Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:18:39

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33358) walakyb válasza sonique (#33353) üzenetére


walakyb
aktív tag

Sajat magadnak mondasz ellent.
Egyreszrol irod, hogy nyugodtan irjon nekik, mert ugyse jon meg (egyebkent karacsonyi idoszakban bizony az is lehet, hogy meg megjojjon, bar kicsi az eselye), masreszrol meg lebeszeled rola, hogy PP-hez menjen egyelore.
60 nap elott nem fognak erdemi valaszt adni akar volt biztositas, akar nem (a szuksegessegerol, hasznossagarol ne nyissunk vitat, nincs min...), innentol kezdve teljesen felesleges, csak sajat magat (meg oket) idegesiti az ember. PP-hez menni 60 napnal hamarabb pedig egyenesen ongyilkossag, boven van ra esely, hogy elmeszelik az embert, mert hogy meg megjohet.
Egyebkent egy apro pelda, hogy nem is biztos, hogy a GB fele 60 napos "szivatas" olyan kiugroan extrem,
Nekem eddig osszesen 1 csomagom veszett el, egy Aliexpresses. Mar eleve mokas volt a dolog, mert 2 hettel azutan, hogy feladta elvileg a csomagomat, irt egy levelet, hogy oromhir, feladtuk a csomagodat, es kaptam egy teljesen masik kovetesi szamot. igy 22 napra lett tenylegesen feladva a cuccom. A kapott TN feleledt, es haladt is szepen, de az orszagba soha nem ert be. 1 nappal a 60 napos ido elott ratolt 10 napot, majd 2 nappal kesobb meg 10et, kozben mar folyamatosan ment a levelezes. mindig irta, hogy varjak egy kicsit, mindjart rakerdez a szallitora, de soha semmi eredmenyt nem kozolt (a TN pedig halott volt, ekkor mar 40+ napja). Dispute-ot nyitottam, kertem a full refundot, termeszetesen 0 refundot ajanlott, hogy varjunk meg, rakerdez. 1 het utan escalalodott, Alitol megkaptam a full refundot. Mindezek utan en kaptam tole 1*-ot ertekeleskent.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.