- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is jó, csak olyan elborult gépigénye van és hozzá sajnos igencsak keveset hozott, a PhysX mellett a DX11-et is nézegettem Batman AC-ben, hááát szintén nem éri meg az FPS felezést, van pár pillanat amikor a tesszelláció szépen látszik, de nem igazán hozza le a csillagokat az égről és szintén drasztikus FPS vesztéssel jár lényegében a nagyítóval kereshető különbségek.
Ne értsen félre senki, nem vagyok ellene az újabb dolgoknak, de a szóban forgó játékokban elenyésző plusz szépséget, hangulatos hoznak az említett effektek, cserében az erős vasat is úgy szétzabálják, hogy semmi sem marad.
Itt jön a képbe, hogy minek írják ilyenre őket? Maximum a Quad SLI és Crossfire X-es legújabb i7-est nyúzó emberkéknek mehetnek jól. Lehet hogy ezzel "legalizálják" ezeket a konfigokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest