- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél már csak a támogatott játékok listája volt nagyobb csalódás. A két Batman-en kívül már csak a Metro és a Maffia érdekel az összes PhysX-es játék közül (nag jó, meg talán a Sacred 2, de azon meg végkép nem fogom látni a fizikát).
Tipikus esete vagyok amikor a marketing győz. Kicsit szégyellem bevallani, de tényleg hittem benne hogy itt nagy durranás lesz meg jó és szép lesz. Szal kétpofára zabáltam a marketing maszlagot. A PhysX ilyen formában ahogyan az nVidia árulja nagy lufi és humbug. Sajnos.(#3195) Löncsi:
Azok a pontok olyanok valóban, csak az ember azt hinné hogy az egész játék tele van olyan pontokkal. Maga Gotham sajátossága lenne egy ilyen környezet. Hozhatná azt a Tim Burton jellegét mint a Batman és a Batman Return-ben volt a város, ami szép és jól sikerült ábrázolása volt.Ha már ennyit szövegeltem Batmanről, akkor már csak bedobom, hogy most meg meleg párt akarnak csinálni Batman és Robin kapcsolatából... részletek az Index-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest