- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Megjöttem...1es. Nem is tudom ki írta, hogy rendes mert rávezet az elméletre(Kaczur). Hát velem kifejezetten kitolt. A gyakorlati példám szinte hibátlan lett, első elméleti kérdése mi az objektum. Elkezdtem mondani, de rögtön úgy, hogy egy olyan dolog pl. az ember, aminek vannak tulajdonságai...közbevágott, hogy nem jó, ne is példálózzak hanem definíciót kér. Erre úgy összezavart, hogy utána egyszerűen leblokkoltam. Mondom magamban, ha nem ez a válasz akkor valamivel nagyon keverhetem. Ült szótlanul és nézett, hogy mikor mondok már valamit. Mikor próbálkoztam újra azzal, hogy vannak adatai... akkor sem helyeselt, semmi. Ennyire nem éreztem még magam rosszul vizsga után. Ennyin múljon az a rohadt 2es! Vagy még jobb is ha kicsit normálisabb.
A példa csak annyi volt, hogy kérjen be 2 pozitív számot, majd írja ki a téglalap kerületét, területét, átlóját. Legközelebb biztos nem lesz ilyen könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Programozás topic
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drón topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest