- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
A elektromoson szeptember elején kezdtem,de megtartottam a Harley-t..2 hónap után kezembe vettem, és elborzadtam mennyire kényelmetlen a nyaka, és mennyire kemények a húrok..jah, és milyen szarul szól
Nem baj, tanulni jó volt, hétvégén el is adtam egy havernak.
Szóval: Kell egy legalább Sb Live hangkari, egy viszonylag normális hangfalszett, plusz ASIO driver és egy gitárerősítő progi.
A Gityót line-in-re kötöd, az Asio drivert felteszed(jelentős prociterheléssel tehermentesíti valamelyest a hangkarit, így a késés alacsonyabb lesz. A jellemző 70-80ms-et leviszi 10-20 közé egy sb live-al is), majd egy gitárerősítő progit használsz,hogy ne csak prüntyögést hallj max hangerőn. Ajánlom az Amplitube-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest