Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Megjöttem...1es. Nem is tudom ki írta, hogy rendes mert rávezet az elméletre(Kaczur). Hát velem kifejezetten kitolt. A gyakorlati példám szinte hibátlan lett, első elméleti kérdése mi az objektum. Elkezdtem mondani, de rögtön úgy, hogy egy olyan dolog pl. az ember, aminek vannak tulajdonságai...közbevágott, hogy nem jó, ne is példálózzak hanem definíciót kér. Erre úgy összezavart, hogy utána egyszerűen leblokkoltam. Mondom magamban, ha nem ez a válasz akkor valamivel nagyon keverhetem. Ült szótlanul és nézett, hogy mikor mondok már valamit. Mikor próbálkoztam újra azzal, hogy vannak adatai... akkor sem helyeselt, semmi. Ennyire nem éreztem még magam rosszul vizsga után. Ennyin múljon az a rohadt 2es! Vagy még jobb is ha kicsit normálisabb.
A példa csak annyi volt, hogy kérjen be 2 pozitív számot, majd írja ki a téglalap kerületét, területét, átlóját. Legközelebb biztos nem lesz ilyen könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest