Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És tényleg, a 3050-es változatot 120herzes kijelzővel szerelik. Ezt nem tudtam, my bad..
A DELL G15 alapkijelzője borzasztó. 280-as átlag nit, 730 körüli kontrasztarány, 16-25 körüli ms, 57%-os sRGB!!! és 200-as PWM!!!. Ha szerencséd van, akkor olyan kijelző van benne, aminek a kontrasztja ezer feletti és az sRGB lefedettség is inkább a 70%-hoz van közel és nem PWM-es. De például Jarrodnál a kettő közötti kijelző járt. És ez minden G15 modellnek az alap kijelzője.
Ezt a kijelzőt elég nehéz alulmúlni viszont a G15 kapható az Alienware belépő 165 herzes kijelzőjével is, ami egy teljesen jó panel.Mellesleg most Németországban Legion 5 15' 165herzes kijelzővel, 5600h & 3070 130W speckóval 1300 Euró ~ 465e Forint [link].
st3v3np3t3r: Én se vagyok ettől boldog, de még mindig jobb, mint az, amit az Apple csinál és általában amit ők csinálnak azt mások is elkezdik..
KilgoreTrout: Én biztosan a 11400H-val szerelt Lenovo mellett döntenék. Kétlem hogy ezt a speckót valami is überelni tudja, kiegyensúlyozott egy gép ennyiért. [link]
-
Whysperer
addikt
-
VibeX
tag
Köszi. Na akkor. Quiet mode, proci 99%, jatekokra allitok fps limitet az nvidia control panelben (termeszetesen amelyik jatekban adott ez a lehetoseg, azon belul teszem meg), es kesz, helyben vagyunk. Azt mondom igy mar egesz szepen el lehet vele lenni. Ha meg egy custom fan curve-t is tudnek csinalni a legion fan controllal...
-
-
Én csak vásárolni szoktam. Legutóbb a wifi kártyát vettem onnan PayPallal.
Egyébként visszafizette a pénzt PayPal szerint, csak mivel forint alapú hitelkártyát használok így mint néztem buktam 9 ezer forintot.
Naná hogy nem veszem meg újra, sőt, mint látom okosabb nálam.
A bakszámlára még nem jött meg az összeg....illetve még nem látom.
Volt már hogy utaltak nekem vissza és ment szépen vissza forintosítva. -
FőDudu
veterán
Nem vagyunk egyformak.
En siman elkoltok kajara tobbet ennel - de az legalabb elmeny amire emlekezni lehet.Ha nincs semmi elonye a tobb memorianak, akkor felesleges (nekem legalabbis).
De ugye nem vagyunk egyformak.Meg persze a megoldas sem mindig trivialis.
Gyerek switchehez is vagy 80-90 Euro egy ujabb kontroller (parban).Erre 50-60 Euro korul van a PS5 kontroller amit egy 17 Euros USB vevovel a switch is kezel.
Na akkor melyiket eri meg jobban? A gyari Nintendo kontroller, vagy egy vadiuj PS5 kontroller es az USB vevo. Arban ugyanaz. Szerintem a PS5 kontrollere jobb. -
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
2x 8GB hynix van gyárilag. amúgy elégedett vagyok, de ha lehetne jobb is elszaladok a samsungért.
másik kérdés h mostanában a proci 5600H nem megy 4ghz fölé. mintha a bios update óta nem menne, bár azóta nem is megy 80 fok fölé a gép. szűz win, nem piszkáltam semmit. jóvanazúgy?

-
mihione
őstag
Igen de ez sokminden mas muszaki cikkre is jellemzo,ha az elso honapban jo volt es hasznaltak rendesen akkor onnan mar jo esellyel kihuzza a gari ido lejarta utanig hiba nelkul.
Pont ennek kapcsan meselte egy haverom hogy a ceges dell laptopja az elso pillanattol kezdve nem adott hdmin jelet,vagy ha igen akkor osszevissza szines volt es a csati meg tuz forro. -
Használtan hozzájutott alaplapok és más egységek esetén amit persze letesztelnek majd árúra bocsátanak sem lehet máshogy. Nem lehet tudni mikor mi adja meg magát használat közben. És nem kell ide extrém felhasználás. Nekem romlott el úgy alaplapom, hogy már 1-2 hónappal megelőzően furcsa dolgokat produkált pl nem úgy bírta a terhelést, lefagyott, újraindult. Nem fogadta el a húzós TDP terhelést, amivel előtte gond nélkül üzemelt, most ugyanolyan beállítások mentén semmi gond....még. Szóval lehetnek olyan előjelek amiket ha észrevennénk talán még menthető is lehetne egy teljes leállás.
-
kretenallat
senior tag
(a felesegem cuccai, ket laptop, egy dell latitude 5520 munkara es egy dell g5 5587 jatekra, lehet h a kozeljovoben lesz egy jatekos laptop valtas, de nincs konkret modell kinezve.)
szerk: ezt talaltam:
5587nel:
Thunderbolt 3 (USB 3.1 Gen 2 Type-C) port/DisplayPort
Supports USB 3.1 Gen 2 Type-C, DisplayPort 1.2, Thunderbolt 3 and also enables you to connect to an external display using a display
adapter. Provides data transfer rates up to 10 Gbps for USB 3.1 Gen 2 and up to 40 Gbps for Thunderboltaz 5520 nel:
Thunderbolt 4 port with DisplayPort Alt Mode/USB4/
Power Delivery for 11th Generation Intel Core i3/i5/i7
processors -
Nekem is ebből a KIT-ből van 2 (tehát 4x16GB) a gépembe és gond nélkül mennek 3200-n (CL20) és elvileg ez az egyik legjobb KIT laposba. 2 oldalas memória kiosztás van a pcb-n.

Ezt a memóriát bárkiknek tudom ajánlani!
Lehet a 2x32GB KIT jobban megéri, bár nem olcsó egyik KIT sem, viszont van aprón is ha úgy van.
-
Tyrel
őstag
Umm, 16GB-os modul miért ne lehetne single rank? Már régóta vannak 2 GB-os chipek, és egy rank úgy látom gyakran áll 8 chipből, amiknek nem feltétlenül kell egymás mellett lenniük... 2 oldalon 4+4 chip szerintem lehet azonos rank-ban, és pont összejön vele a 16GB.
Az persze világos, hogy laptopok esetében 16-os modulból nincs egyoldalas, de már #74062-ban is arra próbáltam utalni, hogy szerintem a 2 oldal tartozhat egy közös rank-ba. Ezt látszik alátámasztani a másik memória is, amin 16db chip van, 2x2x4 elosztásban, de "csak" dual rank, nem quad rank (gondolom olyan nincs is).
>Szerintem< ezek így adják ki, és a specifikációjuk description részének eleje is ezt látszik alátámasztani:
- KF432S20IB1K2/32 - kétoldalas, dual rank, 2x2x4 darab 1GB-os chip
- KF432S20IBK2/32 - kétoldalas, single rank, 1x2x4 darab 2GB-os chipPl. itt is: https://youtu.be/zUbryj294Cs?t=50 mikor Jarrod mutogatja a memóriákat, mindkettő single rank... csak a Samsungon 1x1x4 db 2GB-os chip van, a Crucial-on meg 1x2x4 db 1GB-os chip...
Brainstorming:
Amit kevésbé értek, hogy a Samsung memória matricája miért mondja azt, hogy 1Rx16...
Tippre itt jönnek a képbe a Kingston specifikációk által is emlegetett "bank group"-ok, ami valószínűleg olyasmire utalhat, hogy a memória modul saját elektronikája mit mutat "kifelé" ill. a proci memóriavezérlője felé, azaz hogy van bekötve.Feltételezem hogy ezek a RAM-ok is "partíciókból" állnak, amivel gondolom szabványosítva van a vezérlésük, viszont ez egyben egy absztrakciós szintet is ad a tényleges hardver felett. Valószínűleg úgy lehet 1Rx16 az a Samsung memória, hogy a memóriavezérlő felé azt állítja magáról, hogy ő 16 partícióból áll, de azok mögött nem feltétlen kell 1:1 memória chipnek lennie.
Ha helyes a logikám akkor azért is lassú ennyire az a Samsung memória, mert cigányul van bekötve és 1-1 (2GB-os) chipjéhez 4-4 (512MB-os) logikai/virtuális bank group tartozik.
Valószínűleg ezért olyan gagyik a másodlagos késleltetései: simán elképzelhetőnek tartom, hogy a processzor memóriavezérlője a bank groupokkal gazdálkodik, azokat tudja címezni ill. azokban tud adatot tárolni. Viszont ha 1 chipre 4 bank group van osztva, akkor simán előfordulhat hogy párhuzamosan több műveletet is végre kellene hajtania, pl. a memóriavezérlő 2 külön bank groupból is kér adatot párhuzamosan, mit sem sejtve arról hogy azok mögött valójában egy közös hardver van... És ezért késik sokat, hogy legyen ideje ezeket az ütközéseket feloldani...
Kicsit olyasmire gondolok mint a HyperThreading, ahol ugye 2 logikai/virtuális CPU mögött valójában csak 1 valódi mag áll.
Sajnálatos, hogy Jarrod tesztjeiben szereplő memóriákról ennél több infó (pl. olyan részletesebb spec. sheet mint az általam linkelt Kingstonoké) nem nagyon van, kíváncsi lennék rá...
Ezek alapján az KF432S20IB1K2/32 kell hogy a jobbik szett legyen, mivel 16 bank group-os és 16 chip is van rajta, tehát nincs ütközés. Meg dual rank, ami valószínűleg ezektől az ütközésektől teljesen független előnyökkel is járhat.
Már csak kéne egy laptop amibe meg is tudom ezeket venni...
-
Tyrel
őstag
Igen... gyakorlatilag ennyi a kérdés, hogy single rank, vagy dual rank legyen...
Több aspektusa is felvetődött bennem ami nem tiszta, pl. hogy a 16db 1 gigás chip mennyivel fogyaszthat többet, mint a 8db 2 gigás?
Meg hogy nem lehet-e, hogy az 1 gigás chipek sub-timingjei jobbak?...Kicsit ellentmondásosak számomra a tesztek is, bár többnyire azt hozzák ki, hogy a dual rank gyorsabb játékok alatt.. De közben olykor azt is, hogy a dual rank-nak nagyobb a mért késleltetése a single rank-nál, amit tökre nem értek, számomra ellentmondásos a két eredmény...
Játékoknál nem pont az alacsony késleltetésből jön a sebesség többlet?... 
Meg egyébként az általam linkelt memóriákból mindkettő specifikációja azt mondja, hogy 16 "bank group"-ból állnak, amit nem értek. A 2Rx8 oké, 2 sorban van 8-8 chip, azzal meg is vagyunk, pont 16. De az 1Rx8-on összesen van 8db chip (csak 2 gigásak, nyilván), azon hogy jön ki a 16 bank group, vagy akkor mi a franc az a bank group? És van jelentősége egyáltalán?...

Igazán közölhetnének sub-timingokat is...

-
gurus
aktív tag
basszus ha kézbe veszi rögtön látni, képeken is melyik a kétoldalas melyik az egyoldalas ram.ezt le is írtam. Most erről is linkelek fotót első a gyári, rossz amit ryzenek nem szeretnek nem csak a legionba veszi le a teljesítményt más laptopokba is lassabb tőle a játék, ezt rakják mert olcsóbb!!!
tessék:
it kétoldalas ami jó. -
Tyrel
őstag
Nekem az nem tiszta az egészben, hogy elvileg össze-vissza több felállás is lehet:
Szóval kicsit nehéz követni, hogy melyik micsoda... Mondjuk az általam linkelt Fury Impact kiteknél szerencsére normálisan le van írva, meg le is van rajzolva.Lényeg a lényeg, hogy elvileg a dual-rank memóriát jobban szeretik a Ryzenek, legalább is ebben a 2 modulos felállásban.
-
echterion
nagyúr
Az, Latitude a drága.
KillHates: Ettől tartok én is. A Dell-nek még így évekkel később is nagyon jó fogása és merev zsanérja van. Csak már ósdinak számít, na.
motifator: nem puffad szerencsére, csak olyan két órányi használat után hirtelen lenullázza magát az akku mindenféle figyelmeztetés nélkül. Szívem szerint cserélnék, csak az utángyártott akkutól tartok kicsit, a gyári meg majd' 40k, már ahol lehet kapni.
Igazából meggyőztetek szerintem, nem kell az nekünk, veszek egy akksit és remélem, hogy nem lesz vele gond. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A "kifolyatás" javítva lesz gen2-ben az több, mint valószínűszíthető és igen, vízszint mérő most is van már rajta de azon is lehetne javítani rávilágítással és egyebekkel, az is tény.
A koncepció okát biztosra nem fogjuk megtudni szerintem, de piacfelmérésnek se rossz,
+talán ha jól sikerül akkor a többi gyártó is kedvet kap kísérletezni ezzel..?
+biztos lehet majd moddolni, pimpelni a dobozt
+a hűtőfolyadék piac már van a PC-ről így az is OKxmg, clevo gépet az átlag user vesz? A pro-k meg tudják mit kell csinálni, de ha nem is pro a user, akkor ott a tutorial hozzá
-
Volt az 200W is BIOS frissítés előtt
200W-os VC hűtés van benne (hát persze!)a papírforma szerint, de a valóságban olyan 140W körül tud elpöfögni.
Most kézi vezérléssel visszavéve max 120W-ra engedi fel; így akár kibírja akár egy percig is throttling nélkül
de így is brutál hangos a hűtése, de tudja tartani a 4.4 Ghz-et.
Úgyhogy meguntam az ordító ventilátorokat és 99%-ozok. Úgy is elég mindenre IS a 16 szál 2.4 GHz
Így szinte hangtalan a gép. -
A pesszimista énem azt gondolja, hogy sajna nem. De lehet nem lesz igazam.
Tekintve hogy már lassan ott tartunk, hogy az USB-C szabvánnyal lehetőség van komolyabb teljesítmény mellett is ellátni a komolyabb laptopok energia igényét, én azt sem tartanám egy ördögtől való dolognak, ha köteleznék a laptop gyártókat arra, hogy egységes USB-C töltő portok legyenek.
Igaz csak 65W-os a Razer Book töltője, de valami baromi jó, hogy bármelyik oldalán lévő USB-C portba be tudom pattintani a töltőjét és tölti is.
-
DonDragonka
őstag
Hát kinek a pap, kinek a neje...
Az biztos, hogy ha validálni akarsz egy rendszert, akkor se AIDA, se R20 nem játszik. Mint látható R20 lényegesen kevésbé terheli le mint mondjuk az AIDA.Terhelést szeretnél, meg pontszámokat, meg validálást?
Indíts el egy CPU-z sterss tesztet, meg egy GPU-z Render tesztet párhuzamosan, minimum 5 percre. A CPU-z ad egy referencia pontszámot. A GPU is meg lesz hajtva, és ugyebár a közös hőcsöves hűtések miatt, itt aztán kell kapkodnia a hűtőrendszernek ha tartósan dolgoznia kell. Én ezt használom validációra már évek óta(AMD vonalon, Intel-nél nem tudom mit reagál erre a teszt kombinációra a rendszer, régen nincs már Intel-es konfigom), ha ezen nem vérzik el a vas(stabilan tartja a frekiket, nem fő meg stb. stb.), akkor nagy gond már nem lehet játék vagy bármi más közben se...
DE!!!!! Ez egy nagyon elvetemült teszt. Pillanatok alatt tudja a rossz hűtésű rendszereket izzásba hozni, szóval ésszel!!!! És 10 percnél hosszabb ideig ne erőltesd. Nincs is rá szükség, az ötödig percre már szépen megmutatja hol a vége, hacsak jóval előbb el nem száll 100 fölé... De akkor meg stopp a teszteknek azonnal...Ez meg csak úgy bónusz. Ezek az értékek idle-ben...
-
DonDragonka
őstag
Egy kis tapasztalat 5800H (Asus G733QS) repaste by KillHates kb 2 hónapja...
60W:
80W:
Amit viszont nem értek, hogy 80W-on ha a cache is kap a jóból, akkor nagyon megbolondul, ez normális amúgy? Merthogy 60W-on szépen stabilan tartja magát minden fronton, igaz akkor nem tartós 4GHz csak 3,6...
Annyit még kiteszteltem, hogy stabil a freki meg a W 65W-ig, 66-nál már jelentkezik némi instabilitás, és 67-től meg teljes madness.
-
mihione
őstag
Kulfoldi forumokban olvastam.mar en is errol,bar nekem.is a sima verzio van nem pro...Ha a folyekony fem nem tartos akkor marad gyari.3 havonta biztosan nem akarom buveszkedni vele.
Amugy ugy gondolom egesz jo a gyari paszta alatta,74-76 fok abszolut vallalhato jatek alatt (bar a kevesebb mindog jobb)
Hutopadra valami ajanlas esetleg? -
echterion
nagyúr
Fentebb írtam, nálam az a tapasztalat sima L5-tel, de ugye gyengébb hardverekkel. A Pro-t is viszem majd hozzá (ugyanaz a konfig), a kérdés csak a mikor, nem mindig van időm felkocsikázni Fehérvárról.

Amúgy sztem a ryzen proci lesz a ludas ebben, valahogy másképp működik, mint az intel, abból igen sokféle gépem volt már, egyik se volt ilyen...hogyismondjam...ilyen. Mindnél hozta az elvárt javulást. Sztem többet nem lesz ryzen-es gépem. Legalábbis igyekszem majd kerülni őket, nem tetszik, hogy még az intelnél is jobban meg van kötve a kezem és még a pasztára se úgy reagál, ahogy szeretném.
Ja, meg ami még nem segít, az a háromcsavaros hűtőrögzítés, na azzal volt cumi a Predator 17-nél is anno.
-
echterion
nagyúr
Nekem nem teljesen ez a tapasztalatom, igaz, csak a 6 magos ryzen és 3060-as verzióval. A fém kezelés után némi eytra wattot adva a cpu-nak nem esett le folyron a ventifordulat és értelmezhető hőfokok voltak a gépen játék közben. Na most hogy ez normál pasztával is működött volna, azt nem tudom, mert mikor megcsinálta Attis a vasalást, utána agyaltunk azon, hogy mit kellene tenni, hogy ne melegedjen állandóan el. És ez lett a megoldás.
Mod.: Közben látom másik topikban, nem releváns neki ez az infó, bányapóni a gépe.
-
nggabi
félisten
új korában nekem is ezt csinálta, kellett fél nap mire besült és visszament a cpu 93 fokról 80ra.
killhates: a 7260at sztem el se fogadja ez a trágyadomb
inkább ax201ben gondolkoznék. driverből mindig a régi jó ja, ha leszedeted a windowssal az összeset másodszorra már abbahagyja a frissítgetését.FőDudu nem hinném h ez garvesztős művelet lenne. simán kicseréled benne te magad.
echterion: az olyan. ugyanitt törött gitárpengető eladó
-
Jártam már én is így; értetlenül álltunk a probléma előtt.
Aztán kiderült, hogy gyárilag el van billentve a hűtés és a folyékony fém"pasztát" kinyomja az egyik oldalra. Így meg egy kalap meleg sz@rt ér a fémpasztázás. Ott is végül egy sűrűbb állagú kerámaia alapú paszta lett a megoldás, aztán kicserélte a TMX a hűtést és utána már hozta az elvártakat az eutetikus anyag! -
FőDudu
veterán
-
FőDudu
veterán
Igen. Csak mig thinkpad eseten jo esetben nehany csavarral szetszedheto - addig a L5 verziok szetszedese mar messze nem ilyen egyszeru.
En is a T sorozaton nottem fel, annal valoban kb mindent az utolso csavarig lehet cserelni es vasarolni mondjuk a Hardware Maintenance Manual alapjan a Spare Stock Handler-ben (Budafoki ut 61 ha meg ott vannak).
-
Picco
addikt
ha valaki hasonlo dokkolt setupra vagyik akkor ajanlom Lenovo 40AS dokkolojat.
2 hatranya van osszesen, egyik sem eletbevago szamomra, inkabb kellemetlen:
- dockon keresztul nem lesz gsync/freesync
- bekapcs gomb a dokkolon nem mukodik ergo bekapcsolt allapotban kell csatlakoztatni -
Speedy007
addikt
-
nggabi
félisten
lényegében én elvagyok most így. +5 fps má' oly mindegy nekem

a legion 5 pro tulajoknak mondanám:
killhates mester tanácsára levettem az ssdről a gyári fekete hővédő lemezt, még rosszabb, 63 foknál leállítottam a tesztet. utána nézem, a gyári hűtőlap (gap pad) nem ér hozzá rendesen az ssdhez és rövid is 1 chipnyivel. jó öreg fehér óccó procipaszta elő, nem sajnáltam
az eredmény:mindjá jobb

-
DonDragonka
őstag
"az hogy megeri e a plusz penzt a hyperx cl20, az kerdeses"
Nem, nem kérdéses. Nem éri meg. Én is írtam, hogy ezen a szinten ez már pénztárca kérdése. 64GB-nál már amúgy is mélyen a zsebbe kell nyúlni, tök mind1 kitől mit veszel. Innen nézve viszont ár/érték arányban azért egy CL20-as, kompromisszum mentes döntés, természetesen ha van rá guba. -
Smithy87
senior tag
Azt meg néztem én is mert itt is mindenki memória csere lázban ég. De ahogy nézem az eredméyneket kb mérési hibahatáron belül vannak az eltérések. kivéve amikor 1db single chanel van vs bármi ami dual chanel.
Na most a legion 5 ben lévő ram amit gyárilag kapunk 2 db 8 as micron ugye. Vagyis a dual chanel megvan. ha jól láttam és költenék 20-30k között másik ramra átlagban nyerhetek a stock hoz képest 2 fps-t.
De lehet tévedek, személye szerint ezt nem tartom megérősnek az én esetmben legalábbis. Nekem a VGA is csak egy 3050TI benne. Lehet 3070 3080 körül jobban kijön....
-
Arra próbáltam célozni, hogy az xbox hardverének és a szoftverének a struktúrája egy elég speciális dolog -mondjuk melyik konzolé nem az?- ; ami a hardvert illeti, végeredményben az egész egy videókártya, ami mellé (
bele)van patkolva egy kis Zen architektúrájú APU csökkentett utasítás készlettel, az szoftvere meg inkább linux mint windows (a régi xbox-okból is egy spec linux disztrivel lehetett média centert csinálni, nem a windows "ráfaragásával") -
-
Feltétezhetően egy fos.
A Windows annyira az x86-os CISC architektúrára épül, hogy a legtöbb modulját csak emulálni tudná egy RISC vagy ARM; ahogyan az anno a Win8 RT-vel is volt; kb ugyanolyan sebességű felhasználói élményt nyújtott a "célhardveren" az RT mint a teljes értékű oprendszer az x86-on, csak az RT-n azért voltak korlátozások. Azaz adtak egy pofont a sz@rnak. Az Android-nak van igazi jövője és a OSX-nek lenne, ha nem lenne olyan zárt a rendszerük, mint az Alcatraz (és nem a brutális lehúzásról szólna). -
gurus
aktív tag
Ahol a laptop grafikus kártya által termelt maximális hőmennyiséget a hűtőrendszere el tudja vezetni= ezt nevezik röviden TDP-nek.Vagyis jó a hűtési hatékonysága
.Ilyen laptopba a gpu teljes grafikus teljesítményt tud leadni ezt nevezzük TGP-nek.
Teljes értékű mobil 3070gpu 130-140w van belőve mobil 3080gpu150w +
minél rosszabb a hűtési összeszerelés annál kevesebb a gpu TGP .különben, besül kuka lesz a laptop -
gurus
aktív tag
azért látom felületesen értesz hozzá, sebaj
TDP : Termikus tervezési teljesítmény
TGP : Teljes grafikus teljesítmény
nem mondod.
szerinted ezt nem tudom? tesztbe nem teljesértékű mobil 3080 gpu és 3070gpu kártyák vannak tehát ebből következtetni bármire nincs sok értelme. Nem véletlenül nem rakott be egy legion 7 laptopot a tesztbe -
-
cyberkind
félisten
Pont ezt kezdték el pedzegetni, hogy a nagy RT bedurrantás után, eléggé ellaposodott a korai izgalom, még konzolszinten is, elég megnézni a csak a Forza Horizon-t, vagy az érkező Gran Turismo-t, ahol a gameplay-ben nincs RT.
Remélem nem kezdi el senki se itt az RT védőszentjét játszani.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nos, kész az idei tier lista, ott van jarrod példája, nem kell rajta sokat javítani.. bemásolhatod az összefoglalóba. Nagy vita itt nincs, Legion vagy Legion (S/A tier)
de komolyabbra fordítva a szót, keretfüggően S-A (vagy B) listából válassz egyet és megvagy.
A "hogyan kerjunk ajanlast" meg a másik topikban sem sikerült megtaníttatni az emberekkel 10év alatt, úgyhogy ha már beírják az árkeretet már félsiker.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval ez a gyári hynix 1rx16 nem annyira gagyi ezek szerint. nem baxtam el a pénzt, mert volt egy kis beszámítás is és eladom a régieket jövő héten. kb 0-sra jött ki, megérte
a ram ára nem csökken annyit mint a forint inflálódik
nyakamat rá, bár nem vágom ezt az egész ram témát. Köszi azért, majd holnap lemérem a brét mennyit nőtt tőle

Muerte