Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
cs1rk3
üzenetére
Ingyen postával meg áfával, kezelési ktsgel együtt 25k-ból kijön. EMS + 17 dodó (de ebben nem vagyok otthon, hogy akkor futár hozza-e, ott ugye drágább a kezelési). Vagy van olyan, hogy priority direct mail, erre 7-10 munkanapot ír (ez alapján gyorsabb mnit az EMS), de ezt sem tudom, hogy miféle szállítás. Ja és csak 1,7 dollár.
-
Tomi0703
addikt
válasz
cs1rk3
üzenetére
Banggoodon most jobb arban vannak. Nem kell pontozni vannak hozzajuk kuponok. Az Androidos tablet topikba beraktam. Meg az ebayesbe es a Teclast X80 Pro topikjaba is.
Ott is csak kinai raktarban van. Amugy a Chuwi jobb, inkabb azt (amit a gyenge angolommal kivettem a tesztekbol es fontos az az, hogy a Chuwi kijelzoje jobb). Viszont a Teclastot 64$-ert el lehet hozni, a Chuwit 80-ert ugyhogy inkabb a Teclast mellett dontottem.
Ha viszont csak eu raktar jatszik akkor marad a varakozas. De ma rajuk dobok meg egy levelet, hogy ne ertetlenkedjenek nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ott is csak kinai raktarban van. Amugy a Chuwi jobb, inkabb azt (amit a gyenge angolommal kivettem a tesztekbol es fontos az az, hogy a Chuwi kijelzoje jobb). Viszont a Teclastot 64$-ert el lehet hozni, a Chuwit 80-ert ugyhogy inkabb a Teclast mellett dontottem.