Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Valakinek ötlet, hogy hol találok Szélhámost?
Barbároknál néztem eddig.
[Szerkesztve] -
smiti
veterán
Az ilyenekért kezdem megutálni [link]

-
Henker2
addikt
Hol a rákba találok TUTIRA Szökevényt? Kiidegel teljesen már...
még 2 szöki kellene a küldetésemből... -
Vigneau
félisten
Hogy a ménkübe lehet pénzt átadni másnak?

-
Zewa
senior tag
Szeavsztok!!!
Elado egy Keméánybőrpáncél ami 100at véd+14et! Sajnos be kelelt raknom zaciba és nagyon sajnálnám ha ott végezné! Akit érdekel Szojon 500arany! Ami bago!!!!! (Aukcion5 ször enyni+14esTuning nélkül!)

-
törölt tag
venni lehet (legalábbis én eddig csak a piacon találtam).
ha beteszed a könyvtárba akkor aktiválni lehet bizonyos összegért...állítólag egyre magasabb összegért.
..cserébe a szövetség minden tagjának bizonyos időtartamra adja a plusszot...+2 fürgeség mondjuk 8 órán keresztül. -
törölt tag
ja páncél? abból vannak igen magasak is...de azok más besorolás alá esnek mint az erő-alkat-képzettség-fürgeség növelő cuccok, vagy akár a +sérülést adó cuccok, ezek általában alacsonyabb értéket adnak.
Páncélból van magas is, jelenleg +34 amit láttam legmagasabbnak, de azokat sem lehet egymásra tenni.
az kavart meg hogy egy mondatban volt az erő pudere, és a 10-s szám.
Szal a páncélt növelő fejlesztést azt viszonylag magas értéken is be lehet szerezni és építeni, de azt sem lehet halmozni.
Az alaptulajdonságokat és a sérülést növelő fejlesztéseket pedig alacsonyabb értéken lehet beszerezni (szintfüggő), és szintén nem lehet egymásra tenni. -
PazsitZ
addikt
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Egyelőre jó ez így. Az elsőt én megcsináltam, így még van hely. Majd ha tele lesz az a 2 hely is akkor majd ráérünk összedobni a továbbfejlesztést. Persze egyszerre úgyse tud mindenki sokat adni, tehát nem árt ha időnként mindenki pakolgat be amennyit tud.
Egyébként a következő szinthez ha meg lesz mind a 6 tag fejenként 690 aranyat kell betenni, persze ez nem aranyszabály, majd kialakul.
Egyébként valaki tudja, hogy a szövetségi könyvtárban milyen recepteket lehet tárolni avagy hogy lehet oda tenni ilyen receptet?
(#484) Hun'reeth: Én még csak 797.
(#487) b-type : Köszi, én még nem láttam ilyen receptet
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Wazz! Egy 9-es szintű legyakott de nagyon. daanee. Ha esetleg van aki le tudja gyűrni jólesne.

Elég gyér a szövetségi épület.
Adományoztam de nem volt sok.
(#463) PazsitZ: 53. vok perpill.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Egyenlőre semmiben, akkor segítenek ha jár melléjük vmi plussz tulajdonságnövelő.
A szint egyenlőre gyűrűknél/muletteknél nem számít (az ára nő).
Egymásra nem hinném hogy tudsz pakolni fejlesztéseket, azok ahol 10 és fölötti plusszok vannak azok valszeg különleges cuccok.
Én eddig +4-s fejlesztést láttam kereskedőnél, de rubinos volt, szal nekem felejtős.
Az cuccokat eleinte fejlesztve érdemes venni a piacon,..és később is lehet találni nagyon jókat, de sok jó cucc el van 'rontva' (szintfüggő ugye), alacsony fejlesztésekkel.
pl. aukción vki leütött egy viszonylag jó és különleges fegyvert alacsony szinten, és beletett egy +1-s sérülést....az magasabb szinten el van rontva, mivel bár a tulajdonságai jók, de alacsony a sebzése, ha akarnál venni bele +3-s sebzést adó fejlesztést akkor ki kellene tisztítani és tisztító szivacsot venni a fegyver szintjéhez már nem éri meg megvenni.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Miért nem enged rárakni plusz pudert a fegyverre, mikor már amúgy is van rajta?
Ráhúzom és azt írja nem lehetséges.
(pl.: van az egyik gyűrűmön +1 erő, van egy erő puderem, de nem engedi rárakni pluszba)
Ez miért van? Mikor láttam már cuccokat akár +12-al is.
Ja és alapból ezek a függők még mindig nem értem mit érnek miben segítenek? Nekem most egy 4es szintű carnelian van
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Fiuk , lányok! Elado egy Gladius fegyo (3-9 +1sérülés) És egy keménybőr páncél (100+14páncél!) Vegyétek vigyétek! Kinek mit ér?

Mod: Jah és persze van még egy sima tűzpajzsom is!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sztem frankó lett, thx mindkettőtöknek, és majd gondolkozom én is, hátha van jól hangzó rang a részletezéshez....előveszem a régi alfákat és végiglapozom az Asterix Obelix részeket

Sajna csak gall oldalról jönnek a nevek, Hasarengazfix, gazfix, hangjanix..stb
Római oldalról csak egy kém, egy bizonyos HCL ugrik be
...ha vki ismeri..hát az vmi óriási volt
..na meg a látnok is.. -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Részemről nincs akadálya, csak tájékoztassatok mindenről.

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Így van, kínlódtam egy sort vele. 3 új rangot tudtam beiktatni. Több, mint a semmi. Remélem, a határok is jól el lettek találva.
-
Vigneau
félisten
-
törölt tag
Szólok hogy ne ess az én hibámba...nem éri meg a kereskedőtől venni cuccokat és kitenni a piacra, mert nem látják az alacsonyabb szinten lévők

Pedig kézenfekvő lenne, ugye itt már elég vad cuccokat lehet venni, bónuszos páncélokat vettem 1000aranyért és kitettem 1500-ért, mert én tuti megvettem volna 5-6-7-8 szinten.
..na most olvasom a fórumban hogy nem látják, játékosszint+1 szintet látnak elvileg
Meg lenne egy olyasmi, hogy nem lehetne rangolni?
Nézegettem más egyesületeket (vannak nagyon vadak is...bazi sok pénzt kell betenni, és pikk-pakk kiteszik a tagot ha nem aktív naponta....vmint akkor is ha van jobb jelentkező
szal mindegy, sok helyen osztanak rangot a becsületpont után, ami sztem is jó ötlet.
Mit gondolsz/gondoltok? -
Hun'reeth
őstag
Egyesületi tag lettem! Köszi.

(#461) b-type : én is erre gondoltam mert nincs rá más magyarázat. Én 4x -ként kerültem be alapból.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Hun'reeth
őstag
Kár hogy ti a server 1-en vagytok. Én asszem rolko linkjét használva regeltem nem is tudom miért a server2-re. 
Mellesleg azt még mindíg nem értem hogy lehetek ilyen elől az arénában 51. ha még csak 5. szintű vagyok.
Sokkal erősebbek vannak mögöttem. A toplista helyezésem reális.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Én most lettem 10-s szinten,...egy dolog történt, de az vastagon...valszeg nagy gyepa lesz

ezena szinten egyből felugrottam a 356. helyre az arenalistán, és itt már nincsenek alacsonyabb szintűek
mindenki minimum 10 szinten van....jelenleg én vagyok a legfrissebb hal a halpiacon
-
smiti
veterán
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/001.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/040.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/070.gif)
-
smiti
veterán
Megvan a negyedik szökevény

Mit gondoltok hol volt? Ugyanott mint a többiek: A Kalóz kikötőben
-
törölt tag
Majd bepróbálom, csak vmit még előtte el akarok intézni. Egyébként nekem is nekem jött egy arc (paulbig) 11-s szintről ász cuccokkal...le is vert mint poharat

E' van
szerk: ja és a Morituri_te_salutant! [M.T.S.] jelenleg 1 helyezett szövetségből jött, szal nem is fogok kekeckedni
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Bocs 2 szer ment el..
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
[link]

[Szerkesztve] -
dante3
addikt
Most jártam az arénában:

![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070819/23165342019.png)
Nem olyan nagy összeg, de nekem eddig ez a legtöbb!
-
-
smiti
veterán
Az aréna ranglistában hogy lehet előttem a besorolásban egy 1---akár 5-ös szintű is?
az ember kardozna egy kicsit oszt csak lényegesen gyengébbekből áll a választék
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Érdekel valakit az 1 es szerveren egy sima ezüstpajzs vagy egy Tűzpajzs? (250ill 350 arany)
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
próbáltam képet rakni, de majd egy jobbat

[Szerkesztve] -
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A karakterének linkjét szúrta be véletlenszerűen ide-oda, ahova nem kellett volna. Kapott egy kis gondolkodási időt a moderátoroktól.
-
Kicsirics77
veterán
kicsit off de guzmos kolléga eltünt mert kitiltották most néztem meg még kb 1 óra 15 percig inaktív a fótumon kiváncsi leszek mikor tiltatja ki magát legközelebb
-
Henker2
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi szépen! Ja! A lista frissitve.
-
Henker2
addikt
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070819/8351152531_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Felvettelek titeket, fejlesztettem is 6 tagra. Így most még 3 szabad hely van.
Jah Én a játékban Sh1ft1 néven vagyok. -
Zewa
senior tag
Helloka!
Tegnap késő este csináltame gy karit szerver 2-re. /kissé egos a név : G0D/ (egyszerre 2 nem is kell ki-be jelentkezni)
Jelentkeztem a Ph!_Gladiatus szövibe is

[Szerkesztve] -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
na megszakítottam a munkát, bementem a kalóz kikötőbe-erre ki jön szembe:
egy HÁRPIA![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c004.gif)
-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
az a baj hogy korán reggel ellőttem az expedíciós pontjaimat, de mennék szívesen mert legalább letudnám ezt az idióta küldetést

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére

nekem kellene még 1 de az istennek nem akadok a nyomára
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
beszarás gyilkolj 3 kalózt
bemegyek a kalózokhoz erre ki akad az utamba:szökevény
Új hozzászólás Aktív témák

- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De azért thx

Adományoztam de nem volt sok.
![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/diablo853.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kőszőnőm Szépen!![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)