- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Viszonylag új vagyok gitár terén, apámnak volt eddig akusztikusa, ma vettem magamnak én is egyet tanulni(balkezes).Kérdésem az lenne,hogy valami hozzáértő milyen NORMÁLIS húrt ajánlana ezekre a gitárokra 3-4k környékén:
Fender Dg-5
Harley Benton hbd120bk
Mindkettő western gityó.
Azt ugye tudjuk,hogy a gyári húrokat le kellett cserélni, mert az szutyok. A Fendert egy éve vettük, az eladó ajánlott egy Ernie Ball EarthWood 11-es szettet. Miután szakadt, az új is az lett.Mikor anno a Fendert vettem, e két gityó között vaciláltam a boltban, és a Fender sokkal szebben szólt. Ma elhoztam a használt Harley Bentont magamnak(olcsón sikerült, ahhoz képest szépen szól), amin állítólag Martin Extra Light húr van rajta, a gyári szemét helyett. Hát halljátok, szebben szól valahogy,mint a Fender. Szebben cseng a magas, jobban zeng a mély, jobban kitartja a hangot. Egyértelmű,hogy a húr a hibás.
És nem tudom,az mitől lehet,hogy a Fendernél,ha erősebben pengetem(nem tépem) a vastag E-t, csúnyán belever valamelyik bundba.Azt hittem eddig, hogy ez normális, de a Harley-nál ilyen nincs. Nyak állítási pont nincs,tehát nem a dőlés van rosszul belőve.
Na hát ezeket szeretném Veletek megvitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest