Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Mostanában nem állok jól idővel, így nem tudtam a mostani játékaimból pl. a Bioshock Infinite-et illetve a Batman Arkham Origins-t rávenni a fizikázásra...
1.06f Hibrid van még mindig fent csak az Ati Driver-ek frissülnek nálam időről időre...
De pl. az eddigi összes Fluidmark-ot rá tudtam venni a működésre, már amelyiket kellett győzködni (1.3-tól felfelé)
-
válasz
mpierre
üzenetére
Hát nekem sem kis csalódás az eredmény. Jóval többet vártam volna a dologtól.
Játék alatt ha bekapcsolom a fizikát, lényegében nem tudom eldönteni, hogy azt most mi számolja, mert 50+ átlag és 35+ minimum fps az Aecham City alatt lényegében megfeleződik a teszt alatt és szinte semmi extrát nem látok.
Lehet hogy a 4x-es PCIx 2.0 fogja vissza? Javulhat az eredmény ha egy 16x-os foglalatba teszem? (de akkor nem kap levegőt az AMD GPU).
Amúgy egy 8800 GT 512-es kártya számolná a fizikát, érdemesebb lett volna jóval nagyobb kártyára bízni a munkát?!
-
Szoszibá
tag
válasz
mpierre
üzenetére
Win 7 valóban. És mikor beteszem boot és nem jelzi még azt se hogy új hardver lenne és nem tesz fel semmilyen drivert magától. Eszközkezelőben rányomok hardverváltozások keresésére és ott sem talál semmit. Az 5850 az újabb igen, de nem volt fenn nvidia driver előtte. Lehet kevés a táp? 450W-os chieftec.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest