Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
FockeWulf
üzenetére
Csak annyit írtam hogy én akár 10X annyi időt is eltölthettem már ilyen eszközök próbálgatásával. Nem a lenézés miatt írtam.
Aki 1-2 éve gitározik kezdőként ma és örül hogy pár számot eltud játszani és nem olyan hangzás mániás mint én annak nincs szüksége még ilyen eszközökre. Az az én bajom hogy mellé még minden féle zenét szeretek 50-60-as évektől kezdve 90-es évekig...kezdőnek elég lehet neki egy Spark is, nekem nem. Kezdőnek egy komolyabb multieffekt még nyűg is lehet, ha nem ilyen beállítottságú az ember, vagy nem tudja hogy kellene beállítani, mert nem gitározott soha analóg rendszeren pedálokkal, ami nekem megvolt, abból kifolyólag hogy 2000-es évek elején kezdtem el gitározni, nem tudja melyik fantázianevű erősítő, pedál,minek a modellezése stb...Én nem azt látom hogy a lelkes kezdő gitárosok rohannak a gitárerősítőt próbálni mert mondjuk felbukkan egy Bogner Uberschall használt piacon(amire nagy valószínűséggel nem lesz lehetőséged élőben hallani, nem hogy kipróbálni már soha, mert nagyon ritka, még külföldön is, nem egy sorozatgyártott erősítő, nem gyártanak már belőle többet, modellezős erősítők nem szimulálják jól ahogy a presence potméter működik azon az erősítőn...arról nem beszélve hogy 700eFt alsó hangon is egy ilyen erősítő használtan is, se sorolhatnék még ilyen erősítőket, Wizard, Trainwreck, Dumble)
ahogy nálam volt...az emberek nagy többsége nem ilyen, nem kezd el erősítőt építeni, vagy meglévő erősítőket szétbontani, meg utánajárni mindennek mi van benne, hogy van felépítve...belenéztem a Spark-40-be is, az is profitálhatna egy nagyobb FRFR ládából vagy ha lenne rajta dedikált hangfalkimenet(mert az egyetlen fejhallgató kimenet az továbbra sem vonalszintű kimenet...), nem lenne rossz egy nem hangfalszimulált kimenet is standard gitárhangszórós ládákhoz és akkor fellépésre is elég lenne egy ilyen Spark 40-es, az ő felfogásuk meg az hogy vedd meg mellé a nagyobb Spark Cab-ot a 1x10, 2x1 hangszóróval $549usd-áron és majd bluetooth-on keresztül vagy fejhallgató kimeneten keresztül használod
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki 1-2 éve gitározik kezdőként ma és örül hogy pár számot eltud játszani és nem olyan hangzás mániás mint én annak nincs szüksége még ilyen eszközökre. Az az én bajom hogy mellé még minden féle zenét szeretek 50-60-as évektől kezdve 90-es évekig...kezdőnek elég lehet neki egy Spark is, nekem nem. Kezdőnek egy komolyabb multieffekt még nyűg is lehet, ha nem ilyen beállítottságú az ember, vagy nem tudja hogy kellene beállítani, mert nem gitározott soha analóg rendszeren pedálokkal, ami nekem megvolt, abból kifolyólag hogy 2000-es évek elején kezdtem el gitározni, nem tudja melyik fantázianevű erősítő, pedál,minek a modellezése stb...Én nem azt látom hogy a lelkes kezdő gitárosok rohannak a gitárerősítőt próbálni mert mondjuk felbukkan egy Bogner Uberschall használt piacon
.