Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Happy187

tag

Sziasztok! Boccs mert nem vág témába a érdésem. Most vettem egy laptopot (Acer Aspire 5610, Intel T2250 1,73 GHz (2 mag), NVidia GeForce Go 7300-as videokártya, 1 GB memória, Vista). A problémám a scarface játékkal lenne, mégpedig az hogy nem jelenik meg sehogysem. Csak vonalak, meg 3D síkok jelennek meg, a figuráknak pedig csak az acuk meg a hátuk látszik, és azok is egymástl elcsúszva, a körülöttük lévő épületből/tájból pedig mint mondtam csak vonalak, meg síkok látszanak. Az asztali gépemre ha felraktam minden frankón megjelent csak mivel gyenge volt a kártyám (GeForce FX 5200) nem tudtam rajta játszani. Összehasonlításképp megemlíteném a GTA San Andreas-t, mivel míg az asztali gépemen csak teljesen minimum grafikán futott szaggatás nélkül, a laptopon pedig max grafikával, legyalacsonyabb szintű simitással elfutott döcenés nélkül. szóval a kártya erősségével nincs probléma. gondoltam arra is ogy rosszul rakta fel, ezért újratelepítetem, de ez sem hozott megoldást. Remélem tudtok segíteni. előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés