Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél már csak a támogatott játékok listája volt nagyobb csalódás. A két Batman-en kívül már csak a Metro és a Maffia érdekel az összes PhysX-es játék közül (nag jó, meg talán a Sacred 2, de azon meg végkép nem fogom látni a fizikát).
Tipikus esete vagyok amikor a marketing győz. Kicsit szégyellem bevallani, de tényleg hittem benne hogy itt nagy durranás lesz meg jó és szép lesz. Szal kétpofára zabáltam a marketing maszlagot. A PhysX ilyen formában ahogyan az nVidia árulja nagy lufi és humbug. Sajnos.(#3195) Löncsi:
Azok a pontok olyanok valóban, csak az ember azt hinné hogy az egész játék tele van olyan pontokkal. Maga Gotham sajátossága lenne egy ilyen környezet. Hozhatná azt a Tim Burton jellegét mint a Batman és a Batman Return-ben volt a város, ami szép és jól sikerült ábrázolása volt.Ha már ennyit szövegeltem Batmanről, akkor már csak bedobom, hogy most meg meleg párt akarnak csinálni Batman és Robin kapcsolatából... részletek az Index-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest