Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Az csak akkor bosszantó, ha a következő küldetéssorozat úgy kezdődik, hogy vadássz 4 árulót

Egyszer már megpróbáltam kiszámolni, hogy hogyan milyen időközönként indítja a küldetéseket, de aztán hagytam a frászba,...mert ha úgy érzem akkor úgy is lemondom.
Van amelyikkel jól lehet haladni, van amelyikkel lassabban..ez ilyen.
-
törölt tag
válasz
ChromeX
üzenetére
felejtős.
szerk: nem annyira bődületesen felejtős mint 4áruló, és nem annyira simán felejtős mint 4hárpia, de felejtős kategória.
Szvsz tuti bezuhan 1-2hárpia, és talán még egy áruló is.
4darabot talán farkasból vállalnék be.
A farkas után a testőr még esélyes (de a farkas sokkal-sokkal jobb), majd a barbár és kalóz, utána jön a medúza, aztán a disznó, utánuk következik a hárpia és végül az áruló.
Remélem nem hagytam ki semmit. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
ChromeX
üzenetére
ha belegondolsz, hogy ezalatt elhasználtad az expedíciós pontjaidat ugyan úgy mintha küldetéseket is csináltál volna, az azzal járó külön jutalmakért és XP-ért.
Mi nem prémesek oda kell hogy figyeljünk sztem, óránként kapunk egy expedíciós pontot, azaz ha éppen max 12-n van a pontjaink száma és ki kell várni a maximum 5 és fél órát a küldi visszaadása miatt, akkor is max két expedíciót kell elsütni feleslegbe.
Bár nekem nagyon ritkán telik ki a 12pont.Arra figyelek csak hogy az ki legyen használva..ha tudom hogy nem leszek gép előtt, akkor ellővők annyi expedíciót, hogy megint 11-12 pontra kerüljek gép elé.
Így semmi felesleg nincs, és sztem kényelmes.
21. szint felett uis muszáj lesz eldobálni küldiket, mert túl sok lehetőség lesz napokig kóvályogni a sok itt-ott lévő mob miatt. -
bAtt001
addikt
Olvasgattam a fórumát a játéknak és ott találtam h legsűrűbben a barbár faluban lehet talélni a szökevényt. Kipróbáltam de nem mindig jött be ott sem de átlag minden második ellenségem ott szökevény volt. Én már 9-es szintű vok de még csak 1 szökevényvadászós küldetést sikerült kifognom szerencsére. thx God! remélem nemsokára bejönnek nekem is új cuccok amik adnak + skilleket mert ez tök jó buli
wowban is ezeket szeretem gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megteszek mindent, hogy ne legyen panasz rám!

![[kép] [kép]](http://www.b-type.tvn.hu/gladiatus/zsakmany.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/eljen.gif)