Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim!
Segítsége szorulok

Vettem egy 8800 GT 512-es Geforce-ot a meglévő 6870-es AMD kártyám meléé fizikázni, mert állítólag az jó buli. Beszereltem, feltelepítettem az nV drivert, feltettem még a PhysX System software-t is és lefuttattam a patch-et, de semmi sem hajlandó a GPU-s fizika gyorsításra, hiába írja a GPU-Z hogy AMD és nVidia kártyánál elérhető a PhysX, Fluid Mark csak CPU-t kínoz (nem kiválasztható a GPUs számolás).Telepített progik és verziószámaik:
285.62-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql.exe
PhysX_9.11.0621_SystemSoftware.msi
Hybrid-PhysX-mod-1.05ff.exe
Fluid Mark 1.5
GPU-Z 0.6.2Az Nvidia Control Panelen nem jelenik meg a PhysX beállítási lehetőség (ezért nem is tudtam kijelölni a kártyát a munkára)
Kamu monitor be van kapcsolva, különben az nv panel sem jönne be.Segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest