- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz vakablak93 #72296 üzenetére
Ryzen 5, RTX3060, 16 GB ram, 512 GB ssd. Ez elég még a 2k-hoz mindenre, amivel én játszok, annyi pénzt meg most nem akartam erre költeni, amibe egy 2070-es modell kerül.
No, lassan eljutok a tesztekig, frissítget a win ezerrel. Első benyomásra a kijelző nagyon fura, ezt a 16:10-et szokni kell, de jól esik a nagyobb látótér.
Speedy007: ő egy maine coon, elég távol áll az ilyen pincsi-féle jószágoktól.
nggabi: pedig szerintem megér ennyit ez a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
válasz vakablak93 #72296 üzenetére
ha jól tudom maradt minden csak a szín/képernyő/hűtés lettt más
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
nem kell többféle palmrestet (fedlapot) gyártaniuk a különböző régiókba.
echterion: grat a hófehérkéhez én egész hétvégén rágódtam, de lehet elengedem.
ha tegyük fel nem játszanék, és csak valami bika de vékony fém üzleti modellt keresnék, tudnátok valamit ajánlani? magyart persze
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
echterion
nagyúr
Köszi mindenkinek. Megpróbálok egyesével válaszolni minden felvetésre.
2018: ahogy speedy írja, a kinézet és szín miatt kellett ez. Meg kíváncsi is vagyok, hogy mennyivel másabb/jobb, mint a mezei Legion 5.
Ubul: én szerencsére nem tapasztalok ilyet.
KillHates / Malák: ha nem befolyásolja a garit, akkor okés.
Dhampir: Köszi, lányom választását dicséri.
-
Ubul86
őstag
-
Banis
kezdő
válasz echterion #72277 üzenetére
Gratula! Nekem is nehezemre esett megállni, hogy hagyjam melegedni a gépet bekapcsolás előtt
A billentyűzettel semmi baj nincs, Y-Z fel van cserélve, @ más helyen van, de egyáltalán nem zavaró.
Nekem néha kicsit felpörgött a venti / “zajos” volt a driverek telepítése közben.
Majd kíváncsi vagyok, miket állítassz rajta / hogyan optimalizálod! -
echterion
nagyúr
válasz Evil Snowman #72279 üzenetére
Köszi.
Nem értem, hogy lehet ez neki kényelmes, mert a fekete műanyag benne eléggé nyomhatja a hátsóját.
-
-
echterion
nagyúr
válasz FőDudu #72274 üzenetére
Hát, a fém az biza minőségérzetet ad, az tuti. Az alja meg a fedél az fém, a palmrest műanyag. Így hidegen nagyon jól kijön a difi, a fém másképp hideg. Itt egy kép róla, a bill. is rajta van. Nagyon csecse az egész gép, nem bántam eddig meg.
Amíg nézelődtem, új lakója lett a doboznak is.
Persze, mennie kell majd onnan, de rögtön lecsapott rá.
-
-
FőDudu
veterán
válasz echterion #72272 üzenetére
Ha jo, megprobalhatsz meggyozni a Razer lecsereleserol. ;)
Kijelzo biztosan jobb, bar a Razer kijelzojere sincs okom panaszra.
Egy kepet is szurj majd be a szlovak billrol - hasznos lehet kesobb a hezitalok szamara. Latni valamit sokkal egyszerubbe teheti a billentyuzet irant erzekenyeknek a dontest.
FőDudu
-
echterion
nagyúr
-
SeatZola
őstag
válasz DonDragonka #72270 üzenetére
DVI-D Displayport átalakító van itthon. Nekünk elég a 2 monitor egyidejű használata.
Rappi
-
DonDragonka
őstag
válasz SeatZola #72268 üzenetére
Amire neked kell biztos, hogy ez a tuti?
Azt írtad HDMI és DVI csatis kéne, sejtem nem véletlen.
Ezen 2db HDMI van, és kettő DP. Kelleni fog egy DPtoDVI adapter vagy HDMItoDVI, 4-6E HUF ha nincs.
Nincs benne venti, viszont hiába a négy kimenet csak 2db monitort kezel. Oszlopban párok, tehát 2x DP alatta HDMI, de a két lehetőség közül csak az egyiket lehet használni egy oszlopból.
Plusz a hirdető teljesen más képet rakott be mint a típus maga. Amit Ő rakott be az csak 3 video kimenetes, ami meg típust írt és linkelt az 4... Erre érdemes rákérdezni...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
SeatZola
őstag
-
choosen
tag
-
gurus
aktív tag
válasz Speedy007 #72258 üzenetére
Autóban is van kisebb és drágább neve neked lehet ugyan azt jelenti de teljesítménybe nem ugyan az. Összehasonlítani két különbözött nem szabad.Procinak semmi köze ssd melegedésének hozzá ezeket te komolyan gondolod vagy csak viccelsz?
Írási sebessége bőven elég Ps5 is jó lenne 6 másodperc késéssel lassabban tölti be ps5 a játékokat mint a 980pro 5200 írási sebességével.
Le teszteltem[ Szerkesztve ]
-
DonAttilas
tag
-
gurus
aktív tag
válasz DonAttilas #72259 üzenetére
nem ajánlok senkit de nála volt és folyamatosan van neki [link] tuti az itteni tagnak nem volt még laptopjába 1tb a200.csak kisebb . bírom 1 ember rossz több tízezer jó véleménnyel és itt kapásból neki hisztek nem néztek utána. Remélem látod milyen hűvös és olcsó, jó
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
[link] jóféle jó áron.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Speedy007
őstag
2*500GB-s volt.. Gyári WD SN 720-t váltott ami 256 GB-os volt na az tényleg forró fejű volt a Kingston a2000-hez képest.. De ahogy mondtam korábban CPU függő is lehet hogy mennyire tekeri meg az SSD-t szerintem.. Nekem 5600H-val van szerelve a Legion 5 az SSD-n a gyári védelem van rajta mint ahogy mondtam korábban 50C° fölé nem igen ment nekem Samsung Magican van hozzá feltelepíte. Kingston esetén is fel volt a saját programja téve de annak ellenére csinálta a maga kis műsorát
-
Speedy007
őstag
Kinek mi én csalódtam benne pendrive/micro SD téren nagyon jók de hogy vatta újonann alig egy hónap után elkezdtek megnyekkeni holott a 3 éves WD black nvme SSD-m kapott hideget és meleget de 100/100-san adtam el a PC-vel együtt.. Lehet hogy máskép dolgzik ilyen téren az 5 Pro a sima 5-höz képest.Vagy a többlet erő fűti fel az SSD-t 5600H-5800H
-
gurus
aktív tag
válasz Speedy007 #72252 üzenetére
nekem lenovo pro 5 kb 4 hónapja van semmi baja 100%.pedig használom ezerrel. Itt és googlen szinte nincs panasz, amióta piacon van Samsung Evora annál inkább.Evo amúgy költséghatékony mint a A2000.csak dupla annyi és feleslegesen melegíti a laptopot.Én tuti nem venném meg! pedig a samsungot szeretem Ps5-be is 2tb samsung 980 pro van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz choosen #72250 üzenetére
Szia,
Igen, normális lehet!
Gondolom a gyári paszta van rajta...na azt cseréld vagy cseréltesd le szakival (mint KH) aki megcsinálja és nem fog megfőni...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gurus
aktív tag
válasz DonAttilas #72240 üzenetére
Én nem venném Samsungot . nekem is lenovo 5 pro laptopom van.samsung evo melegszik nem való bele. Kingston SSD A2000 1000GB itt az aprón vicces 21e kapható.samsung csak is hűtőbordával lenne jó, abból is min 10mm, ami már nem fér be.A2000 már gyanúsan hűvös, lehet csalnak a hőmérséklet kijelzésével
[ Szerkesztve ]
-
choosen
tag
Sziasztok, vettem egy Zephyrus G14-et. Az normális hogy játékok alatt a proci 94°C?
5900HS.Gyula
-
DonDragonka
őstag
válasz SeatZola #72244 üzenetére
Tápcsati nélkül két monitort?
Egy valóban erre a célra szolgáló eszköznek 135W-os csak a tápja... [link] (te nem ezt keresed ez már nagyon professzionális, csak példa)
Persze lehet venni ezeket a kínai cuccokat is de csodát ne várj tőlük. Nekem egy Baseus van de nem használom mert csak egy külső monitort kergetek, azt meg elviszi USB-c to DP kábelel.[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
törölt tag
-
-
SeatZola
őstag
válasz Mikulásbá #72241 üzenetére
Köszi!
Azt elfelejtettem mondani, hogy fontos lenne, hogy a cucc menjen külső tápcsatlakoztatás nélkül is. A 2020-as R14-nél volt vele gond ugyanis. Ha a laptop és a HUB is kapott tápfeszt, volt, hogy kiégett az alaplap. Ezt a hibalehetőséget ugyan a 2021-es modelleknél kijavították már, de jobb a békesség.
Rappi
-
Speedy007
őstag
válasz DonAttilas #72240 üzenetére
Tökéletes lesz a 970 evo nekem is az van a Legion 5-ben itt a HV-n vettem mind a kettőt 30K-t alig egy hónaposan azóta is kiválóan teszik a dolgukat
-
Speedy007
őstag
válasz Aljasvip #72231 üzenetére
5700XT széria esetén a powercolor red evil volt a legjobb 3 ventilláros verzió még a sapphire-re is rá vert... teszt videó is volt ahol a két ventillátorosok közül az MSI Gaming X-t hozták ki a legjobbnak a három ventillárosok közül az előbb említettet.. Nem a Hotspot hőmérsékletről van itt szó az alap hőmérsékelőt alul kellet állandóan feszelni hogy használható legyen és ne főzze meg magát hiába hogy a gyártó azt írta hogy a 100C nem a világ vége..
-
DonAttilas
tag
Igen, eddig én is így látom. Szerintem egy ilyet fogok beszerezni innen az apróról. Köszi mindenkinek!
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
A fiamnak veszünk egy ASUS ROG Zephyrus G14-et (R9 5900/RTX3060/32GB/1TB).
A kérdés az lenne, hogy milyen külső Type-C-s port elosztó lenne legjobb hozzá úgy, hogy 2 db külső monitor (1 db HDMI-s és egy db DVI-D-s) lenne rákötve plusz egér, bill és internet ethernet porton keresztül.Rappi
-
nagyúr
válasz DonAttilas #72237 üzenetére
A Samsung Evo 970 Plus talán a legjobb ár-érték-teljesítmény bajnok SSD.
-
DonAttilas
tag
válasz vakablak93 #72236 üzenetére
Köszi szépen. Időközben nézegettem még az aprót és láttam Samsung Evo 970 plus ssd-ket elfogadható áron. Akár azok is megfelelnek? 140 Eurós ssdre egyelőre nem ruháznék be ha nem feltétlen muszáj, az samu amit láttam pedig talán még gyorsabb is mint amit az olcsóbbik amit linkeltél.
-
vakablak93
őstag
válasz DonAttilas #72234 üzenetére
[link] , [link] , [link] Ezek közül bármeilyik jó illetve verzióik, pcie 3 vagy 4.0, és szállítanak magyarba is.
Fődudu: Én nem próbáltam még streamelni Lumixal, de láttam vidit youtubeon hogy képes rá a G7, ezekben a topikokban meg is tudják mondani neked hogyan és mivel: [link] , [link]
Igen, állíti képe lesz, csak nettel bírjátok azt streamelni is -
FőDudu
veterán
Felig off kerdes:
Kellene valami HDMI capture card a gyereknek.
Van egy Pana DMC-G7 fotomasina itthon, az tud akar 4K videot is. Szoval streamingre keszul. Web kameranal tuti profibb.Otletek? Gondolom paran mar probaltatok HDMI kimenetrol kozvetiteni - ez kb ugyanaz.
Van ebbol valami cost effektiv megoldas? Razer Ripsaw vagy Elgato HD60s nem feltetlenul kellene ha csak 1x hasznalna.....
FőDudu
-
DonAttilas
tag
Hali!
Van most valamilyen best buy 1 TB-os ssd a piacon? Legion 5 Pro laptopba szeretném tenni, de tanácstalan vagyok Gondoltam megkérdezem hátha tudtok valamit jó áron most a Black Friday miatt. -
k-adi
nagyúr
..hát nem tudom mekkora kereslet lehet arra a téglára, főleg 1,7 misiért (mikor az s17 meg L7 is ezerszer jobb és 1,3 misi kb.? csak hogy 2 különböző márkát említsek)
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy mennyire lesz sikeres és jövőre lesz-e még egyáltalán DTR szériájuk, elnézve a trendetde ja, az L5pro idén eléggé bb, de ezt kb. naponta leírjuk ide, főleg fehérben+rtx3070 kombóval kellően szép, kellően erős, jól felépített gép
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. asztalin dolgozok renotbeol 8 kerek éve es meg is marad az asztali. ezer ev nyuzok egy 17,3-as i3 +gt940-es asus laptopot. mai bapig hibátlanul működik Viszont az asztali melle kell egy RTX-es laptop mostmár. létezik Bármilyen 17,3-as max 380.000-ig. marka lényegtelen.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
senior tag
Ugyanez van Win11 fronton is, vagy voltak anno hasonló hibák az első Ryzen széria esetén (BIOS és Windows power plan oldalról is).
Aki megvette ezeket, az tudatában kellene legyen annak, hogy aktív béta tesztelő lesz.Majd lesz Alder-ből v2 revízió, meg frissebb BIOS-ok, aztán a következő generáció már probléma mentes is lesz.
Speedy007 #72229
nV esetében egyetlen temp szenzor értékét kaptad anno, így nem csoda, hogy nem láttál nagy értékeket. Az RTX3000 széria volt igazán arconcsapás a vevőknek, mert hirtelen olyan voodoo dolgokat mutatott a Hwinfo, hogy 100+°C memória hot spot, meg miegymás.
Az MSI amúgy az RX400 széria óta elengedte az AMD VGA vonalat, és botrányos hűtéseket szállított RX4-RX5-Vega vonalon is. Nem is értem hol olvashattad hogy az a legjobb, pláne a Sapphire Nitro+ szériával hasonlítva.
A stabilitásban verhetetlen az nV, de szépen fejlődik vissza az AMD szintjére, még adj nekik pár évet.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Igen követem azt a topikot több okból is, az első széria még nem érdekelne ugyan de az igen hogy meg lesz-e oldva hogy jól menjen az új procifelépítéssel a rendes működés.
Elvégre a Clevo úgyis Intelt tesz majd a gépeibe, 30XX Super vagy inkább 40XX sorozatnál tervezem majd váltani de csak akkor ha addig már normálisan megy majd a dolog a procikkal....
Ez meg eléggé kérdéses még ugye, na meg hogy megoldják-e majd a hűtést, abból amiket eddig láttunk az öreg Wilcox kazánok a Szent Istvánon nem melegítették túl olyan gyorsan a rendszert mint ahogy azt az Intel kazánjai tennék[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Tavaly én is hasonló utat jártam be PC-n. GTX 1660TI-RTX 2060 Super (ezzel teljesen megvoltam elégedve csak engedtem a kisértésnek hogy le váltsam)-RX 5700XT( Ezzel én is szivtam a driverekkel lehet hogy egy lehettel még a RTX 2070 Supertől is erősebb volt de nem éreztem azt a megbízhatóságot stabilitást mind az NVIDIA oldalon ráadászul iszonyat melegedet pedig garinciában még a szervízt is megjárta MSI Gaming X a két ventillátoros verziók közül neki volt a legjobb hűtése)-RTX 2070 Super aminél meglepődtem függetlenül attól hogy a régebbi csík szélességű volt mint a Radeon oldalon az RX 5700XT hogy 10-20%-al volt kevesebb a hőmérséklete kapásból tehát nem 80 fokon tekert hanem csak 63-n akármit tettem és még OC-t is használtam amennyit a teljesítmény kezelő programja engedet neki..Valamint jóval stabilabb megbízhatóbb volt nem kellet aggódni hogy vajon melyik Radeon frissítés cseszi el a VGA-t megint
[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
válasz vakablak93 #72227 üzenetére
Nezve az alder lake topicot ott se indulnak el a jatekok es a kekhalal se ritka. Early adopternek lenni nem jo. Biztos nem vennek inteles alder lake alapu notigepet.
-
gurus
aktív tag
Rosszul látod ,ennek eddig és ez után se fog lemenni az ára.Acer vérszemet kapott itthon és 2 éve túlárazza kb 30-40% a laptopokat! Annyit rendelnek amennyi kereslet van rá. Különben legion 5 pro 3070gpu erősebb nála és fele árba van. Szerintem is a fehér legion gyönyörű laptop és nem műanyag burkolat-ház
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz FőDudu #72220 üzenetére
A hitelességüket és a megbízhatóságukat akarják ezzel növelni. Arra tudok itt gondolni, ha látod milyen a bolt, hogy szép rendezett csili-vili a bolt belseje és nem egy utolsó pince valami, akkor biztos "megbízhatóak" hisz van pénz ilyen boltot üzemeltetni, és akkor talán bátrabban vásárolsz vagy bemész majd oda és személyesen (ha online nem akarsz)
-
2018
senior tag
válasz vakablak93 #72217 üzenetére
Voltak vele gondok. Megjelenes utan nem olyan sokkal jo aron alzaba meg tudtam venni. Befagyott mindig egy ponton a quake 2 rtx vele peldaul. Watch dogs legion kifagyott vele rtvel. Resizable bart aktivalva jatekok nem indultak el. Kephiba is elofordult. Ami par jatek jol futott verte az rtx 3080 at azokban a cimekben. A hajam kiteptem mert pont azokkal bugozott amikkel jatszani szoktam kiveve a forza 7et. Sorolnam a dolgokat meg de szerintem ennyi eleg lesz. Hogy mit csinaltam? Visszaraktam a palit 3080at a gepembe es hatradoltem a vga ment a dobozaba es eladasra miutan mindent leteszteltem vele. Akkor meg nem volt az amdnek valasza a dlss re es cyberpunk 2077 gyalazatosan futott max rt vel a 6800 xtn. Olyan szinten jobb volt abban a 3080 hogy nem volt kerdes tovabb a radeonnak mennie kell es nem is lesz tobbet nekem radeon vga max tesztre de nem hosszu tavu hasznalatra.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
A 3D seta az azt mutatja, hogy van mit elkoteniuk, mert nem olcso mutatvany ha jol meg van csinalva.
Mig szallodanal ennek van ertelme, mert vendeg ejszakat hozhat - uzletnel mar kevesebb ertelmet latom.
De biztosan van marketinges aki meg tudja magyarazni miert volt az szukseges
FőDudu
-
k-adi
nagyúr
válasz Bedepi #72213 üzenetére
"az összes predatort kb 1 kalap alá veszik"
Igen ez a probléma, kicsit vásárló-megtévesztés is (persze aki ennyiért néz gépet az remélhetőleg jobban utánanéz, blabla). Az meg egyértelmű, hogy nincs vélemény az 1,7 millios gépről, mert új még de ami lényegesebb, annyiért azt senki (legalábbis épeszű) nem fogja megvenni csak elég mókás látni hogy van "81 vélemény" és az oldal tetején ahol csak annyi látszik: "Predator Helios tulajdonos" de hogy melyik az már nem, az már csak a vélemények szekcióban van jelezve.. de itt inkább a termék ára a gond, de az nagyon
Mondjuk a 3D bolt-séta jópofa, hogy mondjak valami jót is a site-ról -
senior tag
válasz vakablak93 #72217 üzenetére
Random hülyeségek vannak inkább, és sajnos gyakran.
Én (asztali 6800-am van) a BF2042 béta miatt frissítettem driver-t, aztán naponta egyszer befagyott a kép, volt játék és idle alatt is. Egy újabb frissítéssel később már teljesen le is fagyott néha.
DDU biztosan megoldotta volna, de inkább visszamentem egy augusztusi WHQL driver-re, ami tuti jó. A régi driver miatt az új játékokban eleshetsz némi teljesítménytől ugye...
Előfordul az is, hogy nem működik a Chill (pedig a játék rajta van a listán 4 éve, de elvileg már mindennel is megy), vagy random gép indításnál visszaáll a beállított profil (venti görbék, teljesítmény) a gyárira.
Volt egy időben olyan is, hogy ha a Launcher-ből indítottad a játékot (pl WoT), akkor a játékhoz beállított egyedi profil nem aktiválódott, csak ha a driver-ben megadott exe-vel indult a játék.
Jah, és az új SAM (Smart Access Memory, a vörös oldal Rebar-ja, kb +5%) aktiválásához a BIOS-ban kell matatni, ami miatt néha a GPU inicializálásnál hibát dob boot közben. Ha jól tudom, ez nem egyedi eset.Ezek egy mókolni szerető felhasználónak nem nagy dolgok, de aki bekapcs->játék->kikapcs használja a gépet, azt biztos az őrületbe kergetné.
Bányász oldalról nem tudok nyilatkozni -felőlem rájuk is robbanhatna a GPU.
Teljesítményben hozzák amit kell. A 6000 széria hűtését most nagyon eltalálták a gyártók (kivéve Gagyibájt, és a silány PCB komponensek mesterévé előlépett XFX és az Asus a TUF modellekkel), és az MorePowerTool segítségével széjjel lehet tuningolni a kártyákat, amíg a táp vagy a hűtés bírja.
Esetleg még annyi, hogy sokan azt hitték, hogy dedikált RT egység nélkül is jól megy majd a Ray Tracing a vörös kártyákon is, holott ezt soha senki nem ígérte meg, csak annyit, hogy itt is lesz Ilyen lehetőség.Ellenben az nVidia egy plug&play cucc, driver-rel sosem volt bajom, és az MSI Afterburner-ben is elég egyszer beállítani a dolgokat.
Én elnézem ezeket az AMD-nek, a kék és zöld cégekhez képest egy garázscég a CPU, GPU, és még sok mást fejlesztő vörös oldal, de mások meg lehet nem.
Szerk: off-ba rakom, mert megint asztali PC dolgokkal szennnyezem itt a topikot
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Meg szabad kérdezni miket tapasztaltál driver gondok alatt a 6800XT-nél, pusztán kívncsiságból. Nálunk kölyökkorom óta nem volt AMD PC, de egy cimborám Ryzen+Radeon PC-t hajt és elégedett vele.
Miben nyilvánulnak meg a drivergondok? FPS esések vagy nem indul a játék vagy más? -
2018
senior tag
válasz KillHates #72202 üzenetére
Az relativ kinek mi a hatranyos. En se vennek amd vgat. Driveres problemakat surun javitjak. Volt 6800 xtm de nem maradt meg, gaming alatt az rtx 3080 at favorizaltam. Ugy mindent osszevetve minden jatek jo volt nvvel amdvel meg nem. Ha viszont valaki kevesbe igenyes annak jo az amd is. 1m ft felett vannak a 16 gb vramos rtx laptopok 670k meg a 12 gb vramos 6800m oriasi kulonbseg es csak driveres dolgokat lehet ellene felhozni max
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz MaxxDamage #72214 üzenetére
Ezért nem linkeltem ide a BF-es akcióját a bestware-nek, annyira azért nem jó deal annyi pénzért.
-
válasz FőDudu #72212 üzenetére
Hát igen, ez nagyon alsó és belepő szint kategória...
Nem is akartam írni nagyon semmit, csak a linket dobtam be.
Mindenki levonja a következtetéseket.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Bedepi
tag
Az Acershop-ban, az összes predatort kb 1 kalap alá veszik. Magyarán bármelyiket is nyitod meg, olvashatsz bármelyikről véleményt. Az hogy a drágákról nincs, az meg azért van, mert réteg termékek. Az új 500-as hűtése ugyan az mint a 700-asoké. max a venti változott 5. generációsra. Minden más maradt, a redőnyt kivéve. Új külső, meg a szükséges újítások. A 700-asról meg találsz egy kis szöveget, 2021.04.-nél. Szerintem kb mindent összefoglal. Amit felraktak, az meg elvileg a dupla tápos, legerősebb verzió. Megy majd ez még lefele, ha nem viszik
-
FőDudu
veterán
válasz MaxxDamage #72211 üzenetére
Tehat ez sem sikerult.
Hangos, vastag, szar kijelzo, szar hangszoro, stb...Es ennyiert megkapod a Legion 5 Pro-t (a szlovakoktol).
(annal leegalabb a hutes es a kijelzo biztosan rendben lesz - nem beszelve a szubjektiv szepsegerol).Egy ujabb versenyzo a palettan aki nem a top tier baberokra lo...
FőDudu
-
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Banis
kezdő
Köszi a mútlkori SSD-s válaszokat. Meg is rendeltem az 1 TB-os Samu 970 Evo Plust, de az Amazon rendesen kicseszett velem. Az irodába szoktuk rendelni a dolgokat, eddig mindig sikerült behozniuk időben. Szerda este szállította volna ki a futár, de nem talált ott senkit. Másnap ránéztem az állapotára és megváltoztatták: undeliverable-re. Hívtam/ írtam nekik, de feszt csak azt hajtogatják, hogy visszakapom a pénzt (90 euró volt az SSD... ennyiért azóta sem találom sehol...) Kicsit el is ment a kedvem az amazonozástól....
Más: Sikeresen átvettem ma a szlovák, fehér Legion 5 Pro-t. Hát mit ne mondjak... gyönyörű!
ZenTimings-al ránéztem, elvileg jobb RAM-ok vannak benne, mint Jarrod defaultjai, majd linkelek képet róla.
Windowst felraktam, viszont van tapasztalatotok, hogy honnan érdemes 10 Pro licencet venni?
Illetve, miket érdemes beállítani kezdéskor? Lenovo oldalról letöltöttem az updateket, windows-t is updateltem, Vantage-n keresztül is ami volt. Nem igazán értek hozzá, viszont ezt a gépet szeretném rendesen beállítani, milyen beállításokat / teszteket ajánlanátok? -
nagyúr
válasz Xerath404 #72203 üzenetére
Hát... kipróbáltam egy AMD GPU-s gépet nem olyan régen, a 3D teljesítményével nem is volt baj, de szerintem (az elmúlt 25 év tapasztalatára alapozva) az AMD már soha nem fog megtanulni rendes drivert írni a videókártyáihoz. Amit igazából nem is értek, mert a professzionális vonalon nincs is baj a FirePro-kal, de amit a RadeOn vonalon művelnek az valami katasztrófa.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming Nvidia RTX 4050 6GB Laptop Bontatlan!
- -62% HP EliteBook 850 G8:i7 1185G7,32GB RAM,512GB SSD,15.6" 400nit 100%sRGB,vil.MAGYAR numeri.bill.
- -62% HP EliteBook 850 G8:i7 1185G7,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bill.,Win 11 Pro
- Lenovo G50 laptop (15,6/i5-G4/4GB/128SSD/Magyar/AMD)
- Dell Latitude 14" E6440 i5 4200M 2.5GHz 8GB RAM 512GB SSD 1TB SSHD Windows 11 Pro