- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Elsőre annyi jött le, hogy felcsigázzák a figyelmed a bevezető jelenettel. Utána ingame a játék grafikája visszatér 2008-ból 2004-be (asszem 2006-os, tehát akár hl2 grafika közelében lehetne). Mivel Physx effekteket vadásztam, így nem nagyon törődtem vele, hogy mindenki csak lő rám, néha egy-két mebert fejbelőttem, mert útban volt, akkor azonnal összestek, pislogtam az életcsíkra, nehogy meghaljak, mert akkor ugye nem tudok törhető tárgyakat keresni, de még mindíg 89 HP-m volt, pedig golyózáporban sétálgattam vagy 1 perce.
Aztán meguntam hogy szar a grafika, és nincs physx effekt, így kiléptem.A gond az, hogy szerintem 181.51-el egyáltalában rá sem kapott a fizikára. 181.77-el igen, csak úgy meg bugzott (hibásan, és lassan futott). Szerintem erre nem is lehet megoldást találni, sikeresen elbaszta az nv a játékomat... Lövöldözök majd kicsit UT3 mappackon, megvárom a TS patchet, aztán eladom a kártyát...
(Illetve gondoltam arra is, hogy elcserélem a 4870x2-t vizesblokkos GTX275-re, mert erre méregdrága a blokk, de hangos a gép, kéne bele víz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest