Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #4676 üzenetére
TD/ eu express
" A küldemény vámkezelés alatt/Címzett adatok hiányoznak"
Csak kicsit sokáig tart....
Abban reménykedem nem küldik vissza....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #4678 üzenetére
Azt is meg tudod mondani hogyan kinek miként ?
Vagyis ez most a szállítási díjra vagy vámra vonatkozik, amit írsz ? Mert ugye a eu expressz díját kifizettem 1x
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #4680 üzenetére
Ő ne haragudj, de nem egészen értem miért is ülnek ennyit rajta (kinn) , ha fizetni kell ?
Sokkal inkább arra gondolok, hogy a nem eu-ból érkező árut az eu-ba történő belépés helyén kell vámoltatni, ami valsz.azt jelenti, hogy nem is fogom megkapni, mert nem tudom hogyan hová mennyit kell fizetni...
Ha ott lépett be az eu-ba, ahol, akkor nem itt lesz 27 %-áfa +vám (szerintem)Nem gondoltam vám-kijátszásra, se semmi másra, csak ha kifizettem a eu expressz szállítás díját, akkor miért nem szállítják végre tovább ?
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #4682 üzenetére
És arra nem elég lassan 2 munkanap, hogy megnézzék 1 tűéles monitoron mi is van benne ? Fel kell bontani ?
Azonban sehogyan sem értem, hogy miért írja azt a nyomkövető,, hogy a címzett adatok hiányoznak?
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #4684 üzenetére
Ok, türelmem végtelen...
(30-án jött 1 üzi, hogy 2-5 munkanapon belül a dpd nemzetközi csomagot kézbesít. uh. a héten még bőven megjöhet.)
(belinkelten az eladó felé, hogy milyen problémám van, nuku válasz...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #5091 üzenetére
+1
Tomace91: kérd vissza a pénzed, vegyél máshonnan...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #5303 üzenetére
Nem, ez pontosan így van (paypal magától nem állítja vissza )
-
törölt tag
válasz Silent77 #5305 üzenetére
Azt állítom és állítottam, hogy amikor a kártya-hozzárendelés (paypal-hoz) megtörténik lehetőség van átállítani azt, hogy ne ők váltsanak, hanem a bank. Valamint állítom azt is, hogy ha másik elsődleges kártyát rendelsz hozzá, akkor újfent be kell ugyanazt állítani ugyanott, mert másképp visszamászik az alapbeállításra miszerint 287 helyett 299-en váltja pl. a dolcsit most.
(részemről ez tapasztalat...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hevizms #5308 üzenetére
Ha a paypal-hoz rendelt kártyád érvényességi ideje lejár, nem tudsz vele fizetni ha vásárolsz paypallal, mert ugye minden tranzakciókor ellenőrzi a rendszer többek között az érvényességet is.
Ha a bank lecserélte a paypalon be kell állítani az új kártyaszámot és bankot. Ha csak ennyit teszel, akkor bizony paypal devizaárfolyamot fizetsz, ami csak a bankszámládra történő terheléskor derül ki, mégpedig oly módon, hogy látod dolláronkénti árfolyam-váltás milyen konverzióval történt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Ez mennyire számít jó terméknek ? (ha vett vki. teszt készült róla ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest