Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Egy tanulságos történet a győri Hangszerdiszkontról.
Pár hete GS-en egy srác árult egy Gibson Tribute-ot, írtam neki, telefonon beszéltünk. Kvázi lebeszélt a gitárról, majdnem egy órát dumáltunk. Mondta, hogy idén januárban vette a Hangszerdiszkontnál, de nem tudta megszeretni, eleve gatya beállításokkal érkezett, ráadásul a gitár 2020-as gyártmány volt.
Elvitte a boltba, elmondta őszintén a sztorit, mondta, hogy szeretné beszámíttatni egy 550 ezres Epiphonba. Mondták neki, hogy oké, ha megjön a gitár, mondanak majd árat, addig átvették tőle. Eltelt két hét, gitár megérkezett tegnap, a srác elment a boltba, mondták neki, hogy 400 ezerért tudják beszámítani a gitárt. Megállapodtak, elhozta az új Epiphone-t.És akkor most üljetek le.
A büdös trógerek a gitárt újként árulják most, 499 ezer forintért. Azt a gitárt, amit a srác 7 hónapig használt. Bármilyen szögből is nézem, az a gitár használt, a legnagyobb jóindulattal se mondható rá, hogy új.
Gondoltam, lássuk mi lesz, írtam egy e-mailt nekik, hogy örömmel látom, hogy ismét készleten van ez a gitár, de mivel egy ideje nem volt, hadd kérdezzem meg, új-e.
Azt írták vissza, hogy egyetlen demó (!) darabjuk van, 449 ezer forintért. Visszakérdeztem, hogy biztos ez, mert a honlapon 499-ért van fent. Azt írták, igen, egy demó van, 449-ért, új már nem lesz belőle.
Mindenki vonja le a tanulságot, igaza volt Bobrooney-nak, aki mondta, hogy egy büdös tróger banda ez.
Így vásároljon új gitárt bárki tőlük!
Fel kéne nyomni őket a fogyasztóvédelemnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest