Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Megjöttem...1es. Nem is tudom ki írta, hogy rendes mert rávezet az elméletre(Kaczur). Hát velem kifejezetten kitolt. A gyakorlati példám szinte hibátlan lett, első elméleti kérdése mi az objektum. Elkezdtem mondani, de rögtön úgy, hogy egy olyan dolog pl. az ember, aminek vannak tulajdonságai...közbevágott, hogy nem jó, ne is példálózzak hanem definíciót kér. Erre úgy összezavart, hogy utána egyszerűen leblokkoltam. Mondom magamban, ha nem ez a válasz akkor valamivel nagyon keverhetem. Ült szótlanul és nézett, hogy mikor mondok már valamit. Mikor próbálkoztam újra azzal, hogy vannak adatai... akkor sem helyeselt, semmi. Ennyire nem éreztem még magam rosszul vizsga után. Ennyin múljon az a rohadt 2es! Vagy még jobb is ha kicsit normálisabb.
A példa csak annyi volt, hogy kérjen be 2 pozitív számot, majd írja ki a téglalap kerületét, területét, átlóját. Legközelebb biztos nem lesz ilyen könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs