- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még mindig nem érted. Illetve mit értesz az alatt, hogy kialakítás miatt van ott az XT a nevében?
Az XT azt jelenti, hogy asztali, nem pedig mobile GPU. Van az 5500-ból M is, de akkor az lenne a nevében, hogy M, mint ahogy az 5700-as változatában (még képpel illusztráltad is) írják is, hogy 5700M.
Ebben egy MXM nyákra ültetett asztali 5500 GPU. Nem olyan nehéz ezt megérteniSzúrok ide egy GPU-Z képet a kártyáról, ugyanazok az adatok találhatók benne, mint a notebookcheck RX 5500 XT specifikációjában.
De ki is gyűjtöm neked a különbségeket, akkor talán elfogadod, hogy ez valóban XT és nem csak a nevében:
AMD Radeon RX 5500M
Core Speed: 1327 - 1645 (Boost) MHz
Memory Speed: 1400 MHzAMD Radeon RX 5500 XT (Desktop)
Core Speed: 1607 - 1845 (Boost) MHz
Memory Speed: 1750 MHzA 60W pedig ahogy Smithy87 is írja, nem a TDP, hanem ennyivel tudja tölteni a notit a TB csatin keresztül.
-
RM007
addikt
Összefoglalva....
Vagyis elnevezésileg van XT a nevében... [link]
Ilyet vett.... [link] ez van a dobozban.
Egy mért tesztpontszám [link] erre én.. [link]
Vélhetőleg ez van neki.... [link] (notebookcheck) AMD Radeon RX 5500M, de a kialakítás miatt van ott az XT.
Ez pedig egy 1080m de egy 150W teljesítményű vagyis nem max-q mobile vga. [link]
De ha tévedtem a kijelölésnél akkor még gyorsabb.
[link]Akkor most hol tévedtem? Melyik az erősebb?
-
mihione
őstag
válasz
Evil Snowman #74792 üzenetére
Probaltad hutopad nelkul megemelve a gep hatuljat?Altalaban hutopaddal ugyanannyit tudnak mint megemelt hatsoval (vagy meg picit melegebb is lesz padon)
Szerintem erre gondoltak a tobbiek.De amugy kenyelmi szempontbol vitathatatlan az elonyuk.En jatszottam sokszor kanapen ulve vagy agybol,ott egy fasza hutopad nem ket kis kihajtos pocok labbal nagy plusz kenyelmet jelent,illetve nem kell szorakoznod h mivel ekeled ki a hatuljat -
RM007
addikt
Csak mondom neked nem ez van, hisz megmutattad és tesztet is hoztál. Neked mxm 60w változat van desktop kialakításban ((kitudja talán más bios is mehetne rá, ha bírná a kártya))....mini desk kivitel féle. Persze meglehet cáfolni és hozhatod a 3DMark teszteket amivel még az én P5200-as kártyámat is lekörözöd, de azt legfeljebb az asztali desktop változattal lehetséges aminek az órajele is jóval magasabb lehet nem beszélve a fogyasztást. Az még tuningolható is nem úgy mint egy quadro.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Evil Snowman #74792 üzenetére
-
Evil Snowman
őstag
Csatlakoznék Pocok256-hoz. Én sem hittem a hűtőpadban, de az itteniek unszolására vettem egy Deepcool Multicore X6-ot az Asus G531 alá. Terhelésen 4-5 fokkal hűvösebb volt a gép úgy, hogy mellette nem volt thermal throttling miatti watt csökkentés.
Másik, amit nem érdemes elfelejteni, hogy lehet 2 venti is egy hűtőpadba, ha a CFM-je egy kalap f0s.
-
Picco
addikt
válasz
Lasersailing #74787 üzenetére
nekem nincs es nem is volt hutopadom, de az altalad linkelt laptop homersekleten nemcsoda hogy nem segit. legion-oknak aljan van egy egesz jo sav, igaz hogy a 2/3ad resze le van fojtva, de ott talan er valamit.
-
Pocok256
veterán
Hát nálam msi gs65 nél majdnem 10 fokot is hoz egyes szitukban és köszöni szépen.
amúgy ez még midnig összetett történet mert lehet te csak a fokokat látod azt nem látod hogy 1 hány wattot vesz most fel mert lehet lement a hőmérsékletete így magasabb fogyasztási kerettel tud dolgozni. Vagy épp mivel maxon volt a fogyasztási kerete eddig is de így most csendebsebben tud járni a venti bár a hőmérséklete azonos... Van kb 5-6 változó amit egységesen kellene figyelni ahhoz, hogy azt mondhasd, hogy semmit nem hoz. Arról meg még nem is beszéltünk, hogyha keményre van száradva a hűtőközeg a cpu n pl akkor tökkmindegy menyni hideg levegőt kap kb
Szóval higgyétek el ez roahdtul gép függő aw 13r3 as gépemnek is jót tett a pad a asus g751 es gépem magasról leszarta a mostanim meg imdája, ahány gép annyi szokás.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Pocok256 #74784 üzenetére
Én is így gondoltam. (és okosabb akartam lenni azoknál, akik azt mondták, hogy kidobott pénz erre költeni. Nem voltam okosabb
)
A tapasztalatom az, hogy nem sokat ér hűtés szempontjából (konkrétan olyan hűtőpadom van, mint az eredeti kérdező amit vett). Laptopom típusát írtam, egy jól ismert honlapon
található kép az aljáról [link] :
Lentről szívja a levegőt, mégsem csökkent a hőfok érdemben.Viszont zavaróan hangos: 95+%-ban nem kapcsolom be a hűtőpadot, pedig a hűtőpadon van mindig a laptopom (kényelmesebb, hogy meg van döntve: magasabbra kerül a monitor + billentyű is jobban kézre áll nekem).
-
RM007
addikt
Legutóbb linkeltél tesztet amire én is....egy 980m sebességű a kártyád ráadásul csak 4gb vram van rajta, nem? Nálad mxm mobil változat 60W van nem dekstop ki tudja mennyi, és az 1080 sem mindegy hány watt-on muzsikál. Ott ugye 150W ami elég szép mobil vonalon. A kettő nem egy liga, de nálad lefőne a kártya meg kinyírná az elektronikát a fogyasztás igény.
-
Pocok256
veterán
Gyerekek felejtsük már el azt, hogyha nálad nem jó a hűtőpad akkor másnál sem lesz. Nem olyan nagy matematikai kell ahhoz, hogy az a noti ami pl lentről szívja be a friss levegőt annak segíteni fog amelyiknotinak meg teljesen zárt az alja annak nem. Megnézed a notid felépítését és hopp ki is fogod találni. nem olyan nagy Magic ez
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Whysperer #74773 üzenetére
Én ilyet használok. Ill. nem használok. Ilyet vettem. esetek 95-98%-ban nem kapcsolom be, mert nem sokat ér, pedig még arra is figyeltem, hogy ott fújja a levegőt, ahol a gépem beszippantja a hideg levegőt! (Fujitsu A555G)
Sajnos a ventije hangos, talán a 3./6. fokozatban a legkevésbé zavaró a hangja, lasabb és gyorsabb forgásnál is jobban zavar, de itt is van hangja, csak kevésbé (!) zavar.
CPU hőmérsékletben inkább 1 fok csökkenéssel kalkulálj... (kikapcsolt / bekapcsolt állapot között)A dönthetősége viszont hasznos, így stabilabb alapon van a gép, mint ha egy kupakon lenne a hátulja, bár azt csak egyszer próbáltam.
Mondjuk én kizárólag asztalon használom, ölben laptopozásnál lehet, hogy csökkenti a beszívott szöszök mennyiségét? De arra meg egy olyan anyag, amin nem megy át a szösz lehet jobb lenne, nem?
-
RM007
addikt
válasz
MaxxDamage #74777 üzenetére
Valódi eredményt akkor érnél el vele ha levennéd az egész hátlapot és úgy fújnád rá a levegőt a négy sarok némi megemelésével. Nekem bejött, nagyon sokat számított. Persze mióta KillHates rendbe tette a gépem azóta ez már nem szükséges, amúgy így jelenleg világbajnok lennék hűtésben.
-
RM007
addikt
válasz
vakablak93 #74771 üzenetére
Hogy én is hozzászóljak ehhez, szeretem kicsit megdöntve használni a lapost, szóval egy kólás kupak helyett biztos stabil hűtőpad támasz minek nem muszáj folyton tekernie pont megfelel erre a célra. És ez természetesen asztalon. Ágyból simán lehetne (és nekem van is) egy [link] ilyen. touchpad billentyűzet egyben és ezzel nem is veszélyeztetem a lapost ha már mindenképpen ágyból navigálnék.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Whysperer #74773 üzenetére
Azt már én is néztem, értékelés amit be kell raknom, mert ott a "megoldás" is, bár erősen laptop függő is
"HP pavilion gaming 15 laptophoz vettem, aida programmal teszteve (proci 100%on) 90 °C-ra melegszik hűtőpad nélkül. Több hűtőpaddal próbálva 85 °C érhető el. Gondolhatnánk, hogy az ~5°C egész jó érték. A probléma csak az, hogy két darab radírral kb 1 cm-rel megemelve a laptop hátulját pont ugyan ezt az 5°C hűlést tudom elérni..."
Ezt a hármat néztem ki, amik spec szerint megfelelőek lehetnek. Genesis amim van rég óta és nincs rá panasz.
AirBlade 600 ami 17" -ig jó a leírás szerint, viszont sokan azt írjak, hogy a 15.6" is alig fér el rajta.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
MaxxDamage #74774 üzenetére
Eddig nálam egy 80*100*40-es doboz emelte, de gondoltam hátha jobb lesz.
Nem lett. -
Whysperer
addikt
válasz
vakablak93 #74771 üzenetére
Nem az már bevált a dolog csak az asztal nem hordozható Én meg sokszo rnem otthon dolgozom szóval olyan kell ami id emeg oda. Szóval most vettem egyet megnézem milyen. a másik 7 évig stabil volt csak elromlott,mert a kislányom ledobta és a kitört a venti... Na nem baj ezt jónak mondták . Spirit of Gamer AIRBLADE 600 notebook 5500ft megnézem. köszi köszi..
Ahog yírtam nem fütyül a laptop,mert minden játék lefogva megy nem amxon és telejsen jó ,de akkro is ,ha az ölemben van és 50 fokso akkor is meleg egy idő után. de ezekkel meg kényelmes és még -5 fok akkro csk 45 . szóval ne tőlozzunk légyszives. -
Silverboy
aktív tag
válasz
wanted5 #74769 üzenetére
Telefon mindig Mi és Redmi lesz, a Redmi megmaradt mint al (kivált vonal olcsóbb szegmens) és a Xiaomi lesz a "régi Mi" fővonal.
Ehhh bonyolult a működésük ennyire nem egyszerű.
TV - Notebook - Telefon mind az övüké, minden más meg hááát... lutri lesz, ha nem találnak ki valamit.
Mondjuk nekem Mi Note 10-em van, arra nincs panaszom. -
vakablak93
őstag
válasz
Gawamatsu #74768 üzenetére
Szerintem semmilyen pad nem éri meg, alapból nincs szükségük a gépeknek ilyesmire amikor meg hogy a te szavaiddal éljek "fütyül" a gép akkor max 1 köbméteres szárazjégkocka segítene csak.
Én sem használok semmilyet mert személy szerint hülyeségnek tartom.
De a fórumtárs kérdezte így visszakerestem innen.
Viszont jó tudni hogy más is így gondolja.Whysperer: akkor nézhetsz ilyen kis laptopasztalt ami ágyba való, sok van ahol a felülete rácsos, hidd el ezek a nyeklő nyakló műanyag vackok csak idegesítenének ágyban.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
vakablak93 #74767 üzenetére
Ilyet vettem L5Pro-hoz...sztem nem éri meg.
Ha fütyül a gép mint állat akkor ez sem segít, hiába megy pl az összes ventije, sőt.
Mivel jó rácsos a teteje az alja meg nem nyílt hanem, jobb körülményeket nem teremt, csak szinten tart, ráadásul annak is van hangja és rezonál.Mikor meg kb filmezés van akkor meg nem kell. Kb egy hónapja vettem és 2 hete be se kapcsoltam.
Többet ér a quiet mode és ha meg van emelve a gép hátulja.
Szerintem. -
Whysperer
addikt
Srácok van egy vntis laptop alátétem nagyon jó csak kezd haldokolni úgy 7 év után és tudnátok ajánlanit 17-es Legion 5-höz alátétet ilyen ventiset? Melyiket vegyem? Ami nem szépségre megy hanem jó és kényelmes is esetleg? Esténként szoktam ágyból dolgozni és játszani és szeretem. vagy igaziból mindegy
-
Kory96
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném lassan a régi laptopom és olvasgattam a topikot, hogy itt többen szlovákiából vásároltak Lenovo Legion 5-ös szériából. Tudnátok segíteni, hogy melyik boltokat lenne érdemes megnézni, valamint, hogy a garanciával ilyenkor mi a helyzet itthon?
Köszi a segítséget!
-
Silverboy
aktív tag
válasz
vakablak93 #74758 üzenetére
Abban javítanálak, ki hogy belpiacos nagyon erősen a notebook szegmense, de offical xiaomi. Xiaomi MI Gaming Notebook 15", Mi és Redmi jelölést csak offical Xiaomi termék kapja meg, ha az nincs akkor csak terjesztő a xiaomi (lásd rengeteg noname okosóra Xiaomi terjesztéssel)
-
vakablak93
őstag
válasz
Silverboy #74757 üzenetére
Volt az már jóval korábban is,
GTX 10XX sorozatnál szálltak be, de eléggé megmaradt az ilyen kicsi-kínai webshopos kategóriában.Valószínűleg mint a telefonokon kívül a legtöbb termék ez sem Xiaomi hanem valami full noname kis kínai akiket felvásároltak és most xiaomi legóval fut a dolog...
Ezeknél érdemes tudni hogy kb a garancia mint olyan nem létezik, hiába a xiaomi logó.
Én kerülném messzire mint a tüzet!
-
k-adi
nagyúr
Én ezt már megmondtam idén, e hónap elején hogy jó lesz ez, csak nem ez a kezdeti hanem majd a gen2 belőle amiben kikupálják ezeket az apróbb hibákat és javítják a visszajelzések alapján (ők olyan cégnek tűnnek akik tényleg figyelnek a user feedbackre)
A teljesítmény számok magukért beszélnek, a hangosságot/szigetelést meg majd megoldják jól, ez igazi siker termék lehet a HC gamerlaptop/"modder" fanok közöttMost még legion-t veszek, de az utána lévő laptopom már simán lehet hogy egy ilyen xmg neo oasis2 lesz, az akkori új már gen2/3 féle
+ azért is, mert még sose volt vízhűtéses masina nálam, kipróbálnám egyszer (..hogy mekkora szívás-e)
-
ricogsm
őstag
Végre európai raktárból (CZ) áfa és vámmentesen rendelhető a Xiaomi gamer laptopja! Xiaomi Redmi G 2021 Gaming Laptop16.1 inch 144Hz 100%sRGB Screen, Intel Core i5-11260H, NVIDIA GeForce RTX3050 GPU, 16GB RAM 3200MHz, 512GB PCIe SSD, 55Wh Battery, WiFi6 Backlit Notebook https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-G-2021-Gaming...
Kupon : BG973e65
Ár : US$1,279.99 Raktár:CZ
Mit találtam? Már Xiaomi is gamerkedik....
-
2018
senior tag
Kicsit hangos ez a laptop vízhűtés de szherintem ez nagyon durva teljesítmény.
[link]
"Thanks for your feedback! We’re really excited to have a literal game changing cooling solution for our performance laptops. Yes, yours was simply an early engineering sample and all of the sound concerns for our production version have been addressed. The water reservoir has been redesigned to greatly reduce bubbles. The internal PCB has also been enhanced to reduce audibility of the cooler. Also, the cost will only be $99.99 when bundled with laptop purchase. Much more to come!"
-
RM007
addikt
[link] Ez sem lenne rossz, csak hát tartok tőle a vége felé jól megugrik az ára a kicsikének.
Ez így asztali változatban azért már elég jól vinne a 3000-es szériához mérten. Lehet rápróbálok a végjátékban. -
RM007
addikt
Ok, csak azok megfizethetetlen árban lesznek/vannak. És honnan szereznéd be? Egyenesen a gyártótól? Újonnan még drágább lesz.
Én is az átalakítómat várom. Semmi infó....már 2 hete nem szált le a repülő amire felkerült.
Nem várom az egyesek által megálmodott digitális új világot, de azért jöhetne néha több információ egyes helyekről.
-
MaxxDamage
félisten
Laptopon játszom egy jó játékkal... [kép]
-
100at tud a hűtőm hűteni max
150-re meg leolvad a deszka
80-as kártyát keresek, az rtx3000 quadro is az, meg ebből az ampere-s kártyából is lesz 80 meg 110wattos. Szerintem ezek megeszik az 1080-at, és sokkal kevésbé forrófejűek.
Amúgy 2 hét és megjön az mxm-nvme átalakító. -
RM007
addikt
-
Szotyi222
aktív tag
Régebben téma volt, de talán ezt nem emlitették akkor [link] Bilentyüzet feliratozás
-
denko
senior tag
válasz
vakablak93 #74738 üzenetére
+ 1 fáradt ember, oda se neki, már olvasni sem tudok már
-
denko
senior tag
válasz
vakablak93 #74735 üzenetére
Ez a Razer..< -- (L)
bár 1600 eur kint, plusz áfa, megáll majd vagy 800k-ban, ennyiért mégsem kell -
FőDudu
veterán
válasz
vakablak93 #74733 üzenetére
Valahogy az aron atsiklottam.
Kicsit szetszort vagyok mostanaban.Egy jo kis Dell 5515?
Nem 14", viszont jo kis gep.
-
denko
senior tag
válasz
vakablak93 #74733 üzenetére
amugy ugy kezdödött az egész kellene venni plusz ramot thinkpadba VM-ek miatt
De ha már ram, akkor ssd-t is cseréljük le nagyobbra mert már szük az 512-es, és ha ez megvan jólenne garit is meghosszabitani, és lásd már 130-t költönék VGA nélküli laptopra
Igy jött az ötlet hogy akkor miért is ne adnám el inkbb és rálocsolnék pluszban x forintot és veszek valami mást, 3 év garival, amin néha lazulni is lehetne, a 14-es méret bejön, nagyon praktikus.
-
denko
senior tag
mindenkinek köszönöm szépen a tippeket! Majd akkor ennek tudatában nézegetek.
-
MaxxDamage
félisten
A 14" -ra reagálva ez jött, de van Asus, Acer, MSI, meg még pár márka amikből csemegézhet..ott a Tier lista és pénztárca kérdése...
-
vakablak93
őstag
A Dell nemrég jelentette be a 14'-es kicsi AW-t! 3060-as lesz belőle a max és lejebb a 3050ti meg 3050, ha a kisméret kell akkor arra érdemes fordulni, ezen felül az ASUS csinálja a G14 sorozatot még hasonló konfigokkal.
Hogy milyen áron mennek, illetve fognak, azt nem tudom. Ne haragudj, nyilván konfigtól is függ hogy te mivel éred be, mik az igényeid.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #74727 üzenetére
7-es sorozat az általa írt keretből nem hiszem hogy kijön
de még talán a pro se csak a "sima 5"
..aztán persze kitudja -
denko
senior tag
Sziasztok,
Mostanság hol érdemes gamer laptopot nézni vadászi?
Néha fáj a fogom wowra aztán a mostaniban csak ryzen videokari van )
Illetve van ajánlott model 14-coll ban?
kb 400-450 a keret max.
-
-
-
nggabi
félisten
válasz
Mrguba #74719 üzenetére
rakd bele és megtudod.
az intel szerint nincs
Memory Specifications Max Memory Size (dependent on memory type) 128 GB
Memory Types DDR4-2666, LPDDR3-2133de nekem pl az i7-6700hq-ban ment 2400on is a ram, pedig a weblapon 2133 a max. szóval egy próbát megér.
-
Mrguba
őstag
Szerintetek erdemes a laptopomban memoriat kicserelni a 16 gigat ami 2666 os 2x8gb.....
2x8 gb 3200mhz -esre?
Eszreveszek valamit belole? -
RM007
addikt
Nálam meg időnként tücsökciripelés hallatszik a venti felől, egymás után 2 aztán csönd. Lehet beköltözött oda valami bogár?
Az hogy felpörög a venti főleg bekapcsolás után szerintem természetes, merevlemez munka....bekapcsol a defender és van hogy jó sokáig csinálja, máskor meg semmi. -
Sakab
senior tag
Sziasztok, találkozott már valaki hasonlóval? Legion y540, win 11 üresjárat 55-60 fokos cpu gpu terheletlenül így fel le ugrál random a ventillátor sebessége. Bekapcsolás után már a boot alatt is csinálja szóval nem op rendszer miatt zavarodik meg (gondolom) ötlet valakinek esetleg? :/
-
fcbarca
őstag
sziasztok. ér valamit ez a DL DSR nvidia cucc Legion 5 Pro-nál?
-
RM007
addikt
Nem magamnak gondolva csak mint számomra érdekesség ez a dual a gyakorlatban mit jelent? Lehetne amolyan SLI megoldás is? / Dual Port Thunderbolt 3 PCIe AIC / [link]
-
MaxxDamage
félisten
Besz*rás! Mik vannak...
-
Frozen
addikt
válasz
Gergello #74651 üzenetére
szerintem sokat durrantot a ti is +10%
ezek kivül az energiafelhasználás is jobb ami egy laptop esetén nem elhanyagolható, lehet én is veszek egy 40xx gépet mert a mostani 3070 es is elég de már ledolgozta a különbözeti árat így ingyen lehet majd cserélni remélhetőleg befut addigra valami őjabb cpu is,mert játékra még mindig az intel a legjobb mobil fronton biztos -
FőDudu
veterán
válasz
echterion #74703 üzenetére
Erdekes cikk. Koszi!
Nem vagyok geopolitikai szakerto (sem). Igy mar kicsit arnyaltabb a kep.
Mint amikor a gazarrol szolo dolgok mogott is Putyin mesterkedeset sejtettek, erre persze kiderult, hogy az EU is be akart tartani az uj vezetek engedelyezesenek es meg vissza is mondtak nemi lekotott kapacitast...Szoval nem feket/feher ez sem.
-
FőDudu
veterán
Plusz kinaiak export tilalmat vet(het)nek ki a ritkafold femekre es hello vilag...
Putyin keszulodeserol a szomszedotokban nem is beszelve.... (mi van Ukrajnaban ami kell Putyinnak?)(tengeri kikoto/nyersanyag?)
Szoval a nemzetkozi helyzet is kezd erdekesse valni...
Es a kriptok is zuhannak... (mondjuk engem utobbi nem erint) -
k-adi
nagyúr
válasz
KillHates #74700 üzenetére
dehogynem3: újabb földrengés a chipgyár alatt
dehogynem4: újabb tűzeset a gyárban
...fú hát ne is mondd.. kocsi vásárlást elnapoltam +3 évvel, és mostanában naponta mondok imát hogy ne dögöljön meg a gépem
(a legyen készlet mellett), mert tényleg kabaré ami megy... és nem igazán látom, hogy javulna a helyzet a közeljövőben, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó