Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ctrl+Alt~Del

őstag

Egy tanulságos történet a győri Hangszerdiszkontról.

Pár hete GS-en egy srác árult egy Gibson Tribute-ot, írtam neki, telefonon beszéltünk. Kvázi lebeszélt a gitárról, majdnem egy órát dumáltunk. Mondta, hogy idén januárban vette a Hangszerdiszkontnál, de nem tudta megszeretni, eleve gatya beállításokkal érkezett, ráadásul a gitár 2020-as gyártmány volt.

Elvitte a boltba, elmondta őszintén a sztorit, mondta, hogy szeretné beszámíttatni egy 550 ezres Epiphonba. Mondták neki, hogy oké, ha megjön a gitár, mondanak majd árat, addig átvették tőle. Eltelt két hét, gitár megérkezett tegnap, a srác elment a boltba, mondták neki, hogy 400 ezerért tudják beszámítani a gitárt. Megállapodtak, elhozta az új Epiphone-t.

És akkor most üljetek le.

Tádáááááááá

A büdös trógerek a gitárt újként árulják most, 499 ezer forintért. Azt a gitárt, amit a srác 7 hónapig használt. Bármilyen szögből is nézem, az a gitár használt, a legnagyobb jóindulattal se mondható rá, hogy új.

Gondoltam, lássuk mi lesz, írtam egy e-mailt nekik, hogy örömmel látom, hogy ismét készleten van ez a gitár, de mivel egy ideje nem volt, hadd kérdezzem meg, új-e.

Azt írták vissza, hogy egyetlen demó (!) darabjuk van, 449 ezer forintért. Visszakérdeztem, hogy biztos ez, mert a honlapon 499-ért van fent. Azt írták, igen, egy demó van, 449-ért, új már nem lesz belőle.

Mindenki vonja le a tanulságot, igaza volt Bobrooney-nak, aki mondta, hogy egy büdös tróger banda ez.

Így vásároljon új gitárt bárki tőlük!

Fel kéne nyomni őket a fogyasztóvédelemnél.

Új hozzászólás Aktív témák