Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Akkro expediciókbol szerezz lóvét , licit+tanulj. Éns zerencsére még tudok mennia r anglistán deh már egyre nehezebben. Amugy Tigershark1 engem is elvert mert be licitáltam
Sebaj vitt 10 aranyat meg 50% hp-t. fiygeljétek emg eljön az az idő amikor sírva fog nekem könyörögni a lábaim elött hogy ne öljem folyton!

Én a lopott ládát a kalózóknál szoktam szerezni (eddig midnig) szal ezeks zeritn ott is van.
[Szerkesztve] -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na mizu haver, hazaértél?

-
PazsitZ
addikt
Most 10. szint után kicsit megakadtam, ranglistán előre nem tudok lépni. sokszor még az expediciókon is kikapok.

Most egy ideig nehezen fogok fejlődni úgy tünik, páncéljaim, fegyverem elég jóknak tünnek, viszont a skill fejlesztéséhez sok-sok pénz kell.
Veletek nem volt ilyen?
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
Találj 1 lopott láda -t
De hol a fenébe? Az összes EP-t ellőttem és semmi
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönet érte.

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Parancsolj: [link]

Avatar terén még ikrek is vagytok...
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hamarosan segítek.

Szerintetek mi történt velem az elmúlt pár óra alatt, amíg dolgoztam? 3 vereség, 1 győzelem. És a lényeg, hogy pár perce volt az utolsó kihívásom, aki nem más, mint az aréna 1. számú helyezettje: Tigershark1. Végülis csak 19. szintű, 2 csapással 197 életerőpontot szedett le rólam... Nekem meg van most jelenleg 6 életerő pontom.
-
Hun'reeth
őstag
Wazz 18. vagyok az arénában.
Pedig elég gyér vagyok szerintem.
-
Thrawn
félisten
Na, vagyok megint, elkezdtem a felzárkózást

-
Vigneau
félisten
Közben az 1-es szerver szövetsége bővült egy új taggal: pada1. A PH!-s nick-je rbclio.
Még 1 hely kiadó, ha érdekel valakit.
-
smiti
veterán
Mondom én hogy furcsa ez az egész:
Csata jelentés 26.08.2007 20:42:43
Név Találatok Életerő
Shrek 60 6
smiti 34 40
Győztes: smiti érdekes nem? -
Zewa
senior tag
50. a PH!_Gladiátus Szerver 1!

-
Vigneau
félisten
Ma sikeresen lecsaptam egy nálam erősebb tagot, aki párszor már lenyomott: NeO. 1317 aranya bánta. Igaz, rendesen le volt gyengülve, de hát ilyen az élet...

-
smiti
veterán
Elértem a 12-es szintet

-
dante3
addikt
![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070826/11302472384.png)
-
dante3
addikt
Szóljatok ám, ha lesz hely számomra a csapatban
! -
smiti
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De szíp aláírásod van kedves barátom

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem jó hír...

Közben új Gladiator-unk lett rolko személyében.
Olyan gyorsan fejlődünk, hogy lassan el kellene gondolkodni a rangok határainak módosításán.
Lassan meg is van a pénz az arénánk fejlesztéséhez. Szeretném továbbra is alkalmazni a pénzelköltési jogkörömet.
-
törölt tag
Mindenképpen el fog jönni egy olyan szint ahol be kell pihenni,...kell egy valag pénz, és cuccokra kell tápolni, 2000aranyakat költhetsz el arra hogy növeld egy képzettséged, miközben az ellenfelek ezt megveszik cuccokban, nagyon táp cuccok vannak.
Pénzt kell félretenni és jól aukciózni.
sok pénzt.. -
Zewa
senior tag
''56. PH!_Gladiatus [PH!G] 47.355''
Csak igy tovább! 
Huah Gyerekek! El kell mennem és fosok hogy betámadnak ugyanis van nállam 9ezer arany! Tudnátok adni vmi gyors tanácsot mit csináljak? mert ha arénázok akkor nem tudnak támadni de elmegyeka géptől.. Aukió meg még 1 h.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Kifigyeltem pontosan, mikor vált rövidről nagyon rövidre a licit. Pont fél óra az idő utána. Így este nincs is annyi licitáló.
Tehát sikerül belicitálnom az utolsó pillanatban a következőeket:
Bőr páncél of madness páncél +165 életerő +2 képzettség +2 fürgeség +3
Harci bőrkesztyű of stars páncél +44 karizma +2%
Már 466on van az össz páncélom.![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/_kiraly.gif)

Tehát ha kell valakinek szerver 2-n
+80as egész lemez mellhasi páncél 600ért, most kint van 880ért.
vagy bőrkesztyű +24es, lemezheveder +24es 300ért most kint van 520ért.
meg ha bármit láttok Sh1ft1 néven kint szóljatok leárazom nektek.
Plusz, mivel én kezdtem elsőként s2-n, ha valaki szívózik szóljatok, odacsapok neki
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
6 órától nem leszek Aug. 28. délutánig.
Az lenne a kérdésem hogy valaki tudna-e segíteni, abban hogy mindennap benyomja 3-szor 8 órás munkákat, befizeti az adót, és a megmaradó pénzt gyakorlásra költi? Nagyon sokat segítene!
Adataim:
S2
Dick
q2q2q3
Előre is nagyon-nagyon köszönöm! -
PazsitZ
addikt
Eddigi legnagyobb zsákmányom: [link], bár csak egyéni rekord.
Toplistán pont 100. vagyok, arénában 268.
Még itt is találni 1es szintű emberkéket
.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Az aréna 280. helye környékén még mindig van egy csomó 1es 2es szintű emberke
. Érdekes... -
PazsitZ
addikt
Küldetésben szereztem 1 tűztoronypajzs of brightness-t páncél +210, karizma +10.
Gyorsan lecsapok vele pár mebert az arénában aztán fájó szívvel, de beszolgáltatom.
Mi a különbség a kettő között? Mert a heveder értéke több mint a kesztyűé...
lemez heveder páncél +24 szint 8 érték:199
bőrkesztyű páncél +24 szint 8 érték:156
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Túllicitáltak
Buktam egy ezrest. Akinek van eladó titániumpajzsa az szóljon 
-
Hun'reeth
őstag
Mitől függ, hogy pl. egy gyűrűbe hány + tulajdonságnövelőt lehet pakolni? pl. egy 7. szintű aranygyűrűbe lehet többet is? Vagy igazából tök minegy hányas.

-
<MZ/X>
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ugye az 50 arany az napi 50?
-
Kicsirics77
veterán
server 2-őn kipótoltam a hiányzó összeget és lehet tagfelvételre jelentkezni
4 üres hely van -
Zewa
senior tag
válasz
üzenetére
nekem erre van egy taktikám:Veszek az értékel közel azonos áron cuccot (pl siam talizman erteke 550 és 600ért áruljál) Szépen elraktározom és ha aukció van ''nagyon rövid'' akkor Bolt be dobálom és ott a kp kb van 1 h-m hogy alkossak vmit ha vissza akarom szerezni.
Sztem elég sokan csinálták azt hogyküldibe ha kelelt vmit hozni akkor inkább megvették és nem expedicióztak
Talán egy kcsit én si fejlödtem:
Zewa: Aréna 758 Toplist: 1563 [link] G0D: Aréna : 1033 Toplista 564 [link]
-
smiti
veterán
Na végre valami komolyabb

Név Találatok Életerő
smiti 31 165
Ghoster 28 44
Győztes: smiti
smiti zsákmányolva: 943
smiti gazdagabb lett 2 tapasztalattal. -
törölt tag
a szövetségből nem lehet kivenni pénz ugye?
Csak azért kérdezem..mert nem lenne rossz dolog.
Ugyanis: sok pénz kell a cuccokra, viszont ha vki látja hogy sok pénz van, akkor jönnek, mert nagy esély van arra hogy a 20%-t elviszik.
pl. Mester26 vagy ki...aki üzletelni próbált, aztán fel is gyűlt nála a pénz...onnan kezdve állandóan verték (én is), és gyakorlatilag elvitték/tük a hasznát.
szal nem lenne rossz, ha be és kivét is lenne az 'aukciós' időpontra, ott lehetne biztonságban őrizni a pénzt. -
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Ezeket a dolgokat figyeltem meg én is. Egy húron pendülünk.

Viszont amikor visszadobtam a küldetést, akkor jött a hidegzuhany. Közel 6 óráig nem kaptam feladatot...
Kicsirics77: Pedig tegnap még olyan kisimult voltál. Vagy nem is volt előjele a dolognak? Egyik pillanatról a másikra pakolt fel? -
Kicsirics77
veterán
senkinek nem kívánom de éppen ma délután költözött el az asszony 3 év után
-
törölt tag
köszi

Mmostanában sajna sokat rohangászok, még csak istállóba sem tudom betenni a karakterem.
volt két olyan napom amikor 2 azaz kettő darab szökevényt hajkurásztam és nem jöttek.
Eldöntöttem hogy a legközelebbinél visszadobom a küldetést...még egyszer nem kergetek szökevényt..pláne nem négyet.
Ami még fontos lehet....sok esetben érdemes megvenni a küldetéstárgyat...azaz azt mondja a kocsmáros hogy hozz egy mittomén kesztyűt...a fizetség 2-300 arany, és tapasztalati pont, akkor fogom megveszem a piacon (amennyiben kijön 200-300 aranyból term.), és leadom...erre nem küldök el expedíciós pontot.
Arénázásban is féken vagyok, felmentem a 186. helyig tegnap, azóta lejjebb kerültem a 193.-ra, de itt nekem egyenlőre bőven jó.
Semmi értelme nincs előrébb menni én úy látom...lehetne, levert arcokon keresztül mehetnék, de akkor én is álandóan verés alatt lennék, az meg nem jó...csomó pénzt felemészt a hp visszatermelése.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem kell feltétlen erőltetni az arénázást, mindig keressél olyat akinek sok a pénze.
Itt már a pénz a lényeg...és aukcióház ezerrel.
Minsig olyat keressél akinek le van verve a hp-ja, annyival könnyebb megverni, és annyival kevesebb kárt tud neked okozni.
A hp-t mindig vissza kell tornázni, és ha istállóba rakod a srácot, akkor lehetőleg egyáltalán ne legyen nála pénz.
A többi verés..ami ezen felül jön, az már elkerülhetetlen. -
Vigneau
félisten
-
PazsitZ
addikt
Van 2 jelentkező is (szerver2-n) az egyesületbe, Atta és ricsi98.
Ha PH!-sok jelezzék már a requestben avagy itt a dolgot.
-
PazsitZ
addikt
2 szerver
Catenarian páncél (mellkasi) +60 +1 képzettség 700ért van most meghírdetve, ha kollegának kell felteszem 400ért.
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Adataim: Szerver 2
Dick
q2q2q3 -
<MZ/X>
őstag
na, lvl 5 lettem, mostmár zöld cuccokat is látok az aukción

Az lenne a kérdésem hogy Fél Egytől azaz 0:30-tól valaki be tudna nyomni egy 8 órás munkát? Előre is nagyon köszönöm! adataimat kérjétek pü-ben, amikor elmegyek leírom a jelszót is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
javítok mert eltünt 1 frissítéssel
kezdem nem érteni ezt a szervert néha mit is csinál
-
Kicsirics77
veterán
van 1 csatasarló of readiness-em ha kell valakinek akkor szóljon és kiteszem
-
Henker2
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére

-
Henker2
addikt
Amióta 10-es szintű lettem, 800.-ik a Toplistán és érdekes, hogy 4000.-ik voltam az arénában, most 700.-dik vagyok és folyamatosan elkezdtek támadni. Már 400 aranyam bánta ezt.

-
Henker2
addikt
62.-ik a csapat!

-
<MZ/X>
őstag
Két kérdésem lenne:
Mivel jobb ha 20 illetve 30 perces expedíciókra indulok mintha 10 percesre? Illetve ha én veszek valamit az aukciós házban, és Szint 6-snak van írva, akkor azt tudom használni lvl 4-esen? Köszi!
-
Zewa
senior tag
Huh lányok! lvl 10 vagyok és kezdenek a dolgok durvulni elég komoly

asszem sűrűbbn kell amdj sz@rt lapátolnom!
Csak okosba küldjétek! 
ui.: 1 Köszsönöm szépen az új rangomat
2 Jó az oldal!
[Szerkesztve] -
smiti
veterán
Lett volna egy kis apró pénz, végre nem 100 arany:
Az ellenfeled túlságosan gyenge a harchoz. Az emberek nem akarnak ilyet látni. Hagyod elmenni - most az egyszer.

-
-
smiti
veterán
Úgy látszik itt is megállt az élet egy picit

-
Vigneau
félisten
Kicsit csinosíttattam az 1. post-ot. Bővültünk a F.A.Q.-al. Köszönet érte, b-type.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- GTA V
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Objektívek topikja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sebaj vitt 10 aranyat meg 50% hp-t. fiygeljétek emg eljön az az idő amikor sírva fog nekem könyörögni a lábaim elött hogy ne öljem folyton!

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/jo_grat.gif)

Pedig elég gyér vagyok szerintem.
!
Buktam egy ezrest. Akinek van eladó titániumpajzsa az szóljon