Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
Lista frissítve mindkét szerverre
-
Zewa
senior tag
Igen Szerver 1 env agyok Zewa néven de Szerver 2 is Megtalálsz G0D néven.
Zöld cuccot vehetsz a piacon is (ird be a keresőbe hogy ''of'' és kidob egy csomot)
Vagy ha már nagy szintű leszel akkor az expediciók is dobhatnak cuccot (nekem dobott már 6-8as fegyot, Tűztoronypajzsot stb stb)
Akukción is vehetsz de az kcsit necces. ha biztosra szeretnél meni akkor éjjel licitálj! (hajnali 4 kor pl nem sok ember licitálgat) jónapács: Mindig csak a ''nagyon rövid'' időbe licitálj! mert ha túllicitál valaki elbukod a pénzed!
Én lvl 9en csont nélkül hordoma lvl 15 cuccot is szoval ez nem para

-
<MZ/X>
őstag
Bocsi hogy ennyiszer írok, de már nem tudtam szerkeszteni.
Nézegetem, ezeket a zöld cuccokat és mindet csak rubinért lehet kapni
van valami más mód is megszerezni ezeket? Illetve, ha én az aukción veszeke egy fegyvert aminek 6-s a szintje, akkor azt ugye 4-es szinten nem tudom használni? Köszi! 
-
-
Zewa
senior tag
Azoka legjobbak amiknek züld a neve! nem csak +páncélt ad hanem növeli más tulajdonságaidat is. ( pl. Ütő of grace Sérülés 6-9 en kivül ad még 5képzettséget és +10% karizmát) és az jo gondolom nem kell maygarázni..

Ha kcsit megvastagodok szerzünk neked vami frankó cuccost
Rics: Vagy Aukcion vagy piacon ( csak anynit irj be a keresőbe hogy ''of'' ) Vagy ha küldihez kell akkor menj el egy expedicióüra és ott amdj dobni fogja (bármeiket is ölöd)
De vigyázz a Kutatási cuccok 1 nap alatt eltünnek!

[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Az lenne a a kérdésem hogy miért hívnak bizonyos cuccokat ilyen Sisak of grace, meg ilyeneknek?

-
Kicsirics77
veterán
hogyan is lehet ilyen szuper cuccokat szerezni mint a páncél of ability meg ilyen szarok mert fejlesztéssel semmi re sem megyek azt írja nem lehetséges

-
Zewa
senior tag
Ahh lenyomtam az aréna 1. és amradtam ott ahol vagyok
Az benne a vicc hogy mire eljutnék az élmezőnybe tul lépen a lvl9-et. (főleg 17500környékén indultam) most vagyok a 7500.
+Eladó egy Rövid kard! (Sebzés 6-8) +(amit pár hsz-el irtam)
Akit érdekel az irjon vagy üzizzen mert ha nem kell senkinek ki rakom piacra!

-
just
aktív tag
Hali!
Melyik a jobb kard?
Széles kard - Sérülés 5-8 vagy
Gladius - Sérülés 3-9.
Igazából nemtudom mit jelentenek ezek a számok
MOD: Most látom--> Szigony - Sérülés 5-9 gondolom ez a legjobb.
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Én 3-4 napja kezdtem el a játékot(előtte BiteFight-oztam, de az egy idő után elég unalmas).
Jelenleg a 2-es szerveren vagyok 3-as, egész jó cuccaim vannak, viszont kevés fejlesztésem, jelenleg egy jó fegyverre gyűjtök. Nick-em: Dick .
Vannak itt aktív s2-esek, esetleg amit említettetek, az s2 klán még létezik? Vagy regeljek át az s1-re?
Írtátotok hogy kerestek HTML-est, én tudok valamennyire. Skype címem: htdick .
Jó játékot mindenkinek!
-
smiti
veterán
Napokig kergettem a Szökevényeket, mire mind a 4 meglett.

Most Őröket kell gyilkolnom, és mivel futok össze: Szökevénnyekkel

-
Zewa
senior tag
Helo papák mamák!
Senkit nem érdekel pár cuccom?
- Szigony of Fear! (Sérültés 6-10 -2%fürgeség (0) +2Alkat! +2Sérüléssel megtuningolva! (csak ez+1222arany)
- Szegecs Csizma +54Páncél +16páncél (tuning)
- Lemez bizotsító +24páncél +1képzettség
- Lemez heveder + 27 páncél +1képzettség
- Ütő of Grace Sérülés 6-9 Képzettség +5, Karizma +10% +3Sérülés!
más:
Ha megolom az aréna 1. emberkét akkor felkerülök én az 1.helyre?

-
smiti
veterán
Beraktam a receptet a Szövetség könyvtárába

-
smiti
veterán
egyre jobban utálom az egészet

ma este még minden gyengébb szétrugta a hátsómat
ezt roh...ul nem értem 
a következő az lesz , hogy jön egy ketteske és kettéhasít
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Ige tudom azért is irtam ha majd rekordott döntök! Kis mákos...^^
Elado!! Egy Szigony of Fear! (Sérültés 6-10 -2%fürgeség (0) +2Alkat! +2Sérüléssel megtuningolva! (csak ez+1222arany) Kinek mennyit érne?
(Már meg van az utodja: ütő of Grace S 6-9 +5képzettség +10% karizma +3Sérülés!)
Vegyétek Vigyétek!
Vigneau Ugy sem ártott már meg külömben is ez egy szövi! -
Zewa
senior tag
Megtudnátok mondai hogy én hogy álok az adokkal? Nem szeretnék elmaradni. Ha lejár a mostani árverés és amrad egy kis zsebpénzem akkor megtámogatom az eggyesületet

mod.: Gladin mostanság nem látom Rolko-t
Uristen! Hol járnaka z árak az aukción! : Fegyo 10,5K kesztyű 5,25K kő: 2,2K

[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Dante3 itt van, aki nem fizet (és nem is szól), azt előbb-utóbb sztem le kell cserélni.
Sajnálatos meg minden, de elvégre ez szövetség, és mint mindenhol ez alap. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Most csikicsillag-nak megyek neki

azt írja az imertetőjében, hogy:
''
Konok és kegyetlen vagyok. Tökéletes gyilkos. Ha megtámadsz majd vállald a felelõsséget, mert addig foglak támadni, amig háromszorosát nem veszem el annak amit tõlem elvettél vagy amig könyörögni fogsz, hogy szálljak le rólad.
Most nem szeretnék hosszú névsort írni azokról a játékosokról, akik a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyták vagy nem vették a legkomolyabban.
A bosszúm nem várat sokáig. Naponta 2-3 alkalommal támadom, amig álmában is a nevem fogja látni.
''
Erre muszáj lépni (mondjuk a szövetségében vannak kemény alakok..dehát ez van)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az a divat hogy vki 'előver' akár 13-s szinten..leverik a hp-t, és akkor jönnek a gyengébb veled egyszintűek.
Az előbb itt vigyorogtam, jött FC_Spartacus a maga 16-s szintjével, és toplistás helyezésével, levert mint rongyot (TP-t nem kapott, és pénzben is elvitt asszem 30 aranyamat), aztán jött volna a csávója aki 11szintű, de addigra felkajáltam magam,..csak pár másodpercem volt, és elvertem mint gép
Most nyugi van.
De nem gáz ha levernek is...egy a lényeg, pénz ne legyen parlagon, és akkor verhetnek ha tudnak...én is így haladok végül is, elsőnek arra megyek rá akinek lent van a HP-je. -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Látom, türelmetlenebb voltál nálam. Én ma délután akartam szólni.
Más az élet a 10-en túl. Elmentem dolgozni, addig 4-en vertek meg...
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

mondtam. -
smiti
veterán
Azt tudja valaki, hogy az erő áldása recept mire jó?
-
Zewa
senior tag
sehonna. Ez benne a poén nekem az eddigi 6 aukciombol 6szor nyertem.a nagyon rövid ~ fél óra. mikor azt irja hogy ''rövid'' akkor nézem az orát. pl. Felnézek 20:35 látom kiv an irva ''nagyon rövid'' elötte néztem 5 eprce akkor még csak rövid volt. legroszabb esetben 21:00 van vége ill a környékén 20:5x kor meg teszema tétem. persze biztos nem igy van de nekem eddig bejött

ui.: éjjela legjobb aukciozni emrt kevés online ember van és abbol is angyon kevésnek van több ezer aranya 1 bizonyos cuccra. ( pl hajnali 4 kor)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
smiti: Szövetségelkbe be lehet rakni és lovéval lehet aktiválni akkor mndeki emg kapja szöv azt a +pár erőt.. Vigneaut kérdezzt ő pontosan várja..
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Huh Lányok! Néztéteka z aukciosházat a szerver 1 en?! Huh msot vannka karaj cuccok.
Ha nem különösebben érdekelnek ezeka cuccok pls ne licitáljatok rá.. Én majd az utcso pillatokban
( Széles kar of fitness érdekel a bőrkesztyű of confickt és a+4es köszörű kő ) 
-
törölt tag
vkinek van kedve 10-s csávót verni az keressen rá:Eclipse (sry Eclipse..de hát farkasok a törvények
)
jelenleg nulla cucca, ..azaz nulla páncélja van, ütése is így csak 2-4
pénz nem jár érte, mert nincs neki, de TP gondolom igen. -
Zewa
senior tag
WÁÁ!! ettől kapok én idegbajt
[link] -
PazsitZ
addikt
Most csúsztam le egy tük jó páncélról, valszeg átadás lehetett, mert nagyon jó ára volt de pont nme volt annyi pénzem

-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nem hiszem

El fog tünni a tárgy asszem 1 nap után..
Ezeket egy pár arénázásra érdemes használni, de aztán le kell adni. -
Kicsirics77
veterán
most mondtam le 1 megbízást aszonta a kocsmáros hogy féllemez of agility de nem volt szívem oda adni neki inkább megszereztem a banditától és lemondtam a megbízást
úgyis csak 96 aranyat meg 1 tp adott volna érte így jobban jártam
-
törölt tag
Jaja, ez a játék hiányossága valszeg, hogy magasabb szinten nincs olcsó, és viszonylag keves hp-t visszaadó kaja.
Mert egy srác bekóstol, az lever rajtam 20hp-t,..arra nem fogok ellőni egy 60-80-100 hp-t visszaállító kaját, viszont akkor tuti kihív vki megint, és az is leveri..illetve neki már esélye van megverni, ha pedig akkor sem fullozom fel, akkor a következő már megver.
Én is vertem már így el nagyobb srácot, le volt verve a hp-ja, ahogy engedte az arénamester már mentem is neki, ...ezzel az a gáz hogy valszeg visszahív ha rendbejött
-
törölt tag
oks megvolt, köszi megint

szerk:Van ez a srác: MESTER26, ő fedi a kajapiacot, ezért nem akarok töle venni, rendszeresen elverem némi pénzért hogy ne legyen neki ekkora haszna.
ha rákeresel, akkor látod hogy a hátizsákjában 10-14-16ezer arany értékben van cucc..
[Szerkesztve] -
törölt tag
oks, müködik. köszi

60 hp alatt raksz ki élelmiszert, akkor 20arany haszonnal, ha neked jó, akkor számolhatsz, én veszek.
sztem lehetne ebből némi pénzed,..olvastam a fórumukon is hogy másoknak is van ilyesmi problémája..azaz magasabb szinten nincs 10-20-30-40hp-t adó kaja/pia, csak 100 vagy felette.
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
üzletelni kellene, mert páran lefogják a használható cuccok piacát, és nem akarom őket gazdagítani (mind ellenfél).
Kellene 50-hp-s ital, és 20-30-40hp-t adó élelmiszer, ha jó áron van nálad akkor megbeszélünk egy haszonkulcsot, és vennék.
11 szinten 100 alatt ritkán lehet venni kaját a boltban, és annyit nem vernek le rajtam.
Viszont ha már 40-50 hp-t levernek, akkor ugranak egy csomóan a torkomnak
-
dante3
addikt
Eddig így állok! Majd csak lesz belőlem valami!

![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070821/12164617194.png)
-
Kicsirics77
veterán
megkérem
rolko
sunfire
bat001
kollégákat hogy lassan jó lenne 1 kis pénzt adományozni a szövetségnek mert ti adományoztatok a legkevesebbet és így nehéz lessz fejlődni
előre is köszönöm az együttműködést
-
dante3
addikt
Látom még 16xxx arany kell az új tagok felvételéhez!

-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Mára ennyire futotta:
Toplista: 343
Aréna: 342
Becsület: 5.048
Szint: 10
Te hogy állsz jelenleg? Közben le is tettem a lantot, elküldtem a paripákhoz.
Henker2:
Látom, ezek szerint Neki is tetszik a dolog. Azt tudom, hogy Csomor a BiteFight-ra fizetett elő kártyával.
Zewa:
Rubint azért én sem vennék, mindennek van határa.
Egyébként nem tudsz meghalni, 1 életerő pontod maradni fog mindig. Csak Te magad tudod a karaktered megölni. Én ezt tettem a Vérfarkasommal a BiteFight-on.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Nem jól fejtettem ki magam. Egyszeri befizetésre gondoltam. A fizetéses rész csak annyiból nyerte el a tetszésem, hogy fél évre egyáltalán nem vészes az ára - 13 euro. Vele együtt az expedíciós pontok duplázódnának, csökkenne a harcok és a kutatások közötti idők. Bár tény, jobb lenne, ha ez a lehetőség meglenne mindegyikünknek.
-
törölt tag
sztem akkor meghal ez a dolog,...gondolok a rengeteg srácra aki tolni fogja az sms-t a túlzásig, és pénzből megvernek...azaz megveszik a legjobb cuccokat, kivásárolják az árveréseket...és megvernek a jobb cuccaikkal.
Ez most nekem azért tetszett meg mert taktikázni kell hogy mit hova hogyan fejlődjek, de sms-t én tuti nem fogok kilószámra küldeni
szerk: igazából egyet sem fogok küldeni, mert egy az csep a tengerben, a kevésnél meg több a sok, sokat meg elvből nem fogok küldeni.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák

- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De semmi gond! , megoldjuk okosba!

A piacon, sajnos semmit nem dob ki egyelőre
Na majd akkor expedíciózok!
saját kárán tanul az ember!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)