Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Nincs valakinek egy eladó Boss GT8-asa és / vagy AKG studio fejhallgatója ... ?
[Szerkesztve] -
Tv
senior tag
Hi! Szerintem bárhová tölthet fel bárki cuccoc. Én ide szoktam : [link] . Mármint nem zenéket, hanem jegyzeteket, képek, ilyesmit. Mást nem is nagyon tudnék mert csak 1024/128-as netem van itthon. Viszon egy ilyen zene amit az ember szórakozásból összetákol, az szerintem számonként max 3-4 mega lenne, amit még lassú nettel is fel lehet tölteni. Itt meg meg lehetne adni a linket, oszt gyöhetnének a kommentek

Az oldalon bal oldalt ki kell választani hogy ''upload'' , betallózni a fájlt aztán beikszelni a kis négyzetet, lent upload gomb, elindul a feltöltés és elvileg utána ki is adja a linket ahonnan lehet leszedni a remekművet.
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Hali!
szerintem ne állítgatsd otthon a gityó nyakát meg a húrlábat sem! Elméletileg kínában oktávra beállították azt meg nem kéne elba....ltázni!
Vidd el egy hangszerészhez! Fasza húr is kell rá és nem zörög majd!
Az meg hogy a Floydot hoztad fel példának, külön öröm a számomra! Gilmour amúgy is Straton nyomja! Csak így tovább! [link]
[Szerkesztve] -
Tv
senior tag
óh most látom hogy ilyen topik is van!
Nekem egy ganéj Jolana gitárom van, zoom505 pedál, házi készítésű erősítővel. Tök zsír lenne ha lehetne feltöltögetni valaova a ''műveket''. Bár az enyéim inkább csak szenvedést okoznának a hallgatónak
, de másokét szívesen meghallgatnám -
Retekegér
MODERÁTOR
Ilyen gityót audio bemenettel összekötő kábelt lehet kapni hangszerboltban, vagy házilag kell megbütykölni? Elektroakusztikus gityót szeretnék összekötni számítógéppel, hangolás céljából.
Btw, valaki nem vállal gitároktatást Bp.-n óccójé?
-
Spirit
őstag
Na végre..Amplitude+ASIO driver, plusz kis bűvészkedés a Vistában, és már megy is..
A gitár nyakát szerintetek merjem itthon állítgatni?A húrlábakat?Csúnyán zörögnek a húrok sajnos...
Jah, és valaki elmagyarázhatná az effekteket röviden.(egész nap olyan hangzást kerestem, ahol ''sír'' a gitár...Nem tudom máshogy leírni,jó példa erre talán a Pink Floyd-tól a Marooned, és a Coming back to life.) -
PazsitZ
addikt
Ha már úgy is pörög a topic ajánlom figyelmetekbe: [link]

-
Spirit
őstag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Nah futottam ma egy kört a városban,és meghallgattam pár 40k-s gityót, és végül a Squiert Affinity mellett döntöttem.(stratocaster). Tetszik, nagyon kényelmes, és szerintem jól szól.Egyelőre nincs kombóm hozzá,hanem számítógépre szeretném rákötni,de nem megy. Line in-en csont hangerőn is épp hallható, olyan alapzajjal, hogy elviselhetetlen, mikrofon-bemeneten meg recseg folyamatosan. Segítsetek please, mert megőrülök

Jah és valószínűleg nincs beállítva a hangszer,mert ha erősebben pengetem, belever az első bundba.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Sziasztok! Szülinapomra kaptam egy 40k-s keretet, amiből kellene vennem egy balkezes elektromos gitárt.A cortx2-es felé hajlottam,de sajnos az 44, semmiképpen nem lehet meg. Ti mit tudnátok ajánlani?
-
tegnapelőtt este raktam föl teljesen új húrkészletet.
az A-húr azóta másodszor szakadt el, de most már vissza sem bírom tenni.
-
lakisoft
veterán
Szeretnék egy jó kis combót ... milyet ajánlanátok?
Ebben a témában nem vagyok valami tájékozott!
A lényeg hogy sokmindent tudjon és jól szóljon és alkalmas legyen a szomszédok terrorizálására... és az ár 20 - 40 ( 50) k környékén!
üdv, lakisoft
ui: Az a sok HSZ elközelebb egybe megy
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
![[kép] [kép]](http://www.zenepower.hu/site/termekkep/12165297-n.jpg)
Valahogy így néz ki ...
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Keresek megvételre:
Harley Benton HBCG300CE tipusú elektroakusztikus gitár-t
Van valakinek ezzel a tipussal tapasztalata?
üdv, lakisoft -
Eastman
addikt
...hát... ...őmmm... ...köhöm... ...erre most mit mondjak? [link]

-
Kobe
veterán
ibanez rg320fa gitár 75e pénzért , roland cube 30 30e pénzért eladó
érdeklődni priviben, képekért, infóért stb -
Jackson v
csendes tag
Hali
Úgy döntöttem veszek egy wah pedált csak azt nem tudom hogy milyet érdemes és mennyit kóstál.talán van valakinek tapasztalata milyet érdemes? -
ReJim
őstag
valaki nem tudja megmondani, hogy a republikk - szeretni valakit valamiért c. számban milyen bontás van? vagy valakinek nincs esetleg egy GP tabja?:? mert sima mezei tab, akkord még nem elég.

-
Niquis
aktív tag
Szia alien_! Kicsit megváltozott a hangszerpiac az utóbbi időben, pár dologban szerintem érdemes átértékelni a status quót. Amire gondolok:
- Stagg konkrétan nemtom milyen, és lusta vagyok harmony-centralon utánanézni, viszont egyetértenék Printszkrínnel abban, hogy akkor az előződhöz hasonló gitárt válassz, ha azt szeretted (gondolom a metálromboló nagyon ki akar már futni
) -> Stagg sztornó
- ezt az LTD-t gyorsan elfelejteném, agathisból van, és ráadásul még drága is (statusquo). Plusz saját tapasztalat, hogy ami ltd-t fogtam, egynek sem volt túl kényelmes a nyaka.
- Ibanez: megint a statusquo, elég drágának tartom, ahhoz képest, hogy indonéz gyártmány, ezek az Ibik, nos megvan az esélye, hogy csalódást okozzanak, ha az eredeti RG széria hangjára vársz.
- X V-AMP kicsit elavult, próbálj egy Zoom G2.1u-t vagy akár egy Digitech RP80 és felfelé, ezeknek jobb hangjuk van. De legalább próbálgasd ki őket, melyik tetszik legjobban.
Azok a márkák, amik miatt átértékelendő, hogy mit érdemes megvenni, azok jelenleg az SX, az AXL, és talán még az Invasion is. Mivel ezek _baromi_ olcsók, megvan az esély, hogy kifogsz egy kevésbé jól sikerült darabot. Mindig kipróbálni, mindig fülre hagyatkozni. Ezek a gitárok azért jók, mert normális fákból vannak (éger, kőris, mahagóni), a kidolgozásuk általában több mint megfelelő, és sok esetben a pickupjaik sem rosszak.
Ezek után szentelj egy kis figyelmet ezeknek: [link] (Invasion-ök) - különösen az EG-970, EG-950, EG-620, EG-710-eknek és EG-820SBS típusoknak
[link] (SX-ek) - különösen az SX-SEG1, PSEG-1 és SEG1-PG-knek.
[link] (AXL-ök)
Most szerintem egy jó hangszert kell kifognod, amit kézbevéve érzel, hogy nem esik szét egy-két év múlva, a hangrendszered többi részét később érdemes bővíteni. Remélem hasznos lesz ez a kis szösszenet.
-
Printszkrín
senior tag
Mi van, miért pang így ez a topik?
Mindenki nyaral? -
Eastman
addikt
Les Paul -on is legalább úgy szól mint EVH Superstratján: [link]
...persze kell hozzá egy ..szott jó gitáros! -
alien_
őstag
válasz
Printszkrín
üzenetére
Szimpi kis gitár, a 2 dupla + 1 szimpla pickup is nagyon tetszik benne! De ehhez akkor már lehet nem lenne elég a kis 25wattos Ibanez erősítőm

-
alien_
őstag
válasz
Printszkrín
üzenetére
-
Printszkrín
senior tag
Hát ebben az árkategóriában tényleg ne várj csodát.
Behringer X V-amp multieffekt egész jó dolog otthoni kisérletezésre, de gitárt
nézhetnél egy kicsit jobbat is, igaz ennyiért nem találsz.
Ha rám hallgatsz, hozzáteszel a gitár árához mégegyszer ugyanennyit,
és veszel valami normálisat. -
alien_
őstag
Üdvözletem!
Régebben gitároztam, de meg kellett válnom kedvenc samick tupla pickupos, satus, 24 fretes kedvencemtől. Most újra kedvet kaptam a gitározáshoz, de nem akarok egyenlőre sokat költeni rá, egy Stagg S-302WH elektromosat néztem egy Behringer X V-amp multieffekttel, valakinek van tapasztalata ezekkel a típusokkal? Ebben az árkategóriában nem várok csodát, csak kíváncsi vagyok, hogy kategórián belül milyenek!
Szóval ezekről lenne szó:
[link][link]
Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Sziasztok. Nem ismer valaki Win-re valami olyan progit, amiben van valamiféle gerjedésgátló? Akusztikuson játszogatok magamnak itthon, kipróbáltam a kihangosítást úgy,hogy egy mikrofont használtam. Gyönyörűen szólt,csak éppen kb 5-6 méterre kellett mennem,hogy ne gerjedjen olyan hangerőn,mint kb. maga a gitár, akkor meg ugye hangosítani kellett, hogy egyátalán halljam, így ismét gerjedni kezdett.

-
Jackson v
csendes tag
Hát akkor sem adom fel

egyszer lesz egy ilyenem. nagyon bejön nekem ez a design. -
M@trixfan
addikt
válasz
Jackson v
üzenetére
Vérbeli metálhoz való gitár, aktív EMG hangszedőkkel. Mindenképp hallgasd meg, hogy bejön-e az aktív elektronika. Elvileg eredeti Floyd Rose van rajta ami szintén jó, de a felsőbb kategóriás Ibanez tremolok jobbak. Gondold át, hogy kell-e tremolo egyáltalán, ez úgysem egy all in one gitár.
-
Jackson v
csendes tag
Hi
Tudtok mondani nekem valami infót erről a gitárról.Nekem nagyon tetszik de kiváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata .
[link] -
alitak
senior tag
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene.
Egyelőre semmilyen, ugyanis nincs zenekar. Viszont fősulira ha elkerülök, akor már nekiállok keresni embereket. Hard rock, heavy metal kategóriájú zene illik hozzám úgy érzem
Tudom, hogy csóró kombó szar kihangosítva is, pár koncertet már hangosítottam.
Próbákon meg úgyis minden a dobhoz van igazítva, annak nem lehet a hangján sokat alakítani. -
ReJim
őstag
szerintem bass márkák ebben az árkategóriában: warwick, peavay. (elitebb márkák: hartke, ampeg, gallien krueger. de ezek már drágák. és nem kombók.)
amire ügyelj: legyen nagy hangszóró minimum 1db 12'-os és legyen mellette ciccegő (magas sugárzó).
mindenképpen próbálj végig több darabot/típust. és ami a legjobban illeszkedik hozzád, a gitárodhoz, azt vedd meg.
(cimbi warwick fejet használ. sztem jól szól. csak sajna a fej 100, hozzá egy normális láda 150-200)
én használtan vettem egy marlboro-t (amcsi, nem kínai). ez fele annyiból volt meg mint amennyit te költenél rá. 70wattos, egy 15'-os hangszóró van benne, csak a magas hangszóró hiányzik belőle. (de mivel szólógitárhoz használtam, így nem hiányzott annyira.)
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene. ha underground, akkor kocsmába bepakolva a cucc, és a hangszeralapok nincsennek kihangosítva. ha komolyabb akkor meg kivan, de ha egy nem túl jó minőségű kombót kihangosítanak, akkor nem lesz csodaszép hangja.
gyakorlás: ami otthoni gyakorlásra elég, az lehet próbán még kevés, elnyomja a dob, vagy a szólós
(és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''. 
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Pedig lehet hogy használtba találnál magadhoz valót ennyi pénzért ...
Betérsz egy hangszerboltba végigkérdezed hogy ennyi pénzért mit tudnak adni - majd az ajánlott modelleket szépen sorjában kipróbálod ... ha tetszik valami megjegyzed ... és mész a következő boltba ... megkérdezed mit tudnak ajánlani ... és megy a dolog tovább.
Kisebbfajta türelem játék.
ez is egy olyan dolog amit szerintem nem érdemes elkapkodni.
www.fejeshangszer.hu
www.mezzoforte.hu
www.hangmester.hu
www.hangszerdiszkont.hu
üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Ez elég ütő!
-
lakisoft
veterán
VOX ToneLAB
http://www.voxamps.co.uk/tonelab/tonelab.asp
[link]
üdv, lakisoft -
amdk7
aktív tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Előszöris köszönöm segítséged.

Tehát:
Formára ezek jönnek be: Fender Stratocaster, Gibson Les Paul.
Zeneileg amit játszanék rajta az dallamos rock, egy kis ritmusgitározás, ilyenek.
(megőrülni csak alkalom adtán szoktam
)
Kiváncsi lennék arra is, hogy egy 10W-os combo mit tud.
Illetve azokban (combo) van beépítve valamiféle torzító???
Köszi: amdk7 -
M@trixfan
addikt
Az alapfogalmakhoz hadd linkeljem be a magyar wikipédia egyik ide vonatkozó részét, szépen össze vannak szedve az alapok:
[link], illetve a tremolóhoz:[link]
A testen átmenő húrozás azt jelenti, hogy a húrok át vannak vezetve a gitár testén és nem a szokványos húrláb a végső rögzítésük. Ez jótékony hatással van a megpengetett hangok kitartására.
Még jó lenne tudni, hogy milyen stílust kedvelsz a leginkább, mert annak fényében célirányosabban lehetne ajánlani. Nekem pl nagyon egyszerű dolgom van mert számomra elektromosból csak 3 féle forma létezik: Fender Stratocaster, Gibson Les Paul, Ibanez super strat gitárjai. Néha akad egy-két kivétel, de nagyon kritikus az ízlésvilágom gitár téren is
-
alitak
senior tag
Ezt találtam. Ha valaki már találkozott vele, ne kíméljen a véleményével.
Behringer BXL900A
• BXL900A
• Bassgitár kombó
• Teljesítmény: 90 W
• 2 csatorna
• Reproduktor: 1 x 12'' Bugera Aluminum-Cone
• 7 sávos equalizer
• FBQ
• Ultrabass procesor
• CD-bemenet
• Fülhallgató-kimenet
Ár ~60 000 forint.
[link] -
alitak
senior tag
50k forint körül szeretnék venni bassgitár kombót. Egyelőre otthoni használatra kéne, később esetleg ha minden jól megy, kisebb koncertre. 60-90W szerintem elég. Milyet vegyek? Ilyen kategóriábana milyen márka használható?
-
M@trixfan
addikt
Elég jó kis start kit, viszont már annyira nem olcsó a pakk ha véletlen mégsem jön be. Meg kéne nézned esetleg a fix húrlábas gitárokat, lehet jobb ár/érték arányt kapnál. Pl egy átmenő húrozású Schechter vagy Ibanez. Persze ez egymaga annyiba kerül mint a pakk, viszont nem fogsz később anyázni a tremolo miatt és max fejlesztesz később egy hátső pu-t és azzal a gitár kész is. Az átmenő húrozás meg jótékony hatással lesz a hangkitartásodra.
Habár ahogy láttam ezen vintage tremolo van inkább, de majd a kolléga kijavít. Azzal nincs annyi szívás mint az olcsó késélű lebegő tremolóval. Ha tremolo akkor a drága egyedi dolgoktól eltekintve edge pro II, lo pro, Zero Resistance. Ezeket már tényleg lehet használni is. Illetve az olcsóbb lebegőt állandóan hangolni kell mert mászik össze-vissza, illetve blues-hoz nagyon gagyi lesz a mindig pontatlan nyújtások miatt. Viszont 100 e alatt nem fogsz szerintem még használtan sem szerezni ilyennel szerelt gitárt. Érdemes keresztbe hangolnod a húrokat szimmetrikusan. Esetleg megnéznék egy Squier Stratocastert is. A legfontosabb az, hogy jó alaposan vizsgáld meg a gitárt; nyak, illesztések, lakkréteg, mikrorepedések...
Egyébként nem tudom, hogy mindenhol ilyen-e a kihozatal, de sokszor olyan érzésem van, hogy a hangszerboltok zöme megvesz baromi olcsón egy 5-10%-ban selejtes szállítmányt és eladja teljes áron. Ráadásul drága gitárt sem mer az ember úgy megvenni, hogy 1 db van csak belőle.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bero
aktív tag
Nem rossz cucc amit kinéztél, mégis lehetnek jobb vételek.
(Mondjuk azt sem értem miért drágább ez a cucc 20 ezerrel, ha a csak a kombóban van külömbség, ott is csak 5 watt: [link])
Na szóval nekem van egy ilyen GRX-140-em és nagyon jól teljesít. Szerintem jobban lehetne az ízlésedre szabni a gitárt, mondjuk jó Vintage márkájú gitárok már vannak 50-60 körül (ráadásul mahagóni testtel), egy kisseb kombó meg tegyük fel Peavey Backstage, az azért jó. -
amdk7
aktív tag
Sziasztok,
Vennem kellene egy elektromos cumót.
Eddig még csak akusztikus gitárom volt, úgyhogy szabadidőmben játszogatok nagyon alapszinten. Az álmom viszont egy elktromos gitár. Nah,ehhez kellene egy kis segítség.
Nem tudom mi a jó, mik a tapasztalatok stb.
Nem szándékozom fellépni, otthoni zenélgetéshez kellene egy komplett rendszer.
Ezt néztem ki: [link]
Véleményeket várok.
Köszönettel: amdk7 -
törölt tag
válasz
master bud
üzenetére
Azért nézd.
Pl ezzel az emuval ugyanúgy rossz lenne az illesztés gép és gitár között, ezért gépen emulálva nagyon zajos lenne.
Azok a dobcuccok nem igazán jók amit hozzá adnak egy ezdrummerrel, drumkit from hellel többre mész.
H demózni tudj:
kell egy hangkártya INSTRUMENT bemenettel, ez fontos.
Éneket nem igazán tudna fölvenni mert az alábbi emuban nincs miksi preamp.
Olyan is kell.
és utánna hozzá egy dobgép, egy szintimodul(athmosphere pl) és kész a cucc.
de az emura még kéne költeni hogy minderre jó legyen
V -
Eastman
addikt
válasz
Printszkrín
üzenetére
Nemvankép Tesó?

[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín
üzenetére
akkor ezt inkább nem veszem meg ... a jolana jantar -ba ...

-
lakisoft
veterán
sztem boss. valahogy a digitech (kis)pedáloknak a kinézete a gagyiságot sugalja.
bár kecsegtetőnek tűnik a gnx3k, mivel van rajta usb. és mintha jobban lehetne modellezni.
szóval én sem tudnék dönteni. max az ár miatt. (gondolom boss drágább)
A digitech GNX3000 inkább a keményebb kategória képviselőinek való ... sokkal keményebb a hangzása, viszont a tiszta hangja (Clean) nem az igazi elég zajos ...
Nagy előnye még az USB port. Ez amúgy többmint egy effektpedál ez egy workstation tehát rá lehet pakolni mindent ... gitáron kívül / szintetizátort / mikrofon és még sorolhatnám
körül van nagyon jó patchek vannak hozzá a netet
Amerókai csoda
az ára kb 120k - 130k
Boss GT-8 inkább lágyabb hangzású sokkal univerzálisabb effektpedál - a clean hangja valami isten ... / már mint a GNX3000-hez képes - meg nekem nagyon bejött/ a tiszta hangja tényleg tiszta. azért keményebb műfalyokban is meg állja a helyét de szerintem ott inkább a GNX3000-es a nyerő ....
Japán csoda
Duál COSM erősítő szekció: lehetővé teszi két különböző erőstő típus két csatornához rendelését, az erősítő csatornák válthatók, egymáson is megszólaltathatók, vagy akár panorámázhatók is valósidőben; a Dynamic mód pedig lehetővé teszi a két csatorna váltását a pengetésünk dinamikájával • 200 kiváló gyári patch és 140 felhasználói patch • 44 effekt kategória, 13 egyszerre használható effekt blokk • felhasználó által konfigurálható effekt lánc - bármely effekt bárhol elhelyezhető a jelútban • független külső Effekt Loop szekció külső effektek beillesztésére az effekt sorba • Solo Switch a COSM erősítő szekcióban az azonnali szóló hangszín eléréshez • Amp Control aljzat egy külső gitárerősítő csatornáinak váltására • 24-bites konverterek és koaxiális digitális kimenet a kiváló minőségben történő felvételkészítéshez
az ára 120k -
lakisoft
veterán
válasz
Printszkrín
üzenetére
ár?
-
Printszkrín
senior tag
Nem kell valakinek egy eredeti Gibson nyak PU?
-
ReJim
őstag
így más.

sztem a MetalZone egy kezdő pedál, amit hamar ki lehet nőni... nagyon fűrészes hangja van, néha jó a zúzáshoz, de máshoz nem használható. (DS-1-et is többre tartom)
a MetalCore-t nem hallottam még élőben - csak mintát - de nem nyerte el tetszésemet. hiába a neve, nem olyan hangja van mint amiről a neve szól. (metalcore-nál, legalábbis undergroundnál nem divat a pedál. inkább egy kurvadrága csöves fej, ütősebb peveay széria, és azon használják a torzítástot)
lakisoft:
sztem boss. valahogy a digitech (kis)pedáloknak a kinézete a gagyiságot sugalja.
bár kecsegtetőnek tűnik a gnx3k, mivel van rajta usb. és mintha jobban lehetne modellezni.
szóval én sem tudnék dönteni. max az ár miatt. (gondolom boss drágább) -
lakisoft
veterán
Két multieffekt pedál között vacilálok a Digitech GNX3000 és a BOSS GT-8 de valószínűleg az utóbbi lesz az amit meg fogok venni ... csak nem tudom mennyire lesz alkalmas speed és synphonic metalhoz?
üdv, lakisoft
[Szerkesztve] -
lakisoft
veterán
Milyen keménységű pengetőt használtok ... nagyok ...

üdv, lakisoft -
lakisoft
veterán
Egy költői - naív kérdés:
Metálhoz (Melodic, Synphonic, Speed Metal) milyen effekteket célszerű használni?
Érdekelnének pedálos és Mulit effekt javaslatok is.
Multieffektek közül szerintetek melyik alkalmasabb az előbbiekben felsoroltakra:
Boss Gt8 vagy Digitech GNX3000 ?
előre is köszi
üdv, lakisoft -
Eastman
addikt
Áááááá! THX Sianis!
[link] Bazz!
Nincs mit mondanom rá! Nem találok szavakat!
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
...na, ma ettől ültem seggre: [link]

-
Eastman
addikt
Blues Slide Guitar Cam strikes again! [link]

-
Bero
aktív tag
válasz
Hatebreed30
üzenetére
Próbálgatom itt-ott. Mondjuk érdekelne cserébe vmi hasonó kategóriájú fix húrlábas gityó.
Ha elviszik egy Fernandes Ravelle X-re ruháznék be, nagyon tetszik. -
Bero
aktív tag
Ha valaki elviszi a Cort EVL k-4-emet egy héten belül, annak odaadom 65e HUF-ért!
-
Bero
aktív tag
válasz
Hatebreed30
üzenetére
Azért köszi, hogy érdeklődtél!

Csak elviszik, mert nagyon jó gitár, már a bolti árán iszonyat megéri, pedig ez is csak egy próbáig lett kibontva, most is dobozában van, és így is engedek az árából egy tizest. -
Hatebreed30
csendes tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Szerintem igen, érezhető különbség csak pénztárca kérdése a dolog ki tud/vagy akar szánni +ban a minőségre. Igaz konkrétan nem használtam hosszú ideig egy pedált sem mert mindig megvoltam szorulva. Mert egyszerűbbnek láttam/olcsóbbnak venni egy Behringer V-amp pedált. Amiben nagyrésze benne van emulálva szinte az összes pedálnak. Rengeteg állítási lehetőséggel. Jó nem ugyanaz a minőség, de nem nagyon veszi észre átlag fül sőtt. Persze csak látványosabb lenne ha minden pedál külön lenne. (ami miatt még nagyon kell a v-amp, hogy van rajta midi kimenet és midikábellel felvenni gépre nincs egyszerűbb dolog ennél, bemutató zenéket csinálni tökéletes! Ha valakinek ez is számít)
30k körül mozog most, ha spórolni szeretne bárki is szerintem nagyon jó befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez olyan mint rázspojjal sajtot reszelni...

létezik ilyen oldal? mármint midi/szinti verzióban már találkoztam ilyennel, meg külföldi gittyóssal is. de van vmi hazai?

, de másokét szívesen meghallgatnám
![[kép] [kép]](http://www.soundware.co.uk/sc/img/products/product_image_i0PQoMJack%20to%20Minjack%20Guitar%20to%20PC%20lead.gif)