- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
-
törölt tag
Mi az isteninyavalya folyik itt?

Megkérdeztem PantherG-t, meg az egyik srácot, azt mondják nem akarnak bandaháborút, de Sunfire 10szer támadott be valakit a klánjukból, és arra megy a hőbörgés...
Most mi a fene van?
Ezt tisztázzuk mielőtt beszélnénk Schtyby-vel, nehogy tévedés miatt legyen a balhé. -
smiti
veterán
Na engem is méltó ellenfélnek találtak: ez durva volt

-
törölt tag
Sztem próbáld megértetni vele hogy hülyeség amit csinálnak, egyébként büntethető is:
"§5 Zúzás
I Definíció/korlátozás
24 órán belül 5 támadásnál több ugyanarra a karakterre zúzásnak minösül. Ez nem engedélyezett.II Kivételes esetek
Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter vagy egy klán folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlödésben, a karakter(ek) büntethetöek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.
"
De ha úgy gondolják hogy ez nekik mindenképpen szükséges, akkor mehet a verekedés is. -
Thrawn
félisten
válasz
Vigneau
üzenetére
Én raktam be, csak tudnám minek
Kivenni nem tudjátok?Ez a Tuller úgy látszik mégsem vette a lapot. Szinte az egész klánjuk végigment rajtam az este, írtam is neki, hogy látom megbosszulják a sérelmeit. Délelőtt megint jól elkalapáltak, de kaptam tőle üzenetet, hogy már levettek a feketelistáról, meg ha gondolom akkor csatlakozzak hozzájuk. Jó fej mi? Főleg hogy tele vannak.
Mondtam neki, hogy kösz nem mert már van klánom, és megemlítettem neki, hogy ha nem tűnt volna fel akkor szövetségeseink is akadnak? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Benko20-t (29lvl), toncsi66-t (28lvl) és Zoo-t (29lvl) esélyem sincs megkarcolni sem.
A klánjuk: Nynfas_CorporationMost mi lesz, háború?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Hát seggfejek mindenhol vannak, jellemzően nagy részük meg kimondottan az ilyen játékokban kompenzálja a komplexusait, lásd ezt a spartacust, a karilapjáról is lejön pl az aluljárós sztori arra enged következtetni, hogy kicsit kivan, meg gondolom befigyel némi exiztenciális para is a háttérben, itt meg kioszthat némi apróért boldog-boldogtalant, sőt tiszteletet is követelhet, amiben gondolom egyébként deficites az ürge

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem úgy hívtam ki

Hanem beszóltam neki, hogy sztem gyík dolog amit csinál, amióta játszom ezzel a játékkal naponta lever egyszer, akkor még csak 5szinttel volt felettem, de mivel prémes, most már 8 szinttel felettem jár.
Egyszer írtam neki, maikor egy órában kétszer verte le a hp-m, akkor is egy pökhendi választ kaptam, és levert pár napig naponta 4-5 alkalommal, aztán ez abbamaradt és visszatért a napi egy támadáshoz.
Ma meguntam, és megírtam neki hogy gyík dolog amit csinál, előfizetéses létére, 8 szinttel alatt lévőket naponta betámadni, az én esetemben max 18 aranyért.
Erre levert, majd megint visszaírt hogy gyík vagyok én meg a karim is, majd megint levert.
Erre felkaptam a fonalat, és mondtam hogy jöhet még kétszer, és ha letelt a 24óra, akkor majd írok neki hogy megint jöhet
Nem igazán partner a vitában, elvárna valamiféle tiszteletet,...vagy legalábbis azt írta hogy tiszteletlen voltam vele
Megint levert, szal most itt tartunk, valhogy nem fér a fejébe, hogy attól még hogy akármikor elverhet hulla hp-re, mert akkora a szintkülönbsége,...még véleményem lehet, és ha van, akkor el is mondom.
Szal így hívtam ki, nem ténylegesen, hanem umond kihívtam magam ellen a sorsot
de nem számít, egyenlőre szórakoztat
-
Flash Gordon
senior tag
-
törölt tag
Na kihívtam magam ellen FC_Spartacus-t

gondolom most pár napig verni fog
8 szinttel felettem még mindig jön naponta a 18aranyáért.
Írtam neki, erre megvert párszor, meg majd még meg is fog...
Te jó ég mekkora gyík arcok vannak, ilyen pénzen csinált karakterek mögött.. -
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Köszi, akkor rámegyek a karizmára!

-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Viszont igyekezned kell, mert Redmonk-ból hamarosan Pro Legato lesz. Ebben az esetben ismét az aktuális 3 legmagasabb rangot tudom ellátni megfelelő jogokkal. Pro Legato, Tribunus, valamint Centurio. Ezt a - játék adta - 3 rangos korlátot sosem értettem...

-
dante3
addikt
A Dupla találat mitől függ, mit kellene jobban fejlesztenem?

-
Vigneau
félisten
Ahogy elnézem, nem. Viszont Ricsi betámadta Henker2-t is - szerintem prémes lehet a kis drága. Most épp Őt (Henker2-t) istápolom a távollétében. Infarktust fog kapni. Nem volt netem a hétvégén, mindkettőnket szépen meggyepáltak. Természetesen főleg akkor, amikor 15% alatt volt a HP-nk - kb. 15-20 vereséget jelent fejenként...

-
Vigneau
félisten
Közben gratula az előléptetetteknek is. Nézzétek majd meg a rangokat, valamint az esetlegesen vele járó jogokat.

-
Thrawn
félisten
válasz
Vigneau
üzenetére
Ugyanabból a klánból támadnak?

mod: most nézem, hogy Ricsi abba a klánba tartozik, ahonnan egy Tuller nevű srác írt nekem az előbb azért, mert hogy folyton őt csapkodom. Írtam neki, hogy amennyi nevet meg kéne jegyezzek egy nap, nem csoda hogy előfordul az ilyesmi. Velem is előfordult/előfordul. Azzal jött hogy szabályellenes, de írtam neki hogy napi 5 belefér a szabályok szerint. Azért megpróbálok emlékezni rá, mert nem semmi egyesületük van.
-
Vigneau
félisten
No, megint a kedvence lettem egy erősebb tagnak: Ricsi. Ha Redmonk bírja a 34-es szintet, akkor csak hajrá...

-
Flash Gordon
senior tag
Harácsban átléptem a 100 000 küszöböt is

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
ChromeX
addikt
válasz
Polacheck
üzenetére
az aukciónál nagyon észnél kell lenbni és pontosan kell tudni mennyi idő van még hátra, ha adhatok egy tanácsot akkor a nagyon rövid időszak előtt sose tegyél licitet mer biztos hogy túllicitálnak, bár nem tudom mikor tetted az utolsó pillanatban kell nyomni. mellesleg szerintem nem éri meg aukciózni sokkal több pénzt vesztesz vele mint amennyit nyersz mondjuk a cuccon, nekem most van egy fegyóm és az aukcióban még (amióta meg van) nem láttam néla jobbat

Dj sügi: meglesz, csak visszajövök expedícióról

-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Attól függ, hogy rangot lépj. Pl. jelenleg max. 3 rang - plusz az ügyintézők - van a játékban, amihez adhatóak jogok. Ez a korlát nekem sem tetszik, de ez van.
-
Dj Sügi
őstag
Csákány mindenkinek!
Aki majd ráér az segíthetne egy kicsit!
Arról lenne szó, hogy van egy emberke aki folyton engem támad meg pedig én csak egyszer támadtam meg az arénába!Tudom nem vok klántag, de ha valaki ráér és erős karia van az b*sszon már oda laki012-nek (többen is megverhetitek)
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nagyszerű. Ellicitáltam két gyűrűre 5000 aranyat, és mindkettőn felülbideltek. Hogy az ég szakadna rájuk

-
Hun'reeth
őstag
[I]Tisztelt Játékostársak!
7 heti játék után úgy döntöttem, hogy abbahagyom a Gladiatust. Egyrészt a magánéletem úgy alakult, hogy csak nagyon keveset tudnék játszani a jövõben, másrészt pedig az eltelt idõ alatt úgy gondolom, hogy elértem mindent amit lehetett ebben a játékban és már nincs benne igazi kihívás számomra.
Kratost október 8-án estig átadom Acsi volt játékosának aki tovább fogja vinni. Addig még búcsúzkodom egy kicsit, aztán lelépek.
Kívánok minden barátomnak és azoknak is akik ellenségként gondoltak rám (bár én ezt soha nem viszonoztam)további jó játékot! (Még Axe-nak is!)
Kratos[/I]Íme ezt írta a 40-es szintű legelső emberke a Server2-n. Ma hagyja abba.
Asszem ennyit megérdemel:

-
törölt tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Igen, a legjobb cuccok, azok amik (sztem persze) adnak sebzést és plusszokat a tulajdonságra. Később már a százalékkal sem lesz probléma, mert a más tárgyak által adott buff is beleszámít az alapba amiből a felrakott cucc százaléka számítódik.
Képzettség-fürgeség-sebzés-páncél-karizmára kell odafigyelni, az erő másodlagos, az alkat pedig a sor végén áll. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skacok, adott egy gyűrű, aminek a leírása így néz ki:
Rubin gyűrű of Brightness
Karizma +10
Karizma +10% (+2)Ez nekem 12 Karizmát fog adni, vagy 2-t?
-
Hun'reeth
őstag
Medúzás merre is vannak? Nagy(obb) valószínüséggel?

-
ChromeX
addikt
82. arénában
még nem volt ilyen magas mindjárt megyek egy szintel följebb a 20-29es kategóriába -
Bögre
aktív tag
nekem van hitelem is expedíciós pontokban
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
igen csak rangal lehet olvasni és igen kapni fogsz rangot is ha elérem a vezért
nyugalom -
PazsitZ
addikt
Csak érdekesség: az expediciós pontom -2 -n van
0-n voltam beadott egy felderítést amit kattinthattam, így is. Most meg minusz 2 lett.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak ranggal lehet olvasni az egyesületüzeneteket? az érdekes lenne, mert akkor az egész klánból csak a vezér és az ügyintézők használhatják egymás közt, aminek így nem sok értelme van

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
attól hogy adok e neked is jogot írni vagy nem,egyelőre még ha a server 1-ről beszélünk akkor csak tag vagy és ő semmit nem tud csinálni az egyesületiüzikkel.amint kapsz rangot állítok neked jogot vagy állít a vezér jogot ez már részletkérdés

de beszélek a Vezérrel mert úgyis beszélnem kell vele -
kagyula
aktív tag
válasz
nagylaci32
üzenetére
Mármint hová csatlakoztál?

-
törölt tag
válasz
nagylaci32
üzenetére
szega!

-
nagylaci32
tag
Helló!
Én tegnap csatlakoztam a csapathoz! 7-es szintű vagyok! A játékba is a nevem nagylaci32! -
törölt tag
közérdekű:
milyen cuccokat láthatsz.Piac: szinted ×1.25
Aukció: szinted ×1.25+5 -
Flash Gordon
senior tag
Akkor megkérdem újra, mitől függ, hogy az egyesület üzenőfalához a magamfajta user is kapjon jogosultságot?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem tudom, ilyen a játék...én asszem az olvasást pl kapásból meg szoktam adni
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Flash Gordon
üzenetére
én ott olvasni sem tudok

-
Zewa
senior tag
válasz
nagylevi
üzenetére
Nincs úja nap alatt
Régen én is ezt csináltam, de egy idő után rohadt sok "of"-os cucc van /lesz. Én inkább ugy hogy be irom hogy mit keresek: pl "rayol" ami igazán jo azokat alt . fejből vágja az ember
Redmonk: NYUGI VAN! szét []-luk a bucidat!
A fenébe sietsz te ennyire?! Amugy meg vennéma cuccodat de a piacon 32 a plafon..::S 
-
nagylevi
csendes tag
Hali!
Olvastam visszább a fórumban és a piacozásról volt szó! Van egy tippem arra hogy hogy keressetek a piacon(bár ezt lehet hogy már eddig is így csináltátok)
Én úgy keresem a cuccokat hogy beütöm azt hogy "of" aztán kiválasztom amit éppen akarok (mondjuk páncél) és akkor csak a jobb cuccokat dobja ki, mert ugye a zsír cuccok nevébe biztos hogy benne van az of
-
Flash Gordon
senior tag
Az egyesület üzenőfalánál miért írja, hogy nincs jogosultságom? Csak a vezér írhat oda?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Az úgy oké, hogy én a guildtagokról semmit nem látok, és belső fórum és üzenetek sincsenek, vagy valamit rosszul csinálok?
- tárgytalan, megtaláltam -
-
Thrawn
félisten
A recepteket ki tudja elsütni? Mellesleg szerintem lehetne szanálni közülük, pl amit utoljára beraktam nem ér meg 13.000 aranyat hogy +40 életerőt kapjunk.
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
bizony-bizony, nem rossz..

-
Flash Gordon
senior tag
Nem vagyok egy harácsoló természet
, de most néztem, hogy a zsákmányom mennyisége, hozzátok képest nem is rossz 
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Recept nekem már esett mielőtt csatlakoztam volna, el is sütöttem rögvest, hogy kipróbáljam, a piac tényleg jó, csak végig kell nyálazni, néha sokkal jobbak a cuccok, mint az aukcióban, mert fejlesztésekkel vannak, míg az utóbbiban még azt is bele kell rakni +zsetonért...
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
A recept az egy érdekes dolog,..én többet nem hiszem hogy veszek, csak nekem még küldetésbe nem dobott egyet sem.
Nagyon jó dolog, csak nem mindegy hogy mennyiért lehet elsütni.
A piac meg egy bolond dolog, sokan csak a legdrágábbakat nézik, amikor elszabadulnak az árak akkor csak lesek hogy milyen cuccokat kínálnak 30.000pénzért, míg visszalapozva 10-12.000 aranyért tényleg haláli jó cumók vannak néha.
Ezért a két kardért nagyon megéri a pénz (a hosszú kardot már el is vitték), mert nincs náluk jobb..pl. most TRUCK megvette a kardomat, azzal bőven elvan, annál csak a tőröm jobb, de azt még nem látja.
Én is megvettem volna rögtön ennyiért, mert az arany az lófüty, azt behozom max. 1 nap alatt, de ilyen fegyót találni nem könnyű...ezért érdemes 40.000 aranyat felrakni licitre az utolsó percben,..mert némely tárgy bőven megéri, nem az ára miatt, hanem mert sokáig nem találni hasonlót pláne jobbat...a pénz meg jön.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Micro Four Thirds
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, végül is, itt is meg lehet dumálni a dolgokat, szívesen megválok tőle, kapják a rang szerint - így korrekt