- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Megjöttem...1es. Nem is tudom ki írta, hogy rendes mert rávezet az elméletre(Kaczur). Hát velem kifejezetten kitolt. A gyakorlati példám szinte hibátlan lett, első elméleti kérdése mi az objektum. Elkezdtem mondani, de rögtön úgy, hogy egy olyan dolog pl. az ember, aminek vannak tulajdonságai...közbevágott, hogy nem jó, ne is példálózzak hanem definíciót kér. Erre úgy összezavart, hogy utána egyszerűen leblokkoltam. Mondom magamban, ha nem ez a válasz akkor valamivel nagyon keverhetem. Ült szótlanul és nézett, hogy mikor mondok már valamit. Mikor próbálkoztam újra azzal, hogy vannak adatai... akkor sem helyeselt, semmi. Ennyire nem éreztem még magam rosszul vizsga után. Ennyin múljon az a rohadt 2es! Vagy még jobb is ha kicsit normálisabb.
A példa csak annyi volt, hogy kérjen be 2 pozitív számot, majd írja ki a téglalap kerületét, területét, átlóját. Legközelebb biztos nem lesz ilyen könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Nem hozta az elvárt lendületet a 2XKO, leépítések jönnek
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- T490s 14" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest