Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Megjöttem...1es. Nem is tudom ki írta, hogy rendes mert rávezet az elméletre(Kaczur). Hát velem kifejezetten kitolt. A gyakorlati példám szinte hibátlan lett, első elméleti kérdése mi az objektum. Elkezdtem mondani, de rögtön úgy, hogy egy olyan dolog pl. az ember, aminek vannak tulajdonságai...közbevágott, hogy nem jó, ne is példálózzak hanem definíciót kér. Erre úgy összezavart, hogy utána egyszerűen leblokkoltam. Mondom magamban, ha nem ez a válasz akkor valamivel nagyon keverhetem. Ült szótlanul és nézett, hogy mikor mondok már valamit. Mikor próbálkoztam újra azzal, hogy vannak adatai... akkor sem helyeselt, semmi. Ennyire nem éreztem még magam rosszul vizsga után. Ennyin múljon az a rohadt 2es! Vagy még jobb is ha kicsit normálisabb.
A példa csak annyi volt, hogy kérjen be 2 pozitív számot, majd írja ki a téglalap kerületét, területét, átlóját. Legközelebb biztos nem lesz ilyen könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi