Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A napokban kérdeztem hogy egy HD5770 mellé milyen Nvidia vga-t ajánlotok physx-re.
Kaptam is egy választ hogy egy GT220 már megfelelő lenne. Viszont ahogy kutakodtam a témában elbizonytalanodtam hogy érdemes-e belefogni a "kiépítésébe".
Úgy olvastam hogy Ati nál a cpu végzi a számításokat így ha van egy erős cpu akkor az megbírkózik a feladattal,ráadásul nem minden játék használja a gpu-s physx-et.
Mi a különbség a cpu és a NV gpu physx számolás között? (Egyébként egy Athlon2 x4 640-es cpu-m van,nem tudom hogy ez erősnek számít-e)
Ha továbbra is azt mondjátok hogy inkább az NV kártya akkor 7k-ért tudok egy galaxy GT220-at 1GB ddr3 és 128bit,ez jó lenne akkor?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest