mikor vmi különleges tárgyat kell begyűjteni,..és még max 2kalóz, 2hárpia, 2őr, 2barbár...szökevény nem.
-
bAtt001
addikt
Nekem valahogy sosincs gondom megtalálni azt amit éppen le kéne gyilkolni. Mindig elsőre vagy esetleg másodjára összejön. Érdemes olvasgatni a fórumot mert ott le van írva h mit hol lehet találni.
Ma be akartam próbálkoztam az elsőnél az arénában egy kis pénztért. Simán vertem volna erre kiírta h ellenfeled nem régen harcolt és te becsületes vagy így most nem harcolsz vele. Hát mondtam magamban pár szép szót
. Azt akarom kérdezni h ha leverem az elsőt igaz nem veszem át a helyét? csak azt az össeget nyerem meg ami a neve mellett van.
Ja és h míért rakják be piacra az olyan gyűrűket amik csak nem h adnának hanem még levesznek bizonyos skilleket? ki veszi meg azokat?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Banditát kellene gyilkolnom eddig bejött 2 szökevény és 1 hárpia
. Ilyen nincs 
-
<MZ/X>
őstag
Restellem hogy ennyi kérésem van, de ez az utolsó egy jó ideig
Szóval ha lehetne akkor valaki vigyázna Dick (s2 q2q2q3) karakteremre vasárnap estig? Jelenleg 8 órásra elküldtem. Ha van valami jó ajánlat nyugodtan vegyétek meg! Köszönöm! 
-
törölt tag
Ha vki fejlesztést akar venni a boltban az szóljon,...sztem érdemesebb, mivel az nincs szinthez kötve, ezért én megmondom mennyiért tudom megvenni a boltban, és kiteszem a megfelelő időpontban uannyi aranyért amennyiért megvettem.
4sebzést, néha 5sebzést, és +42páncélt tudok venni. -
Zewa
senior tag
A Kib@szott kurv@ Anyját ennek a szar Winfosnak!!! Küldiztem utcsó küldi kaptam érte csíros 1200aranyat+ egy fegyot aminke az értéke +1028arany. Vissaz tudtam volna vennia zaciban lévő ékszereimet.de ez a fos ez a szemét lefaygott és mire ujra felálitottam elvitte az árus a cuccost
Mind3 ékszerem sikeresen elvitte

Ahh^^^^ Akinek van eladó valami fun kis ékszere (gyűrűv agy amulet az pls szoljon. A piacon is probálkozok.
Deh legalábba fegyo meg lett -
Zewa
senior tag
Ahh szerencse, gyerekek szerencse!
G0D szerver2es karim roahdt gyyenge volt. Aztán történt vmi. elöször piacoztam és találtam egy kék gyűrű of grace-t +2 erő 1500arany. kipréseltem magamból és megvettem.
Kocsmárostol kaptam küldivel (egyszerű) egy Kék gyűrű of fastness-t
következő küldi (szinténegyszerű 2 kaloz) kaptam egy Szandál of grace-t
Hát.. iet mindjárt +10képzetség,+4karizma +12Fürgeség +2erő 
Szerver 1: Aukió 16300arany. remélem nem vesztem el! -
Thrawn
félisten
Szopás van 10. szinttől keményen

-
<MZ/X>
őstag
Látok egy olyat a piacon hogy
Recept
A fürgeség áldása
9000 arany. Ezt a klánban lehet használni, ugye? Milyen bónuszokkal jár? -
<MZ/X>
őstag
Jelentem, lvl 9-es lettem, megjelentek a piacon az of-os cuccok. Arra számítottam hogy tök jók is lesznek köztük, de csak bénák voltak, így maradok egyelőre az aukciónál.
-
<MZ/X>
őstag
Még valakinek akinek van egy-kettő 15 percese, az rácsaphatna husi -ra, megint támad, habár most nem nyert, de jelenleg 5000 aranyam van, ebből 600-t levenne ha nyerne

Írtam neki, hogy látom nem értette meg, erre visszaírja hogy klánháború van az ő klánja (zsoca-pityukocsmaja [ZSK] ) és a mienk között. Gondolom nincs, és csak mentegetőzött, ugye?
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
nem tudtok valamit ahogy gyorsabban fel lehet jutni az aréna ranglistáján mert 5,700vagyok és csak nagyon gyenge elleneken kersztül tudok feljebb menni de így sosem érek a lista elejére
-
<MZ/X>
őstag
Köszi szépen Paitz, persze hogy megírom neki!
Az lenne a kérdésem hogyha istállóban vagyok, és akkor támadnak akkor kapok valami mínuszt, vagy mindenképpen vesztek, vagy jár valami hátránnyal? Csak mert olyankor vert le 2x husi akinek mindene rosszabb volt, és ti is megemlítitek hogyha dolgozás alatt támadnak meg titeket. -
Zewa
senior tag
Ahhhh! Szerver 2ön olyan kib@szott gyenge vagyok!

3óra alatt 7en támadtak meg és mindeki meg is vert.

Csoro vagyok és gyenge főleg igy 10es szinten. Arénában nem tudok előre jutni mert nincs olyan akitmg tudok verni
//bocs a panaszkodásért// 
-
törölt tag
A vereség hozzátartozik sztem..már én is elfogadtam

Eleinte néztem hogy mennyi az arány, mostmár nem is érdekel, mert nem számít, a pénz számít meg a TP, ..és persze a becsületpont.
Én is nyomok free ezt-azt, attól függ milyen hangulatom van, Project Torque-t online autóversenyzéshez (arcade, de azért figyelős), és Voyage Century Online-t csavargásra.
Többre nincs idő..ezeket is hébe-hóba
Jónak néz ki ez is, belenézek majd.. -
törölt tag
-
<MZ/X>
őstag
Megkérhetném a szerver 2-es klán tagjaimat hogy husit 1-2x gyakják le? Nem tudom hogyan csinálja, mindene rosszabb nálam, de 200-400 pénzeket szed el. És jó lenne privit is írni neki hogy jó lenne ha békén hagyna. Előre is köszönöm!
-
Hun'reeth
őstag
válasz
üzenetére
Mindenben igazad van
mondjuk én mindíg figyelek a kajára folyton van nálam annyi, hogy fel tudjam nyomni ha kicsi lenne a hp-m. A pénzt meg én se hagyom bent soha ez szerintem alap. Mert ha megszokták, hogy lehet tőled lopni visszajárnak. Engem is ütöttek mikor Aréna első voltam (még alul) bejöttek a 13-as szintű fickók és üres kézzel elhúztak. Nem is jött több.
Azt meg külön megnézem, hogy ki milyen szövetségben van és mennyien vannak ott nálam erősebbek. A vezért kell ütni (ha tudom) és akkor nincs gond.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nagyon táposok inkább keresek mást van elég. -
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Én is kaptam veréseket mostanában [link], viszont inkább szépen hagytam visszább csúszni magam az arénában első 30ból olyan 60. hely környékére.
És arénázni szinte csak akkor megyek ha küldetés kéri. És próbálok melózni meg expediciózni, hogy újra felerősődjek a 10-19 szintű arénához, ennyi...
Akik meg nagyon megvertek felirtam, leszek én még erősebb és visszaütöm majd
. -
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
valahol igaz, ezen a szinten kaját venni a vegyesboltban már elég drága...sok hp-t gyógyít, de drága, a legalacsonyabb a 80hp-t gyógyító cucc 200valamennyi aranyért, annál csak több van 300-400aranyért. A piacot fogják az uzsorások, nálam az egyik első dolog ránézni a piacra, a használható részre hátha van vki aki normális áron ad vmi kaját-piát.
De a legtöbbször azt látom hogy a 8-12hp-s kaják/piák kint vannak 200-250aranyért..pfff (ezért szoktam megverni azokat akik úgy látom ebből húznak hasznot, mert húzzon oké, de ez így kicsit kemény).
Szal a vegyesboltban megveszed azt az 1 esetleg 2 cuccot, és aztán lehet várni egy órát mire frissül a kínálat.
Ezért csináltuk egy időben Dante3-val, hogy ő viszonylag alacsonyabb szinten volt, és vásárolt a vegyesboltjában és kitette egy megbeszélt időpontban a kaját, én meg gyors megvettem.
Mert alacsonyabb szinten más a vegyesbolt kínálata, és itt nincs szinthatár.
Ezt kellett volna a Tonyo-nak is csinálnia szvsz, bárkivel privátban üzletelni, aki alacsonyabb szinten van..úgy hogy az is jól járjon, és ő is.
az hogy levette a cuccait, az gondolom egy fajta tíltakozás, ...de nincs értelme, ha rajta lenne a cucc, fele ennyi verés lenne...mert van más is akit lehet ütni, de így kihagyhatatlan sajnos.
Érzem én a problémáját, de ez nem müködik, senki nem fogja ezért nem leverni, hanem egy felkészült harcost, aki aztán neki is leveri a hp-ját, és mehet kaját venni.
Term. hogy mindenki azt üti, aki a legkevesebb problémát okozza vissza,...ezért nem szabad levetközni, vagy egyesület nélkül menni szvsz.
ja..és pénzre is vigyázni kell, nekem most jelenleg 3aranyam van (mert csak Du leszek valszeg újra), ha vki leüt megkapja a TP-t (nincs is baj) meg 1 aranyat...legközelebb mást fog keresni, aki pénzt is hoz (vagy nem...de az esélyt csökkentettem)
Így is van már nekem is akik hozzám járnak ütni (ketten)...gondolom megvertem párszor a ligatársukat és szóltak nekik...nagyobbak/erősebbek...már nem is ütöm vissza őket, inkább erősödöm. Majd leszoknak róla, mert ha nem hajtok hasznot..azaz nem tudnak aranyat vinni, és magasabb szintüek, azaz TP-t sem kapnak, akkor csak a negyedórájukat verték el rám, és nekik is egyszerű a matek...azaz játékra fordított időt, lehetőleg haszonnal töltsük el
Azaz majd nem leszek célpont.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Nagyon kemény az élet itt
...
mutatom:![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/tonyo.jpg)
Sajnáltam, de én is megvertem ma, mert sztem nem ez az elintézési módja, ha leveszi a karakterről a cuccokat, akkor ésszerű megverni, mert annyival kevesebb kárt okoz nekem, és bár pénz nem jár érte, egy arénás feljebbkerülés nála sokkal kevesebb rizikó, mint egy felkészült ellenfélnél,...én a helyébe a szövetség segítségét kértem volna (kajában vagy pénzben, ha pedig nem bírja, akkor át kell adni a karaktert szvsz).
Szal én 17-s szinten vagyok. Topilista 147, Aréna 127 -
Hun'reeth
őstag
válasz
üzenetére
Persze igazad van. Már az én szintemen se igazán éri meg fejleszteni a karaktert mert azért a pénzért jobb cuccot kell venni. Hát még nálad!

Hányasok vagytok ott a server 1-en???
Mellesleg nagyon úgy tűnik, hogy elsősorban inkább a páncél és a sebzés számít a többi csak balansz.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Uezt mondtam.
a példámban az volt hogy főlémész a max értéknek cuccal mondjuk +6-l, akkor azt ugye nem látod..és nem is használja a prog.
Igen onnan ha arra a tulajdonságra raksz pontot, akkor term. felszabadítja a nem használt de meglévő pontokat.....Na de, az minden alkalommal igen sok arany, és közben nem hajt hasznot..pl. nekem egy erőponthoz 3000valamennyi aranyat kellene elköltenem,..csak azért hogy kiszedjem végre a cuccból amit nem használ.
Sztem ez teljesen felesleges, ne legyen nem használt pont, mindig úgy legyen a cucc hogy a legtöbb hasznot hajtsa a karateren.
Pl. én most adtam le a fele cuccomat 2db Pain-s gyűrűt (+1 sérülés,+5erő,+6fürgeség és +3 erő) és 1 db Pain-s amulettet (azaz összesen +3sérülés, +15erő, +18fürgeség, +9erő), mert át kell variálni az egészet, az új szinttel jönnek az új cuccok,..brutality gyűrűk (+3sérülés, +6erő alapból), és az ..Of Return cuccok a +200hp, +valamivel, az Of Belief cuccok a +100páncél, +100Hp.-val...és lassan jönnek az Of Terror cuccok
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
válasz
üzenetére
Egy dolgot azért kihagytál és fontos. A maximum érték mindíg az alaptól függ ezért ha cuccokkal eléred a maximumot de fejleszted az alapot akkor 2-t fog ugrani az értéked tehát mégiscsak érdemes arra is gyúrni ami már maxon van.
Az biztos, hogy nem könnyű megtalálni az egyensúlyt.
Én most egy fastness-es sipkát szeretnék összeszedni valahol. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hun'reeth
őstag
Mi a fene. Hívtak a Halalfalok klánba.
Nem megyek persze de elvileg lehet több klánba tartozni? -
bAtt001
addikt
Olvasgattam a fórumát a játéknak és ott találtam h legsűrűbben a barbár faluban lehet talélni a szökevényt. Kipróbáltam de nem mindig jött be ott sem de átlag minden második ellenségem ott szökevény volt. Én már 9-es szintű vok de még csak 1 szökevényvadászós küldetést sikerült kifognom szerencsére. thx God! remélem nemsokára bejönnek nekem is új cuccok amik adnak + skilleket mert ez tök jó buli
wowban is ezeket szeretem gyűjteni. -
smiti
veterán
Na megint jól kipucoltam a zsebeimet, asszem megint lelkes tag voltam

-
ChromeX
addikt
hol lehet a legnagyobb valószínűséggel szökevényt találni? már idegesít hogy pont most nincs amikor kéne

Új hozzászólás Aktív témák

- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Azt hol lehet?

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/hupp.gif)

![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/elbundi.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)