Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X2N

    senior tag

    válasz Goose-T #59515 üzenetére

    Arról persze nem írsz egy szót se hogy baromi könnyű a gitár(3kiló), egy Les Paulhoz képest, a test oldala le van kerekítve így nem vág az oldaladba ezért kényelmesbb is mint az előd. A legfelsőbb fekvésben is baromi kényelmes rajta játszani még a 22-es bundnál is könnyen játszható amit még sok superstrat sem tud, pont azért mert el van tolva a húrláb a nyak fele. Jack csatlakozó se vág a lábadba ülve játéknál mert a test tetejére van téve. Pickup kapcsoló sincs feleslegesen keresztü routolva a testben a felső szarvhoz. Ha nem tetszik a standard Gibson potméter elrendezés ott van a modern széria azon nincs hangszedőnként hangerő/tone potméter...

    Neck Dive-Az eredeti modellen ilyen nem is volt mert a maestro tremolóval volt kiegyensúlyozott a gitár. Miután lecserélték tune-o-matic-ra persze lett de ez nem egy akkora probléma mit ahogy ezt sokan beállítják...de ezt lehet ellensúlyozni egy szélesebb nyakpánttal. Vannak továbbgondolt SG-k is LTD Viper HB DC-Custom aminél a test 0.5cm-el vastagabb, és emiatt nehezebb is, ha engem kérdeztek jobb az ha könnyebb a gitár még úgy is hogy van pici neck dive-ja.
    Angus Young is csak egy könnyű gitárt akart hogy 2 órán keresztül tudjon szaladgálni a színpadon, nem is választhatott volna erre jobb gitárt kb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés