Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
emery2
tag
Jó reggelt
! Egy láma kérdés. A gyűrűknek és az ereklyéknek mi szerepe van a játékban? Amennyire én kikövetkeztettem valamely tulajdonságunkat tudjuk feltuningolni ha púdereket húzunk rá. Más egyéb? -
törölt tag
Jó reggeleket, jó harcot!
Köszi mindkettőtöknek

Meglett a milla, de a cél továbbra is az 5. hely megszerzése.
-
smiti
veterán
Meg akartam nézni a Medvét, erre farkas jön
A Törvényen kívüli meg úgy néz ki, mint üknagyanyám
-
törölt tag
ezek mennek:
A barbár táborban a Vandál lakik. meg minotaur, cerberus..stb.
Az ősi tempomban Rendőr..meg minotaur, cerberus..stb.
A ködös hegyekben Minotaur..és főleg cerberus, illetve még hárpiával is találkoztam.
A tolvajtanyán Törvényen kivűli..de minotaur, cerberus..stb.
A sötét erdőben Medve..de minotaur, cerberus..stb.
A farkasbarlangban Farkas..ritkán más is.
A kalózkikötőben fejvadász..meg minotaur, cerberus..stb. -
smiti
veterán
A kocsmáros buzdítására Viking harcost kéne ölnöm.
Mióta 61-es lettem a barbár faluban Vandálokkal és Minotaurokkal találkozom.
A Viking harcost örökre elfelejthetem
, mert akkor inkább lemondom a küldit. -
jasszer
őstag
Kettes szerveren nem vágja vki h mikor vált az aukció?

-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Hasonlóképp gondolkodom én is, csak nem vetettem papírra. Ismertek, hogy a békés ügyintézés híve vagyok, ezért próbálom mindig előtérbe helyezni a klán tagjainak érdekeit is.
Anno többet kínlódtam én is a verések miatt, mégsem jelentgettem. Ez az új rendszer csak bátorítja az árulkodókat, feljelentgetőket. Kezdek tőle megcsömörleni...
-
cathyca
tag
Egy kis magyarázkodás után visszakaptam a karakterem. Nem volt egyszerü de a lényeg hogy mehet minden tovább!

Köszi a segítséget Sdi!

-
smiti
veterán
válasz
üzenetére
Maximálisan egyet értek.
Ezen a szinten már egyre kevesebb az a réteg akit szabályosan támadni tudunk, természetes, hogy sűrübben kerül adott harcosra a sor. Ráadásul, mikor elindulok portyázni van, hogy 10-15 emberből egyet, vagy egyet sem tudok kihívni, mert védett, vagy nagyon gyenge, és azokat nem bántom.
Mindnyájunkhoz nap, mint nap ellátogat ballee, szabram1, na meg anno PanherG... stb... -
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Ez nyivákolás, nehogy bedőljetek neki...egyszerűen bepróbálkozik, hátha könnyebben tud előrejutni.
Az ilyeneken ki tudok akadni, tök messziről jöttem fel, ütött-vert aki ért, hogy lassúljak, de eszembe se jutott ilyenért 'nyüszögni' (elnézést a címzettől a szóhasználatért).
Természetes, hogy ha sokan vannak egy szinten a klánből, akkor többen is támadják uazt a karaktert,..mit kellene csinálni, azt összebeszélni hogy melyik nap ki támadja xy-t??!
Azt rögtön észrevenni ha összedumál egy klán egy adott harcos ellen, meg annak általában oka is van.Szal sztem nem kell belemenni ilyesmibe, nyugodtan jelentsen, tegye magát nevetségessé.
Leírjátok hogy mi volt és kész, tök egyértelmű hogy kb. azonos szinten lévő harcosok egy azon 'tól-ig' szintet tudnak támadni.. -
smiti
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Én eddig egyetlen egyszer támadtam meg, az tegnap volt, vissza is hívott, de kikapott. Sokáig levelezgettünk, aztán mikor lezártuk az ügyet, jött az üzenet: Valaki kihívott az arénában!..., hát Blue Dragon volt, de kikapott. És jött az üzenet, hogy bocsi, ez véletlen volt....
Nem értem véletlenül, hogy tud valaki megtamadni
Na mindegy részemről lezártam az ügyet, nem mondom, hogy sosem fogom megcsapni, de nem fogok rá vadászni. Szerintem ez így korrekt. -
smiti
veterán
Ezek sosem unják meg:

Üzenet Server1fighter | Tárgy: Meghívó
Csáó!
Gyere át az egyesületünkbe,legyél te is tagja az egyik legjobb hangulatú társaságnak!
Hidd el nem bánnád meg!
jó a hangulat,könnyen haverokra lelhetsz és még rangot is kapsz.
Válaszodat várom:Server1fighter
És azt olvastátok, hogy Mersichius-t kizárták multizásért
-
Vigneau
félisten
Velem korrekt volt - kulturált hangnem, stb. -, ezt a választ kaptam:
helló
a mai napot még megvárom,ha támadás ér azoktól akik eddig támadtak akkor sajna,meg kell tennem a szükséges lépéseket,bármennyire nem is akarom,de megértheted,hogyha egy klánból sorozatosan , naponta hárman támadnak,az sok.egy támadás már volt. bár a másik két féllel megbeszéltem szerintem a dolgot, még tegnap.
További jó játékot.Bár az is igaz, hogy anno az Akkádtól sokkal komolyabb támadások után sem reklamáltam. Lassan azon gondolkodom, miről is szól mostanában a játék...
Az ügy eldurvulása esetén majd Redmonk kollégát kérem fel a másik fórumon való képviselésünkre.
-
Vigneau
félisten
Fura ez a játék:
Sun, 27.01.2008 - 17:34:18 Valaki kihívott az arénában!
Sun, 27.01.2008 - 17:33:14 A munkád Ló kiképző pozícióban véget ért, megkaptad a fizetésedet, ami 3200 Arany és 6 tapasztalatot is szereztél!Egészen idáig nem támadtak meg, csak a munkám után. Kissé elgondolkodtató, vagy csak csupán a véletlen műve? Kezdek paranoiás lenni...

-
tocsek18
senior tag
Hali emberek tegnap este elkezdtem a játékot. Papillon néven nyomoluk, még csicska 2es vagyok
A kocsmáros feladatait csinálom hogy fejlődhessek.. jól teszem? Most csinálom a 2. küldijét
egy csillag talizmánt kelett találnom neki meg is van de nemtudom hogy odadjem-e neki
45goldot ad csak érte és az értéek 147 gold
Érdekes..
Az hogyvan hogy 3as ugye a tárgy és nem ad semmi +-t. Ez normális? Vagy csak azért nem látom a +-t adó képességét mert nem vagyok még 3-as? Help valaki.
Várom a tanácsokat és ölteteket az eljén hogy mit csináljak hogy jól fejlődjek!: 
-
S.Feri
őstag
1 db eretneket kellene bevadászni ,de már látom nem lesz könnyü dolgom...

-
cathyca
tag
a 3as serveren kitiltottak

http://kepfeltoltes.hu/view/080127/3as_letiltva_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[link] -
cathyca
tag
új fejlemény....
Feljelentettem Tiat, s most engem tiltanak le Multi miatt...
csak mert az 1 es és a 3as serveren is van egy karakterem.... ezt a szabály nem tiltja...
-
cathyca
tag
fel kellene jelentenem valakit ugyanis 14 szintel erősebb nálam és nem kaptam magyarázatot hogy miért is ütött le...
szóval hogy tudom feljelenteni az illetőt?
-
cathyca
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ki korán kel aranyat lel...
-
smiti
veterán
Jó reggelt Harcostársak!

-
dante3
addikt
Just-al mi a helyzet, régen láttam!?

-
Speeedfire
félisten
sziasztok!
a 3-as szerveren újraindúlt a ph! klán akinek van kedve az csatlakozzon hozzánk! -
smiti
veterán
BlueDragon keresi a bajt
, ma már 2x támadott meg, ki is kapott 
-
dante3
addikt
BlueDragon hozzám is jár szinte minden nap, mit sirdogál?
Meg Lice77 is, esélyem sincs ellene, rohadt erős karakter!

-
smiti
veterán
Azóta is levelezgetek vele.
Az bántja, hogy Reason veri többször is, valamint, hogy kb fél órája 5 percen belül ketten is levertük a csapatból. Ezt ő úgy gondolja, hogy napi kétszer veri le a klánunk gyengébbjein
-
Thrawn
félisten
válasz
Henker2
üzenetére
Lehet olvas minket itt a fórumon

Nem egyszerű ez az azért verlek benneteket mert ti is vertek engem, vagy azért verem a klántagjaidat mert a klánból ver valaki. Aztán meg ha a vert klántagok is viszont csapkodják azokat akikkel elbírnak a másik klánból akkor annak sosincs vége.
-
Henker2
addikt
Miután engem betámadt BlueDragon ezt irta:
helló,nem személyes,csak azért kapjátok naponta 2x mert a reason ver engem,valakit el kell ezért vernem ,ha õn nemtudom.
Szal bocsi haver ezért.Elég durva!

-
Thrawn
félisten
Nos ezt jó lenne ha pontosítanák a GO-k hogy a folyamatos napi támadás az hány napot is jelent pontosan. 2? 3? 4? Mert ez így elég szubjektív.
A kérdés az, hogy BlueDragon hány napnyi képernyőmentéssel rendelkezik, és hányan támadtuk meg az idő alatt. Ha csak vagdalózik, a fenti szubjektív szabály szerint ez is zsarolásnak minősül (ne támadjatok mert felnyomlak).BlueDragon egy időben járt hozzám, de nem foglalkoztam vele.
-
Thrawn
félisten
Esetleg erre gondolhat:
III Kivételes esetek
Abban az esetben, ha a karaktert egy másik karakter vagy egy klán folytonos napi támadásokkal meggátolja a játékban vagy a fejlödésben, a karakter(ek) büntethetöek. A kihágás megállapitása mindenkor a Game Operator feladata.Viszont ha nem ez az akkor nyomd fel ezért:
§4 Zsarolás, káromkodás, megfélemlités, törvénybe ütközö magatartás
Zsarolások és fenyegetések a játékosok valós, fizikai (nem virtuális karakter) személye ellen a kihágás súlyosságától függöen 2 napos eltiltástól törlésig büntetndök. Ezen eltiltás akár a fórumra is vonatkozhat. -
smiti
veterán
BlueDragon ezt írta nekem az előbb:
"Barátom ismered a szabályt ugye?
Ma 3 támadtatok a kálánotokból,ha ez kettõnél több ,akkor tiltás van ,ennek most jött el az ideje.Szóval feljelentelek mind a hármótokat. ezt csak azért írom,hogy tisztába legyetek vele."Tudja valaki, hogy van-e ilyen szabály

-
emery2
tag
Sziasztok ! Tegnap óta én is nyomom
Csak az a sok istálló takaritás ne lenne
De lenne egy kérdésem és bocs, hogy nem olvastam vissza de eddig nem volt időm. na szóval a kocsmáros megbizott, hogy hozzak neki egy Centurio-t. Azt hiszem ez valami sisakféle. Vagy mégsem? És a legfontosabb merre találom? Kösz a választ. -
cathyca
tag
Az első siker élményem is megvan az aukción

Sikerült megvennem egy fegyvert!
Köszi Ywerd hogy jeleztél mikor váltott az aukció... -
S.Feri
őstag
válasz
üzenetére
Esetedben persze ez igaz, de mi van azokkal akik sok pénzt tartanak maguknál? Mostanában már nem támadok én sem szinten kívül, kivéve egy két régi jó ismerőst... aki azóta írt is, hogy miért nem szállok le róla
Persze én előtte nem írtam nekik semmit...
Meg azokat támadom meg akik Schtyby-t ütötték felszerelése nélkül, már persze akit tudok...
Ja szinten belül sem támadok mindenkit, mert vannak akikről letiltottak.
Aki lassan akar fejlődni annak jobb a szinten kívüli támadás egyébként. Ugye kevesebb TP-t kap.
Aukcio....
Smiti: Halmozzuk az élvezeteket?

Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...de mindenképpen köszi.

De lenne egy kérdésem és bocs, hogy nem olvastam vissza de eddig nem volt időm. na szóval a kocsmáros megbizott, hogy hozzak neki egy Centurio-t. Azt hiszem ez valami sisakféle. Vagy mégsem? És a legfontosabb merre találom? Kösz a választ.