- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
Fene tudja milyen szerződése van a GB-nek a csomagküldővel, nem biztosított csomagok esetén. Szóval annyira szerintem nem meredek azért a válaszuk (persze én sem örülnék neki), mivel a jelek szerint ugyanúgy ahogy a vevő sem felelős, az eladó sem, mivel rajta kívül álló okokból nincs meg a csomag a szállítmányozó cég meg mondjuk mossa kezeit, mert azt mondja, hogy bocsi ez ilyen olcsó posta volt, nincs térítés! Persze ilyenkor lehet mondani, hogy az eladó gondoskodjon arról, hogy normális szerződése legyen a csomagküldővel ilyen esetekre, de akkor meg nem ennyiért kapnánk a terméket, szóval ez a "mindenki nyalja a fagyit, csak senki nem akar érte fizetni" esete.
De igen, alapvetően ahogy TheMiller is írja, ez egyfajta bepróbálkozás csak a GB részéről, hogy kisebb bukóval jöjjön ki az üzletből (ami valljuk be egy nagyon kicsit azért érthető, hiszen a vevő a lehető legkevesebb járulékos költséggel kért valamit, a szállító ennek "megfelelően" olcsó, hanyag szállítást vállalt, aminek meg is lett a következménye és a végén meg az eladónál van a veszteség), de a PayPal meg szinte biztos, hogy a vevőt fogja védeni.
asddsa Tők mindegy ki a szállító, hanyag munkások mindenhol vannak, de még csak hanyagság sem kell, elég egy váratlan baleset, ahol megsemmisül pl. a csomag. Meg pl. DPD-nél is vannak olcsóbb és drágább csomagküldő szolgáltatások, és nyilván az árral egyenes arányban figyelnek a csomagok kezelése ők is.
Szerk.:
anadroid ezt biztosra tudod, hogy a GB-nek ilyen szerződése van a DPD-vel?
Plusz, amit eddig én sem vettem számításba .... tudjuk, hogy a DPD hagyta el a csomagot? Csak mert EU Express szállításról van szó, ami csak Angliától DPD, előtte fene tudja milyen Csing-csung Post-on megy át. És ha jól értem az előzményt, akkor a DPD csak infót kapott, hogy majd ki kell vinnie egy csomagot!
-
agroman
aktív tag
szerintem eppen azert aruljak, mert a szallitotol igeretuk van.
az internetaruhazak legtobbje azert tud olcsobb lenni, mert nem kell raktaron tartaniuk az osszes altaluk arult termekbol nagyobb mennyiseget. hanem a rendelesi volumentol fuggoen berendelnek bizonyos darabszamot a szerzodott gyartotol, nagykerttol. -
Devil Smile
őstag
nekem egy csomagom napokig processing volt aztan egyik nap atvaltrott shipped outra amikor mar masik tracking koveto szerint az orszsagnam volt a cucc.. aztan masnap megkaptam... sztm olyan szinten vannak tulterhelve h mar a gepek se tudjak kovetni..
17. en rendelt EU Expr csomagomnak meg mindig nem el a DPDUK trackingje (lassu a hajo..) nekem 15-25 munkanapot irtak...
-
zacci
aktív tag
kb. semmivel. Szinte 100% hogy fogalmuk nincs a porszivod holleterol. Elvileg feladtak, cdak most megfogdossak a hataron a vamosok az osszes csomagot. Ebbol adodhat a keslekedes. Persze ezt nem en mondom, hanem az osszes fizetett kinai blog ez szajkozza. Ez eppen lehet annyira igaz is, mint hogy nem.
Tedd a kepet a karifa ala, es majd januarban bekapcsolhatod a real porszivot. Ha addsig sem jon meg, akkor paypal-on keresztul visszakered a penzed es ennyi. -
sysrq
őstag
Szerk: Most látom nem is levél jött a navtól csak a tn alapján aggódsz?
Jelentkezz be asztali gépen a pay pal-odba, ott keresd meg a vásárlásodat, -Print details- azt mentsd el, a bankodnál keresd ki a levonást, arról is készíts képernyőmentést vagy töltsd le. Ezeket küld el kitöltött vámárú nyilatkozattal (erről elég egy telefon fotó). Ha egy kicsit több nem szoktak rugózni rajta, aligha te leszel a szomorú kivétel. A GB-től semmit ne küldj nekik.
-
peestike
senior tag
korai még az aggódás.
ma vettem át egy holland csomagot, így nézett ki:
2017-11-17 06:45 The item is pre-advisedahogy nézem, meg is jelent ekkor a magyar postánál:
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.11.17. | 07:39NLAMSA(Netherlands (utána: 2017-11-28 11:13 The item is processed at the PostNL sorting center
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.11.28. | 11:13NLRTMC(Netherlands (
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
2017.12.05.
19 nap"Ilyen lassan még semmi nem jött,"
alig egy hetes, ez annyira lassú?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest