Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
Lehet hogy érzéki csalódás, de amióta ez az új rendszer van, kétszer-, háromszor lyukra futok, mire bead egy kocsmárosnak teccő tárgyat.

-
atiska007
senior tag
Vova kérésére egy hozzászólás, mivel szeretnék az egyesületbe bekerülni
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Thx, már megkaptam a tippet

slayer006: 4-et?
Azonnal mond le! 
-
Vigneau
félisten
10-es és 11-es köszörűkő kapható. A 11-es sajnos már 50. szint felett látható csak a piacon.
-
Vigneau
félisten
Eladó 53-as cipő - 25k:

-
Vigneau
félisten
Picit változtak a rang határok, mert már néha nem egyszerű lekövetnem a fejlődéseteket - számtan kettes. Némileg felfelé változott, de rangban nem érint senkit lefokozás.
1 - 5000 pont: Gladiator
5001 - 10000 pont: Signifer
10001 - 25000 pont: Optio
25001 - 50000 pont: Centurio
50001 - 100000 pont: Tribunus
100001 - 200000 pont: Pro Legato
200001 - 400000 pont: Legatus
400001 - 800000 pont: Praefectus
800001 - 1500000 pont: Procurator
1500001 - 3000000 pont: Senator
3000000 pont felett: Ceasar -
Thrawn
félisten
Ha valamit a csomagok között hagyok az elveszik egy idő után vagy nem?
-
S.Feri
őstag
-
Bögre
aktív tag
ezt nemértem, nem is jobbak a tulajdonságai..

-
S.Feri
őstag
Az erőmet, hogyn tudom növelni? mit kell hozzá fejleszteni? mert 12-val több erőm van, de valami miatt nem engedi ki az egészet.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Akkor add csak el nyugodtan.

Továbbra is eladó 54-es pajzsom - 20k:

-
Henker2
addikt
Már a 8. helyen a csapat!

-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ha ezzel nem lövöd el a másikat és vele együtt némi aranyat, akkor mehet nyugodtan.

-
Flash Gordon
senior tag
Reagálna Valaki aki illetékes a 4007 hsz re?
-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Továbbra is itt van félretéve a zsákomban Neked.

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
PantherG
üzenetére
Nincs ebben semmi rendkívüli, egyszerűen seftel a srác masszívan, elég régóta csinálja, ennyi zsetont simán összekapahatott segítség nélkül is belőle...tehát nem közös, multis kari.... mivel sajna le vagy tiltva a fórumról ezért nem olvashattad a fickó szövegeit, rengeteget szövegel mostanság, elég tenyérbe mászó, útálják is elegen, feljelentget meg nyálasan okoskodik...szvsz aki über karit akar az kezdjen újat és álljon le kajaseftelni 1 hónapra, 10 szintig csak némi aréna, semmi küldi, meg ezerrel adni venni a bolból a kaját-fuxot...

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
No, most szembesültem a ténnyel, hogy a piacon eladott cucc után már csomagként kapjuk az aranyat. Nagyon jó.

-
ROBERTOH
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
"A piacon/aukción az egyesületed tagjainak neve színessel van kiemelve (ez csak prémiumosoknak)"
A hangsúly a prémiumosságon van, tehát neked azért nem színesek, mert nem vagy prémiumos
-
Zewa
senior tag
Ehh, látátok hogy az Expedicióknál van egy olyan most már hogy "Remete"?

Csekkoljátok meg. Amugy A Hegyek lábánál van.

-
smiti
veterán
Látom pörög szépen a topik

-
PantherG
csendes tag
én verem onnan a sorberboo meg yamaica meg brutal még még egy kettőt de a többi pfff...
12-es szintű a gyerek 170 es fürgeséggel.az alapja 106 ami kb 40.000 aranyba kerül,és egy 12 szintű egyén napi bevétel kb3-6000 arany de javitsatok ki a ha tévedek..és nem portyázik egyáltalán mert 101 becsülete van,ugy lép szintet hogy csatázik és tapasztalatot kap érte...
Ezt az egészet egy modon lehet csak csinálni,ha pl egy 50 szintű karakterrel napi 10.000 aranyat átpumpálnak neki,vagy több karakterrel.de szerintem ezt a karaktert a glorius hozta létre közösen,mondván őket nem ellenőrzi senki,és amugy is a fórumon nyallják a picsájukat...Már nem tudok beirni a fórumra mert végleg letiltottak de ha egyszer törlöm magam az biztos hogy kifejtem a véleményemet,a glorius klánról.. -
PantherG
csendes tag
Ajánlanám figyelmetekbe a DarkPaladin nevű gyereket,a legnagyobb multis és csaló ezen a szerveren.101 becsület stb..de nézzétek meg..a Glorius multis férgek között van az egész klánt ki kellene törölni..OKÁDNOM KELL AZ ILYENEKTŐL.....
-
róland
veterán
Mi történt a Prémium hozzáférésekkel?
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A piacra kirakott cucc mellett kijelzett szint a cucc szintje...
-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor nálad valami hiba van

-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Magadat sem látod kéknek ?
-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem érdekes, csak vedd meg az összeset!

-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Van kint eladó cuccom? Tessék megvenni hátha zöld lesz

-
gergo84
aktív tag
mi ez a "remete", a névváltoztatásos mizériájával?
-
Sdi
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A csapattársak neve ki van emelve a piacon zöld színnel, a sajátod kékkel.
PazsitZ
Igen, ez nagyon pozitív fejlesztés

-
PazsitZ
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Végre egy nagyon hasznos fejlesztés, ha eladsz valamit a piacon a zsákodba kapod vissza mint aranyat. Tehát nem írja be rögtön a kasszádba, amit rabolhatnak, csak ha behúzod

-
Flash Gordon
senior tag
Hali! Erõ áldása 21 szintû receptet pakolnám be a lélek áldása 2 szintû helyett...1 szerver

-
S.Feri
őstag
Nah akkor most kijelenteném, ha valakinek kell valami motyi tőlem, az mostmár könnyedén látja a REASON név alatt a piacon, az keressen me itt priviben, és külön árat kap a termékre.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Azonnal mond le! 

Szedtem én már elő több mint egy hónapos cuccot is!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)