Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Gearbest "biztosítás" tapasztalatok.
- Bontva hozta a DPD a csomagot. Szólt a futár, h baj van. Átnéztük kb a fele cucc hiányzott.
Én hülye átvettem. A futár hivatalos formában lekönyvelte a hibás átadást. (Fényképek, PDA-jában megfelelő rublika.)A GB-nél indítottam a reklamálást.
Húzták vonták majd egy hónapig, nem akartak fizetni.A Papypal segít, gondoltam.
Elöször ott is a Gerabesttel kellett tárgyalni a PP felületen.
Ott már ajánlottak 30% kártérítést. Plusz befenyítettek, h ez fel fog kerülni a kartonomra, a következő reklamálásaim elbírálásánál figyelembe lesz véve.
Nem fogadtam el, kértem PP döntést az ügyre.A GB újraindítatta az ügyet, egy új témakörben, mert az előző megnevezése nem volt jó nekik.
Itt már kezdett gyanús lenni, h cumika lesz.
A GB megint kapott 30 napot az újraindítással a reagálásra.
Új ajánlatuk 75% bánatpénz volt.
- Mint utólag kiderült, ezt el kellett volna fogadni.A kért PP döntés nem várt eredményre vezetett.
Hiába volt "GB biztosításom 16$", hiba ítélt a GB meg részleges kártérítést (DPD hibás teljesítés bizonyított), a Paypal átírányított a rendőrségre, és a feljelentésről kapott dokumentumokkal tudom majd folytatni a reklamálást.
Csak ilyen dokumentum feltöltő gomb látszik a PP-os folyamat ábrán, vagy zárhatom az ügyet.Nekem annyi ebből a tanúság, h nem szabad biztosítási pénzt fizetni a Gearbestnek. Valamint tilos bontott, hiányos csomagot átvenni.
Ha van más alernatíva a Gearbestet, és a DPDt is kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest