- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Whysperer #74773 üzenetére
Én ilyet használok bár engem hangja zavar csak de viszont jól hűt..Nekem még a sok USB-s verzió van de a mostaniak csak kettő egy amelyiken a betápot kapja a másikon meg más eszközt tud rá csatlakoztatni elvileg ez kifejezetten ölbe és ágyba való használathoz gyártották nekem úgy 5C°-t fog rajta legalább és állítható a hűtése (legion 5-höz használom)
Deepcool Wind Pal FS 17 (DP-N222) -
Lasersailing
senior tag
válasz
Én ilyet használok. Ill. nem használok. Ilyet vettem. esetek 95-98%-ban nem kapcsolom be, mert nem sokat ér, pedig még arra is figyeltem, hogy ott fújja a levegőt, ahol a gépem beszippantja a hideg levegőt! (Fujitsu A555G)
Sajnos a ventije hangos, talán a 3./6. fokozatban a legkevésbé zavaró a hangja, lasabb és gyorsabb forgásnál is jobban zavar, de itt is van hangja, csak kevésbé (!) zavar.
CPU hőmérsékletben inkább 1 fok csökkenéssel kalkulálj... (kikapcsolt / bekapcsolt állapot között)A dönthetősége viszont hasznos, így stabilabb alapon van a gép, mint ha egy kupakon lenne a hátulja, bár azt csak egyszer próbáltam.
Mondjuk én kizárólag asztalon használom, ölben laptopozásnál lehet, hogy csökkenti a beszívott szöszök mennyiségét? De arra meg egy olyan anyag, amin nem megy át a szösz lehet jobb lenne, nem?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Azt már én is néztem, értékelés amit be kell raknom, mert ott a "megoldás" is, bár erősen laptop függő is
"HP pavilion gaming 15 laptophoz vettem, aida programmal teszteve (proci 100%on) 90 °C-ra melegszik hűtőpad nélkül. Több hűtőpaddal próbálva 85 °C érhető el. Gondolhatnánk, hogy az ~5°C egész jó érték. A probléma csak az, hogy két darab radírral kb 1 cm-rel megemelve a laptop hátulját pont ugyan ezt az 5°C hűlést tudom elérni..."
Ezt a hármat néztem ki, amik spec szerint megfelelőek lehetnek. Genesis amim van rég óta és nincs rá panasz.
AirBlade 600 ami 17" -ig jó a leírás szerint, viszont sokan azt írjak, hogy a 15.6" is alig fér el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- iPhone topik
- Robot fűnyírók
- Synology NAS
- Trollok komolyan
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Gurulunk, WAZE?!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest