Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13754) asdf_ válasza Superhun (#13753) üzenetére


asdf_
veterán

Elkepzelheto. Ellenben mocskosul megneznek egy "probapert" a bekeltetok elott, amikor A ugyfel azzal van elhajtva a masodik evben a 20e-ert vasarolt cuccaval, hogy hat sajna, nem tudjuk cserelni, visszaadjuk a zsetont, mikozben ugyanezt a cuccot meg lehet rendelni toluk, es mondjuk egesz veletlenul A ugyfel baratja, B meg is rendelte probabol es meg is kapta (majd pedig kibontas es hasznalat nelkul elallt a vasarlastol, mert csak az volt a lenyeg, hogy papirja legyen arrol, hogy megiscsak elerheto ez a termek).
Tenyleg kivancsi vagyok, hogyan dontenenek, mert ugyan tok tiszta nekem is, hogy az X nagykerbol vett es ott visszateritett cuccot nem fogja a kisker kipotolni joparezerrel a vevo ket szep szemeert, majd megvenni Y nagykerben. Ugyanakkor vevoszempontbol ez pont leszarom kategoria, ha jo szokashoz hiven 2 meg 3 meg 5 ev garit irtak a jotallasira a korlatozott helyett, szerintem siman benne van, hogy pocsul kitoltott garjeggyel a vevo javara itelnenek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.