Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Amikor a revans rosszul sül el
[link] -
<MZ/X>
őstag
Akkor most lenne egy konkrét kérdésem: Van egy olyan hogy:
Rövid Kard of Sea
Sebzés: 8-10
Életerő: +10
Képzettség +4
Fürgeség +2
Szerintem olyan 5000-ig fog felmenni? Érdemes lenne megvennem? Ha még sikerülne szereznem egy +3-s sebzést, akkor egy jó ideig nem kellene költenem fegyverre. -
törölt tag
mindig a cuccokat.
de ha ráviszed a kurzort, kiírja hogy mennyi az alap és mennyi a maximum...ennek megfelelően érdemes felépíteni a ruházatot. Nem érdemes feltápolni a karizmát mondjuk cuccokkal 40-re, mert nem fog használni csak 34-t kb. (17 alapstatnál).
És ennek fügvényében érdemes gyakorlatozni is,...a ruhák sokkal inkább kifizetődnek, mert a gyakorlás nagy pénz és kevés eredmény (de muszáj), viszont a ruhákt kevés pénz és sok pont..=..aminek segítségével könnyebben jutsz pénzhez.
A páncél és az életpont érdekes dolog...gondolom már rájöttél hogy az alkat az elenyésző...egyedül a regenerálódás ami ér valamit, inkább tömény életpontot érdemes ráhúzni sztem (ha jól tudom akkor pl. egy +20életpontot adó cucc, 10 alkat pontnak felel meg)
Az egyensúlyt megtalálni nem könnyű, és mindig változik hogy éppen milyen frankó cuccot találsz vagy szerzel...úgy kell átvariálni az egészet. -
Vigneau
félisten
Én voltam az a galád.

De ahogy elnéztem, még most is engedett belépni a karaktered. Bár minduntalan akadoztam - kiléptetett sorozatosan a játék. Ezennel levettem a mai napon Rólad a kezem. Jó harcot.
Néha egy jobb képességű kellék többet dob a karaktereden és olcsóbb, mint a tréning. Viszont amint eladod a cuccot, ugrottak a kedvezmények. -
<MZ/X>
őstag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon köszönöm azoknak akik foglalkoztak a karakteremmel, 7000 aranyam volt mikor hazatértem! Nagyon hálás vagyok!
Vehettem is egy 5-7 ig éles tőrt+ 2-es sebzéssel, így 8-10-s a sebzésem! Jelenleg van 7.600 aranyam, az lenne a kérdésem hogy ha minden skillem 17-es 7-es szinten, akkor azokra költsek, vagy a 222 páncélom túl kevés, és inkább melkkasi páncél vegyek, vagy egy még jobb fegyvert? Köszi!
-
PazsitZ
addikt
3 óra alatt letámadott 6 ember és összesen 1383 aranyat raboltak

Nevüket megjegyeztem, lesz itt még bosszú. -
Hun'reeth
őstag
Van egy eladó baltám. 4-10 -es sebzés rajta +3 sebzés. Ha a tagok közül kell valakinek olcsóbban megszámítom. Server2. Mivel 10-es szintű cucc legalább 8-as jelentkező kell. Ezzel lettem első az arénában.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
Banditát akarok elverni, de már 2X jött szökevény 1X hárpia 1X pedig kikaptam a banditától
Még mindig gyenge vagyok 
-
PazsitZ
addikt
Növekszik a szerver2 csapata is.
Újabb tagjaink már 7en vagyunk. -
törölt tag
sztem kitalálhatunk mi magunk is rangokat, mert kerestem-kerestem a neten, de egyik sem tetszett igazán.
Én pl. ilyenekben gondolkodom (nem végleges és nem tól-ig, csak egy elképzelés)
-Suhanc
-Birkózó
-Harcos
-Harcmester
-Harcművész
-Zsigerontó
szerk: a -Harcos-Harcmester-Harcművész..kicsit túl közeli.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Gratulálok minden sikeres gladiátorunknak, mind az előrelépés, mind a bajnoki cím elérése végett.

Azért segíthetnétek a rangok szaporításában. Az a baj, hogy a tagok adminisztrálásánál már nem enged több rangot a progi, így csak a leírásban tudom az esetleges új rangot megadni. A Tribunus feletti rang a Legatus lenne, de nem tudom betenni. Gondoltam arra is, hogy köztes rangokat tegyek be, kérdés, milyen sikere lenne, mert jópáran más rangot kapnátok, mint ami most van. A légió szerint így álltak fel anno a rangok:
- Legatus
- Tribunus
- Centurio
- Optio
- Signifer
Szóval ezen a téren elkéne nekem egy kis segítség.
[Szerkesztve] -
Zewa
senior tag
Huzz belke apukám lvl 9 nál látoid az első of-os cuccokat. Akkor érdemes aukiózni ah ott ülsza gép elött.. Az irja hogy ''rövid'' nézzed, nézed 1:05 kor még rövid volt de 1:07kor már
''nagyon rövid'' Nah akkor lehet következtetni hogy ebbena 2 percben váltott.
A nagyon rövid időszak fél óra. kereken. Ha 05-és 07 között váltott akkor 1:35kor licitálsz rá.
Igy jó eséllyel nyered meg. Csak ehhez ki kell figyelni.
Hun'reeth : Grt, de addig örülj még csak lvl 9 vagy! Utána kicsit köményebb lesz a buli.
Ha ott is aréna első leszela kkro emg csokoloma lábadat!

Miközben lapátoltam éjel 4 en csapták meg szemény G0D-ot nagyon gyengus.. (lvl10)

-
Hun'reeth
őstag
Korábban volt róla szó, hogy a magas szintű gyűrűk (ha nincs rajtuk semmi plusz) mire jók? Eladásra. De nem a usereknek mert úgyse fizetnek érte annyit. Viszont az árus értéke alapján veszi meg
ha esetleg ez valakinek nem lett volna nyilvánvaló. -
Hun'reeth
őstag
Én most látok a piacon először, hogy 9-es lettem. Most már csak ilyet fogok venni.

Egyébként úgy néz ki a dolog, hogy az árusoknál a nálad 2 szinttel feljebbi cuccokat már pénzért tudod venni (addig csak rubinosak) és elvileg a piacon csak az 1 szinttelfeletted lévő cuccokat látod.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem tudom, még nem számoltam ki, Zewa a nagy aukcióvadász
majd ő írja a tapasztalatait.
Én már inkább simán megveszem a boltban, vagy a piacon ami kell...jó dolog lenne az aukció, de túl sok időt igényelne.
pláne hogy már megvan hogy mit akarok melyik testrészemre, így már nem mindig van az...ha pedig van és licitálhatnék, akkor meg van hogy a licit ár hihetetlen magas...a 10.000aranyas liciteken csak vigyorogni szoktam
-
törölt tag
hopp közben lvl16 Tribunus rangra helyezkedtem...

-
just
aktív tag
Hali!
Hol lehet venni ilyen ''of''-os tárgyakat? mert fegyver kovácsnál csak akkor tudnék ha lenne rubintom, piacon sosincs, aukció meg egy szop*s. -
Hun'reeth
őstag
''A helyezésed az arénában pénzt hozott neked: 80(arany)''

Na erre jó ha első az ember. Úgy látszik. Persze meg is kell őrizni és az a nehéz. -
Hun'reeth
őstag

-
Hun'reeth
őstag
válasz
üzenetére
Az előbb egy 9-es szintű támadott meg az adatai alapján szarrá kellett volna vernie de mégis én győztem. :: Na legalább viszakaptam az előbbi fiaskót. Szegénynek milyen lila lehetett a feje!
(mint az előbb az enyém)
ELSŐ vagyok az arénában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Nekem is volt már ilyen idióta támadásom, minden alapstatom jobb volt, kivéve a karizmát, jobb volt a páncélom, az ütésem, és még az ellenfél HP-je is 50% alatt volt amikor kihívtam, és elbuktam....utánavertem akkor már engedett győzni.
..néha ilyen lökött eredmények jönnek ki. -
törölt tag
-
Hun'reeth
őstag
10. vagyok az arénában.
Ha megütöm az elsőt (szerintem meg tudnám ha kicsit tápolok) az jó valamire?
Jahh nem is. Már 7.
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Jelentem most lettem 7. szintű!
Jelenleg egy jó kis mellkasi páncélra gyűjtök, gyűjtenék, ugyanis sajna megint el kell mennem 2 napra
Kb. Csütörtök délután jövök, addig tudna valaki nekem munkát, esetleg ha van türelme akkor expedíciókat nyomni, vagy ha nagyon jót szeretnétek tenni velem, akkor valami jó cuccra költeni, tegyetek belátásotok szerint, mindenkinek nagyon köszönöm aki csak valamit is hozzátesz a karimhoz!
Server 2
Dick
q2q2q3 -
bAtt001
addikt
Én is fejlődök lassan már 8-as vok. Szeretném kérni következő rangomat ami Gladiator. Megszereztem 3000 becsületpontot. Nálam is van úgy h valaki nagy rámtámad de nem naon foglalkozom vele mertritkán van ilyen és am is én is pont ezt csinálom a kicsikkel.
Már várom a lvl 9 utáni újabb arénázást. -
<MZ/X>
őstag
Akinek van eladó fegyvere amin jobb mnt 3-6 az ossza meg velem, meg tudunk egyezni!

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak nehogy hátulról kezd a közelítést

-
Thrawn
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én fél óra múlva végzek a pacikkal, aztán meg...
-
Kicsirics77
veterán
na lépek pacikhoz reggel meg kelek hajnalban megint

-
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
én valahogy nem

-
Zewa
senior tag
Nem rég én el akartam küldeni mivel azt mondtad 288.-a és eszembe jutottál. De mikor rámegyek azt irja barbárt gyepálsz és van belöle még asszem 2 min.
Gondoltam akkor valaki fogalkozika kariddal. Legközelebb jobban odafigyelünk
PazsitZ: sebaj akkor majd belehúzúnk és ledarálunk mindent és mindekit.
mod: Nyoja itt valaki a Bitefight-ot? tisztqa gladi csak Vámpirokkal emg Farkasemberekkel. (s3.bitefight.hu) és itt 6!szerver van!
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Azért reménykedtem hogy valaki csak 1x, 2x beindít egy 8 óra lapátolást, de nem jól gondoltam. Én úgy gondolom hogy a klán azért van hogy segítsenek a tagok egymáson, nem azért hogy csak a pénz kelljen bele rakni.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Megnéztem magamnak. He némileg erősebb leszek, akkor megcsapkodom párszor.
Már ha bennünket is bekóstolna valamikor...
Bár ahogy jobban nézem, a bajnokuk épp drága barátom: Tigershark1. ''Louis, I think, this is a beginning of a beautiful friendship...''
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
''Hunreeth zsákmányolva: 656 ''

(#710) b-type: mekkora k....g!!!
Betámadott egy 8-as szintű fickó. (én 7-es vagyok) Megszívta!
[Szerkesztve] -
törölt tag
jahahaaaaj srácok

Ezt láttátok már? Naggggyon komoly
-[link]
-[link]
-[link]
ez mekkora!
..hihetetlen milyen palik vannak...olvasgattam miféle szabályzat is van,..ahoz hogy kerek legyen a történet azért nem a srác támadja naponta 4-nél többször, mert napi 5 támadás (zúzás) uazon játékosra, az büntethető.
De ez az arc jahaaj
ezzel fenyegetőzni..és csak azért mert lelicitálták..pffff -
dante3
addikt
Köszönöm, hogy felvettetek a csapatba! Átutaltam 1600 aranyat kezdésnek!

-
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
simán.
4 vagy 5 óráig nem kapsz küldit rossz esetben, de kit érdekel...addig arénázol vagy csutakolod a pacikat, és gyűjtöd az expedíciós pontokat az értelmesebb küldetésekre.
Én is uígy elcsesztem két napot egy nyomorult 7 tapasztalati pontos-500aranyas szökevényes küldetésre, azóta zsigerből lemondom a szökevényes küldiket. -
Hun'reeth
őstag
Hamar regeltem így 42. helyről indultam alapból. Ennyi. Visszaesni meg sokat nem sikerült bár voltam 53. is már. Arénázni kell és kész.
Azt nem értem, hogy 3 szökevényt kéne elkapnom. Egyszer összefutottam egyel aki levert
azóta viszont semmi! Pedig már 2 napja ill. 10 küldetés óta keresem de sehol nincs egy se!
Mondjam le a küldit? -
Zewa
senior tag
Nem alvós Up! Mert minek is azt ha az ember 3 kor ér haza

Vigneau: Kérhetnéma rengomat?
''6001 - 12000 pont: Centurio'' Nekem van most 7756. 
Akinek van ideje pls Rugjon párat bele Pendejo és Alexandrius tagokba, thx

Ui.: Jó nagyot ám!
Új hozzászólás Aktív témák

- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, esetlegesen meg hárpiák jönnek. Nehogy elég legyen az exp. pontom. 

Lám nem épp szuper itt az élet. Meg vigyázni kell ki milyen szöv. ben van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)