- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
Érdekes, a szövetséges Fekete Sereg ből betámadott egy tag, tegnap még előttem állt az arénában, tudom, mert meg akartam csapni, de mindig megnézem milyen a kutyabőre, ezért átugrottam, írtam neki, hogy figyeljen jobban...

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Így van. Ezen a téren nagyon liberális vagyok, szerintem ezt már észrevette mindenki.

-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Értem, ma átutaltam 4 napi fizetséget, hátha sáros vagyok!
-
dante3
addikt
Azt meg lehet nézni valahogy, hogy van-e tartozásom az egyesület felé, anyagi téren? Mert tuti volt olyan, amikor nem fizettem be a kötelezőt!

-
just
aktív tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
csak hajrá. Nagyon durván fejlődik, sztem napi 250tp körül szed össze. 
-
Flash Gordon
senior tag
Feltornáztam magam az első 50 közé
persze csak a zsetonnál látszik 
-
just
aktív tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Részemről most nagy a csend. Pedig már simán leverhetne mert már mindjárt 28-as....
-
Flash Gordon
senior tag
Nemigazán veszi a lapot, tök egyértelmű... ha most nem, akkor később tuti meg fog piszkálni minket, és valahol neki van igaza, mert ő máshoz van szokva, vagy ő zúz, vagy őt zúzzák, nem a lightos játékmodorért fizetett be, hanem az korlátlan osztás lehetőségéért, és ezt már jól begyakorolta a másik szerveren (és a karilapján is ott szerepel, sajnos), gondolom ott még cifrább sztoriai is voltak egy-két hasonszőrű prémessel ...a kedvünkért nem fog ezen változtatni

-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Válaszoltam neki, továbbra is nyugodt hangnemben.
-
kagyula
aktív tag
Engem kedden éjszaka ütött utoljára.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Érdekes módon nálam nem próbálkozik.
Mondjuk nem csodálom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
Szerintem itt kéne pontot tenni az ügy végére, elvégre a többszörösét támadta be (és nyúlta le) annak, mint amit kapott...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Olvastam Nibi válaszát, szerintem ő akar diktálni, nem elég, hogy bevert a klánba jópárszor, még kevesli is, mindenképp aránytalan az ajánlata, nembeszélve arról, hogy tovább zaklatna 3 főt kitudja meddig, ez nonszensz

-
törölt tag
Pedig ő támadta be a klánt, ezen nem tud változtatni.
Nem tudom mire jutott, mit tudott vele egyezni Vigneau. -
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Nyitottam neki topikot, nézd át légyszi.
1harcos vs. klán
Ahogy nézem a szabályokat nektek kell lefektetni, azaz neki és neked, mint vezérünknek.
Külön szabály van klánháborúra ahogy nézem....azaz ha úgy egyezel meg vele, támadhatunk akár negyedóránként korlátozás nélkül is.mindenki:Akinek véleménye van írja, hátha sikerül megegyezni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Engedély megadva.
Betámadtam - volna -, de nem engedte a játék. Legyetek figyelésen, amint megpihent, csapjátok meg - én mentem pihenni. Reggel leszek ismét, akkor megnézem magamnak én is. De arra figyeljetek, hogy ne vigyétek túlzásba. Nem akarom, hogy bárkit is kispadra ültessenek zúzás miatt az OP-ok.
Azért nem semmi, nézzétek meg az adatlapját. Eddig közel 600k aranyat szedett össze. Ezért bír olyan gyorsan fejlődni. Ha nem bírjuk lenyomni, Schtyby Barátomhoz fogok folyamodni segítségért. Tiszta haszon, hogy Ő is prémes. -
Flash Gordon
senior tag
A Vezér még nem nyilatkozott, de ha esetleg arra kerül a sor, olyanoknak kéne ütni, akik élből leütik csontra a hp ját, a kajahiány okoz neki a legtöbb gondot asszem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thrawn
félisten

-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Most néztem a kecseget 24000 becsülettel 25-ös szinten! Lol
-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Benézett, hogy nehogy elfelejtsd!

-
Flash Gordon
senior tag
Nálam is felbukkant persze

-
just
aktív tag
-
ChromeX
addikt
végre megvettem az első uróthiens cuccomat lehet hogy le vagyok kicsit maradva de igyekszem belehúzni

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Félmunkát végeztél. Módosítottam a leírást is. No meg jumper is előrelépett.

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nem csak a küldik, néha benyekken vmiért ez-az, nekem is volt már hogy nem számolta az első vadászást, de olyan is volt hogy elnyomtam pénzt gyakorlásra, és nem adta meg a pontot

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nna bazz, kösz... dobtam, gyakran bugosak a küldik?

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Flash Gordon
üzenetére
lemondani azonnal
-
Flash Gordon
senior tag
Ezt nemhiszem el, ki kell nyúvasztani 4 kalózt, már 2 ővel többet megcsináltam, de nem jelzi a kocsmárosnál
, megállt 2 őnél, mi van ilyenkor? adjam le? tegnaptól ezen a nyomoronc küldin szarozom, kiheréltem egy rakás medúzát, hárpiát szökevényt közben a kalóztanyán, bakker... 
-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Thx

Jó kis pajzsod van!
-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Most egy darabig nem arénáztam, mert esélyem sem lett volna az előttem állókkal, a régebbi ellenfeleket meg nem akartam kihívni!

-
dante3
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Asszem igen, de nézd meg te is, hátha!

-
Flash Gordon
senior tag
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Engem eddig nem támadott, de szerintem folyamatosan fog baszkurálni egyenlőre módjával, igaz ennyi elvileg még bőven belefér, csak ha majd teljesen felszívja magát, akkor majd előveszi a nemfelejtek-megmondtam hogy így lesz dumáját és mindenkit megszivat, szerintem erre flessel

-
Thrawn
félisten

-
Flash Gordon
senior tag
Előttem áll Dante3 az arénában

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Grat!
Jó hogy nem 10 állt az életereje
... a fürgeség sokat számít ilyenkor, rájöttem hogy az egyik legfontosabb stat, mivel e miatt nehezebben tudnak megcsapni, ha magas az értéke kevesebb hp veszetség mellett lehet arénázni, a győzelem mellett fontos, hogy mennyi hp-m marad utánna
( így nem kell annyit kajára költeni), csak ezért hordok egy ilyen gyűrűt és sapit, pedig sokkal jobb is van + 4 sebzéssel stb., csak abban nincs ez a fránya fürgeség... -
törölt tag

-
kagyula
aktív tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Amúgy meg igaz, hogy inkább itt vezesse le az ember a napi feszültséget, mint hogy az ártatlan kutya/macska/gyerek/család -legyen a szenvedő alany.
-
kagyula
aktív tag
Niebelung ügyben csak annyit, hogy engem is lever napi egyszer, ennek ellenére b-type véleményét osztom, hogy Flash Gordon első levele fölösleges és enyhén csípős hangvételű volt, és ha még lehet, akkor diplomáciai úton kellene megoldani a problémát. Persze ha Nibi feje egy tök, akkor nincs mit tenni, szét kell csapni, úgyis nyakunkon a halloween.
-
törölt tag
Na mire értem megint haza, beütött a mázlifaktor

sebzése (és mindene) megvolt, csak az induló hp-ja volt kevés Sorberooo-nak.
-
just
aktív tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Lesz még kacifántosabb is, ilyen 2000hp-val, meg van amikor jön olyan akinek 0 páncélja van 4-5 sebzéssel

-
Flash Gordon
senior tag
Ezek a küldis mob ok innentől gyakoriak? fura statjai vannak, meg a szintje is kicsit fölém mászott

-
-
ROBERTOH
őstag
Csak hogy eldicsekedjek:
Wed, 17.10.2007 - 16:22:07 Legyőzted az aréna bajnokát, ezzel megütötted a főnyereményt: 3.054

-
Flash Gordon
senior tag
Az a helyzet, hogy ha valaki tök normális, akkor meg lehet a dolgot dumálni és mindkét fél jó érzéssel tolja tovább, volt pár ilyenem, a gond csak az, hogy vannak páran, akikkel nem lehet szót érteni...
-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
ami nem öl meg az erősít

-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Nna ez legalább tiszta, ezt válaszolta
:
"Nincs.Csak suliban voltam és elég szar a net,a név szerinti támadásnál pedig el volt mentve a neved.szoval csak a hasamra ütöttem és ugy támadtalak.
"Ami nem öl meg az erõsít."
böcs " -
Flash Gordon
senior tag
válasz
üzenetére
Ok, engem annyira nem zavar, már kezdem megszokni
(Azt a klános témát eleve erősen feltételes módban írtam kb így: mit szólnál hozzá ha a klánomból leverne valaki, mivel akkor még nem írtam ide be a fórumba és nem tudtam mi lesz belőle, arra szólt be hogy végigver mindenkit és akkor írtam szintén feltételes módban, hogy mi lenne ha naponta akár 10 x vernék le? szerintem tök mindeggy volt, mert már eleve berágott... ) -
Flash Gordon
senior tag
Nna ezt sem értem
a klánjából sem vertem le senkit, , megkérdeztem van-e különösebb oka ilyen szintkülönbséggel csapkodnia, még nem válaszolt

-
törölt tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
A vezér dönt.
Én megmondom kerekbe, nem teljesen tiszta, nekem azt írta, hogy rádlicitált, majd rálicitáltál, mire levert, és erre megfenyegetted hogy a klán minden nap 10szer leveri.
Erre rágott be.
Szal én azért nem mártottam bele magam eddig, mert mint régebben írtam, csak akkor megyek verni, ha egyértelműen ronda dolog történt...nagyon sok pénz rablása, többnapos 3nál több verés, illetve 3szintnél nagyobb verés, és term. fenyegetés esetén.
De azért ez egy gladiátor játék, és a verekedéssel (is) fejlődünk.
Egy licites dolog az a tag rizikója....rém kellemetlen ha bukta van, pláne ha levernek....de ez egyáltalán nem szokatlan, erre sztem nem kell a klánnal fenyegetőzni (már ha úgy volt persze).
Én is beverek ha rámlicitálnak, pláne ha alacsonyabb szintről,..viszont én is úgy licitálok hogy ez benne van.
Szal ha a vezér azt mondja, akkor term. mehet a verekedés felölem is...magamtól nem megyek.
Én annyit mondtam neki, hogy a klánt vegye le a karakterlapjáról, mert az természetesen a klánt érinti, és mint klántag rám is vonatkozik.Egyébként szinthatáron belül három verekedés az benne van megint csak,.....sokszor nem könnyű ellenfelet találni, pláne egy prémesnek aki 5 percenként támad és az a heppje hogy a csúcsra akar feljutni.
-
Flash Gordon
senior tag
Klán és fórumtársak! nehagyjuk, hogy a Nibikében megtestesült gonosz diadalt arasson!

-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
De engem miért útál, nem tettem ellene semmit és tegnap négyszer levert!

Nagynehezen gyüjtögetem az aranyat, erre elvitt tőlem közel 4000-et!
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hja, ritka egy öntelt hólyag, meg szemét is, van rá példa bőven
, az egész balhé onnan indult, hogy rálicitált a kajámra vagy kétszer amit végül én vittem el
és utánna meg levert a prémes statjaival és cuccaival és még neki áll feljebb
nemcsoda ha végigtiport ezzel a hozzáálással nálatok, ha tehetném ezzel a taggal példát statuálnék, nehogy már azt képzelje magáról, hogy ő a Jani

-
PazsitZ
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Mondtam nektek, hogy vigyázzatok, mert prémiumos és a s2-n nagyon elöl van.
[link]most is második helyezett. -
Flash Gordon
senior tag

-
Flash Gordon
senior tag
Niebelung a 24 szintjével megen lenullázottt
, 20 szinten vagyok 
-
dante3
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Szánalmas egy alak!

Új hozzászólás Aktív témák

- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak hajrá. Nagyon durván fejlődik, sztem napi 250tp körül szed össze. 

Mondjuk nem csodálom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, megállt 2 őnél, mi van ilyenkor? adjam le? tegnaptól ezen a nyomoronc küldin szarozom, kiheréltem egy rakás medúzát, hárpiát szökevényt közben a kalóztanyán, bakker... 

, tőle irdatlan mennyiséget szedhetett le, mint az ebből az egy 8.167