- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Szerintebb jobb fizuk mellett sem ér annyit mint amennyiért adják őket, de nekem így ki esett. Jó lenne valami windowsos vas játszigatni. A notit sem veszem elő szinte sosem, túl nagy, így meg macera. De egy kis stratégiára, vagy wasteland szerű cuccokra jó lenne. Bár ezekhez nem feltétlenűl kell erőgép. 720 p meg egy claw vagy alap z1 es ally is bőven elég. Időben is max 1,5 órát tolom.
-
RM007
addikt
Akkor lenne igazán nagyszerű ha az asztali verzát nevezetesen az Arc A770 és persze utódait cpu munkára is be lehetne fogni egy Intel proci mellett valahogy összeházasítva. Egy anya szült, egyformán is gondolkozunk, esetleg segít mellette egy AI chip feladatkiosztásban, cpu - gpu frontszakaszokra erők csoportosításában, elosztásában. Minden egy helyről alapon............
Mondjuk akkor a jövőben elgondolkozhatnék milyen kártyával folytassam tovább.
Ajjajjjjjjjj elindult a fantáziám.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
őstag
-
nagyúr
Indium Ha Iridium lenne, abból egy gramm: kb 100 ezer
Kiherélték 5 hónapja az ARC Control-ból a Performance módot, de az okos reddit-esek megtalálták, hogy hogyan kerüljék meg. Ha ez még nem volt meg és a jó öreg XTU-val sem hajtottad még csapágyasra, akkor hajrá! Meg lesz az a 12 pont!![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
RM007
addikt
-
nagyúr
Van: XeSS a neve (karlendítős szmájli) és az ARC-okkal elég szépen is működik, kb 30-35%-ot dob a teljesítményen: Horizon Forbidden West alatt használtam egy Arc770-esen.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
RM007
addikt
A másik amit elfelejtettem megemlíteni és hogy igazoljam is kicsit, mert egy asztali vga topik moderátora is megemlítette a nevét, van ez a [link] (Revo Uninstaller Pro) hasznos fizetős program. Bármi van nem kell újra rakni a rendszert, mert ez mindent teljesen tisztára tud mosni. Mindent kiszed a rendszerből. Tegyük fel hogy leszedtem valamit....nem fejtem ki mire gondolok(mert kivágnak), és elmászott. Nincs második lehetőség. Ezzel leszeded és teljesen tisztán tudod elölről rakni újra mint első alkalommal. Szerintem ezt az újra rakom a rendszert el kell felejteni, nincs értelme, eljárt már felette az idő.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
RM007
addikt
Bocsánat hogy ilyet merek kérdezni. Ez valahonnan leszedett vagy megvásárolt változat? Mert ha az előbbi akkor kaphatott egy frissítést és azért. Ha van ennek a proginak külön topikja talán ott kellene utána kérdezni a lehetséges megoldására.
(Én is találkoztam hasonló szituval Adobe kapcsán, túl régi volt a progi (2021 talán), ilyen az internet világa. Végül utána olvastam és volt rá megoldás....törölni kellett valamit.)
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
FőDudu
veterán
Throttlestoppal rendesen beallitani a teljesitmeny profilokhoz tartozo feszultsegeket es szorzot?
(W11 alatt eleg szivas a TS beallitasa, mert a biztonsagi cuccai (Core Isolation alatti memory integrity) nem engedik elerni a processzor regisztereit - de ha valamilyen modon a procidhoz hozza tud ferni es a BIOS is engedi a feszultseg modositasat, akkor ez a legjobb modja a teljesitmeny maximalizalasnak minimalis energia felvetellel).
Nekem UV is van - eleg szepen takarekosra tudtam venni a gepet. 80Wh akkubol, 15,6" FHD 300Hz kijelzovel kijon 8 oras akkuido (nem veszem le sem a fenyerot, sem a frissitesi frekit). 10875h, RTX2070Super. Razer Blade. (a hutes sokat szamit - kapott folyekony femet, igy kb passzivban elmegy.
Es persze kell egy jo Windows install amibol ki van gyepalva a szemet. Nekem kb fel eves a W11 install, most 231 processz fut. De ebben van 3 kulonbozo bongeszo vagy 100 tabbal. Amikor felraktam, akkor alig 100 processz futott.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Az a proci 6 wattos gyarilag. Ha 9W amin megy az mar tulhajtasnak szamit.
Azt felhuzni 25W-ra meg eros tulzas - ketlem, hogy a gepben levo egyeb elemek (tapellatas, vrm, stb) erre tartosan fel lenne keszitve. Lehet az akku fog melegedni, vagy egyeb gond lep fel...Ovatosan.
En pl egy vezetek nelkuli tolton hagytam egy telefon egy hetig - meg jo, hogy megtapiztam.
A tolto alja mar folyosra olvadt.Szoval van amit csak rovid tavu igenybe vetelre terveznek.... Van ami meg tartosan birja.
Az egyik a hobby cucc - a masik az ipari.Parkside vs Makita. Mindketto kifur 5-6 lukat - csak a Makita az egymas utan szazszor meg tudja ismetelni.
FőDudu
-
Raymond
félisten
Azt kerdezted a CPU birja-e Az birja, annak mindegy, ezert irtam hogy inkabb a gep es a tobbi alkatresz az ami engem izgatna. Mert ha valaki megcsinalta azt a hazat ugy ahogy van, olyan hutesel ami benne van 9W-re tervezve, akkor lehet hogy 30W+ mar nem idealis oda.
Neztem egyebkent hogy 300korul van a gep, de szerintem az a proci/APU nagyon gyenge es nem eri meg ugy. Akkor mar inkabb a legolcsobb Steamdeck 419-ert, merfoldekkel jobb.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Ha a gep birja akkor mindegy, az ugyanolyan Ryzen mint a tobbi csak gyarilag TDP limitalt. Nem tudom mit csinalt a YT-os gyerek, de en azon aggodnak mi lesz a geppel es a tobbi alkatresszel.
Mas: a GDP Win4-t lattad mar? A video alapjan meg en is elgondolkodtam rajta par percig
-
FőDudu
veterán
Az, hogy az adott eszkozben hol mukodik, maximum a tervezesre ad nemi ravilagitast.
Mennyi a Tdp specifikacioja a procinak?(csak egy info: 6800HS az kb 35 Watt tartos teljesitmanyre van meretezve - de szokas 80-90 Watton is jaratni oket.)(persze ezt gyarilag allitjak be)
Ha a hutes kepes tartani a lepest a leadott teljesitmeny miatti hovel, akkor nagy baj nem igen lehet - hacsak a rendszerben a tapellatast nem 9 wattra mereteztek. Ha nem valami grammra kiszamolt sulyu cuccban csinalod, akkor valoszinuleg birja. (legyen garid, akkor valamennyire vedve vagy).
FőDudu
-
nagyúr
" A videó alacsonyabb TDP mellett ígér 15-60%-os teljesítménynövekedést."
Hmm, Te még hiszem abban, hogy egy tablettától 10 cm-el nagyobb lesz?
Nem lehet, hogy valami throttling miatt lassabb a STANDARD beállítás alatt?
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
Gyari.
Csak annyi ami latszik, hogy kapcsolodaskor cannot connect to this network.
Logokban es egyeb helyen a security setting are different uzenet van.
Szoval franc tudja.
Letoroltem (forget network), ujra csatlakoztam, detto.
Majd mimdjart letesztelem mit muvel az uj driverrel.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
En is.
Razerem valamiert nem szereti a Wifi6 halozatot.
Intel AX201 Wifi6 kartya van benne, latja is a halozatokat, de nem kepes kapcsolodni hozzajuk.
Szerencsere rafutottam egy olyan topikra ahol pont ilyet targyaltak, kiderult, hogy driver issue.
Ujabb Wifi es Bt driver is letezik, letoltheto az Intel oldalarol. Leszedtem, felment, ma tesztelve lesz.FőDudu
-
RM007
addikt
Én már régen használok egy Kingston V30 A1 512GB microSD-t. Játékot nem néztem vele, csak filmezek, arról nézem. Olyan 75-80 kbyte/mp az írási sebessége.
Jut eszembe nyomozom a The Matrix Awakens PC demo verziót. Meglesném hogy fut-e nálam.
-
hszilard666
veterán
Lazán mehet róla minden! A Steamdeck-nél is SD kártyáról futnak a játékok. Sőt a Switchemben is a egy 128 gigás ratyi Kingston SD kártya van, 2017 óta futtatok róla játékokat, mivel oda töltöm le a store-ból a címeket ha valami nem elérhető dobozosa. Semmi baja.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
vakablak93
őstag
Nem tudom milyen oprendszerrel tervezed ezt meglépni, de én már próbáltam annak idején, a Wot minden csatában a 15 perces meccs közepére töltött be, singleplayerben ha van türelmed kivárod, de multi jatékokban szerintem felejsd el.
Emellett a Samuk tapasztalatbol mondom melegednek, de az Evo Select ( világosszöld ) sorozat jól bírja a melegedést, nem fog belassulni, na meg a Sandisk extreme pro modellek.
A Kingstonokat viszont most mondon kerüld el, ahogy a fórumtárs feljebb írja nagyon hamar behalna tőle.
A többi gyártót nem ismeremEnnek ellenére is könnyen lehet kicsinálod majd akármelyikkel is próbálkozol.
Ha anyagilag megengedheted akkor próbálj UHS II-t venni, drága de klasszisokkal gyorsabbak mint az UHS-I tásaik ( már ha az eszközöd kártyaolvasója elég hozzá ), de ez nagyon leszűkíti a keresést tudtommal micro SD méretben csak a Sandisc csinál.
-
nagyúr
Simán mehet rá, a Mac-eknél a Jetdrive már régóta alternatíva a bővítésre.
Van a Samsungnak a PRO sorozata, a SanDisk-nek a HighEndurance-a, a Belkin-nek az Industrial verziója. Ezek elég jól bírják a rongát. De az illesztőfelület miatt, nem lesz kapkodós a betöltés.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
SSD inkább, mSD nem arra való
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Raymond
félisten
Igy olyan kod fut a rendszeren drivernek alcazva amilyen akar, nem te vagy az egyetlen aki kikapcsolja mert van hardver ami maskepp nem fog mukodni amig a gyarto nem ad ki ujabb meghajtokat de van olyan hogy ez mar soha nem fog megtortenni igy mas valasztas nincs ha kell a hardver.
Talan erdemes lenne a fejlesztonel rakerdezni mert nem latom hogy panasz lenne erre mar ahol talalni valamit a programrol. Vagy senki nem hasznalja meg W11-el
-
RM007
addikt
Mintha a felső sor vram moduljai nem lennének a helyükön, ott üres lenne az a rész.
Meglehet rossz a szemem. Lehet nagyon le van kopva ahogy jobban megnézem. Furcsán lehetett a hűtése megpakolva.#76940 Smithy87:
Szerintem nem rossz a maga kategóriájában, de kell még neki + áramcsati a tetején. A Clevo laptopoknál így van. Nagyobb az áram igénye(TDP) és így a teljesítménye is a társaihoz képest, már ahol ez nincs.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kb. 245k-ba van nekem, arra megy rá a szokásos 5-8% hasznom, de ha van valakinek EU-s adószáma, akkor lejön 23%. Olcsó? Biztos nem. Ez jó ár lett volna 3-4 évvel ezelőtt, de ahhoz képest, hogy eredeti dobozosak .... passz. Nekem mondjuk az egyik 40AJ-vel rossz élményem van sajnos (a háromból), s pont a GTX 980-as krepált be. Sokáig volt a GTX 970-es verzió, meg egy kis időre a GTX 1080-as.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
FőDudu
veterán
Eleg bonyolult cucc...
Gyakorlatilag masik UEFI firmware-t raknak fel linux alol ha jol ertem. Es a linux is megmarad mint boot loader.En inkabb nyulnek a BIOS tartalmahoz, ha az jarhato ut. Lehet nem hozzaferheto egy kiolvasas/flasheles idejere, akkor mar csak ilyen mokolas marad...
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Ez nem kiskapu volt, hamem feature.
Amit arra hasznaltak, hogy a procikat undervoltolva csinaltak valami galibat atomeromuvekben.
Marmint a tamadok.Igy az Intel lezarta ezt a biztonsagi rest, hogy tobbe ilyet ne tudjanak csinalni.
Regebbi bios, vagy ahogy Razer eseten szepen at kell irni par bajtot a meglevo Biosban es rogton megy a fesz allitas ujra. Meg a win aloli bios frissites.
Notebookreview foeum arhivumat ajanlom letolteni, atnyalazni, ott tuti van megoldas a problemadra.
Vagy Malak. O otthon van ezekben a Surface bigyulakban
FőDudu
-
motifator
senior tag
Röviden, tömören, megnyitod az FIVR opciót és ha a bios engedi, akkor be fogod tudni pipálni az "unlock adjustable voltage'' opciót. Ha ezt nem engedi bepipálni, akkor el kell engedni, nem fog menni az UV. A "CPU Core" és a "CPU Cashe"-nél az "offset voltage" csúszkán vagy a kis nyilakkal be tudod állítani a kívánt értéket. (kezdésnek pl. -50 mV,) Túl nagyot ne adj neki, de úgy is crash lesz, ha már nem bírja. Fogalmam sincs az ULV procik mit bírnak, alapból alacsonyabb a feszültség ezeknél. Végül jobb alul "apply". Leteszteled egy Cinebench-el, hogy mennyit változott. Érdemes állítás előtte is futtatni egyet, hogy lásd a különbséget illetve monitorozni a hőmérsékletet, de az én véleményem továbbra is, hogy ezzel a procival ilyen szinten felesleges vacakolni. Kb. mint egy 2107-nél, a +3 LE.
Funky + Jazz
-
RM007
addikt
Ez egy 6.3.0.56 -os verzió, lehet van régebbi is csak nincs feltüntetve benne a verziószám. [link]
Egy másik.... [link] és még egy másik... [link][ Szerkesztve ]
-
RM007
addikt
Chrome-mal kell megnyitni. Jól megírt nyelvtani hibát mellőző szövegelést egész jól fordít a google fordító.
-
RM007
addikt
[link] Ezt olvastad már? Talán egy megoldás. Van ott egy verziószám megemlítve az elején, nekem van lementve korábbi XTU verzió. Ha gondolod megpróbálhatom feltölteni neked.
Mondjuk csak az a baj ha fel is megy a nem támogatott részeknél nem lesz csúszka, az is lehet szinte semmit nem lehet állítani. A GPU esetén sokkal könnyebb a dolog, mint írták.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
motifator
senior tag
Pont egy ULV procit szeretnél alulfeszelni? Sokat ne várj tőle, nem fog megtáltosodni., Ez alapból egy 15W cpu basic feladatokra, egyes konfigoknál elengedik turbó alatt 35W-ig, rövid ideig se bírja a hűtés miatt. Ráadásul pont egy surface book alaplapja nem hiszem hogy túl lenne méretezve az ilyen UV mókákhoz. Tegyük fel sikerül 50-70 mV-os UV-val picit javítanod a hőmérsékleten, de teljesítményben elhanyagolható lesz a növekedés. Feljebb pedig én tuti nem mennék, mert az alaplapod is áldozatul eshet. Ha ki szeretnéd próbálni töltsd le az Intel XTU-t, akár a legutolsó verziót, nem lesz különbség, mert ha a biosban le van tiltva az UV, akkor mindegy, hogy régebbi, vagy újabb az XTU, nem a szoftvertől függ. Ha nem megy az XTU, akkor a Throttle stop-al még tehetsz egy próbát, de szerintem felejtős.
A GPU UV egy másik téma, oda MSI AB kell majd, gondolom a 1060 MQ verzió, de a GPU-z megmutatja, az órajelekből ill. HW infó teljesítményből ki lehet matekozni. Itt sem lesz komoly teljesítmény többleted, de a hőmérsékletet egy jó görbével lejjebb tudod hozni. Ha fent van CTRL+F és feljön a "voltage editor". Megnézed a boost frekit a GPU-znál, a gyári görbe max frekijét SHIFT+ egérrel lehúzod a boost órajelre és 0,85 - 0,9 V közötti frekit hozzáigazítod, majd pipa. De van egy tonna videó YT-on, az szemléletesebben megmutatja. Egy szó mint száz, szerintem annál a laptopnál engedd el.Funky + Jazz
-
Én is csak felmérem a helyzetet a jövőre való tekintettel.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nem értek hozzá. Köszi!
-
RM007
addikt
Igen ez így sokkal csinosabb és gondolom a hűtést is segítik a ventik, nem pedig amire gondolnánk elsőre egy bezárt falak közti fulladás. Én így a jelenlegi felállással könnyen tudom szállítani is, egyik pontból a másikba utazás esetén, itthon meg mindegy. Az asztali tápegység foglal inkább sok helyet, de megoldható, igaz már nem annyira mobilis a komplett cucc amire azért még próbálok figyelni a lehetőségekhez képest.
-
hszilard666
veterán
Huu, ez nagyon menő enclosure!
Volt pár éve a gyártónak egy cuki ITX es egybegépe a G20 as, az jut róla eszembe. Borzasztó volt az upgrade path, mégrosszabb a hűtés, de annyira tetszett a dizájn hogy a mai napig keresek egyet. Olyan volt mintha a Crysis 3 ból mászott volna ki:
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Normál asztali kártyás verzióra gondoltam majd (nV RTX 50xx-60xx vagy azutáni széria)
Az 200W+ (207W+ volt eddig a max. amit bekajált CP 2077 alatt)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
A reklám ott is meg van...ahogy nézem!
Én meg azon filóztam, hogy később (ha a VGA árak normalizálódnak) amikor már az MXM 2080 Super már kevés lesz (nekem) akkor TB3 portra kötve egy külső VGA-t hajtana... (ez csak gondolat volt ilyen "akár" az is lehetne majd...)[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Gondoltam hogy fogepnek nem az igazi, de a kategoria arazasaban azert gondolom keletkezett vagy fog keletkezni egy kis vihar. Gyakorlatilag felezi az arat ha a OneX AMD-s (de mondjuk Inteles is) gepeit nezem. Eroben nem ugyanaz de azert biztos jobb a 8.4-es magasabb felbontasu kepernyo (1280x800 felbontasban is jatekok alatt).
-
Raymond
félisten
Ez itt picit off, de mar a multkor is akartam kerdezni hogy te mint a formatum rajongoja hogy latod a Steam Deck-et? Mert en azt latom hogy a hasonlo gepek aranak feleert vagy kevesebbert adjak, gondolom ez most felbolygatja a piacot.
-
hito , rád gondoltam
Win Max 2021 - [link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Notebookcheck-es tesztben is átlag alatti a teljesítménye, szerintem ez ilyen. [link]
"However, the test showed that the performance of the Intel Core i7-1165G7 remains slightly behind the average of our test results so far."
fordjee: Szerintem kb. lehetetlen, talán valamilyen csomagtovábbító szolgáltatással, de pl. a német Dell alapból kiszűri ezeket. Ezenfelül ÁFA+VÁM jön rá.
Amúgy ha valaki mégis szeretne amerikai Alienwaret, akkor ennél a cégnél érdemes érdeklődni, szállítanak Magyarországra. [link][ Szerkesztve ]
-
RM007
addikt
Én is fizetem a különlegességet!!! Bár akinél van elegendő mani az nyugodtabban tudja élni a vágyait.
Azt gondolom ha valamit ilyen drágán megvesz az ember és aztán sokáig használja is, nem ad rajta túl pár hónap elteltével, akkor akár kifele hiteles is lehet a szenvedélye, mindamellett kevésbé tekinthető kidobott pénznek mivel örömét leli benne. Pl..Autóra ki mennyi pénzt költ is egyedi igény közlekedésileg(A pontból eljutva a B-be) amennyiben más szempontokat nem nézünk.[ Szerkesztve ]
-
2018
senior tag
Hát nem fizetnék max 100k-t érte kb. 350-ért olcsóbban legion 5 -öt vettem rtx 3060 al 5600h procival ami nem kicsit eszi meg teljesÍtményben ezt a tumoros szobrot. És baromira halk ráadásul.
MaxxDamage
nagyúrLegalább vall mint a bíróságon, ha már ilyen sokat kér érte.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Az első naptól kezdve amint elő lehetett jegyeztetni rá, már megjelentek a hirdetések ebayen, hogy ekkor és ekkori szallítással eladó lesz...
Ezért is örülök hogy előjegyeztem rá, ha nem jönne be, ahogy a helyzet kinéz nem hiszem hogy bukás lenne a vége.Ha mégis akkor első PC-nek mehet a kistesómnak, rászoktatom már most, aztán együtt nyomhatjuk a Genshin Impactot
-
fordjee
aktív tag
1650-es volt. Lehetett használni tabletként, nem is volt rossz rövid távon, de valóban nem arra volt kitalálva. Amúgy egy baromi jó gép volt, nagyon össze volt rakva és még a hőfokok is rendben voltak, ahhoz képest, mekkora és milyen teljesítményt nyújtott.
Ezt egyelőre én is ki fogom hagyni, de nagyon csábító, csak úgy érzem, visszavinném, csak kipróbálásért meg nem játszunk ilyet, hogy 2 hétig használom aztán visszafordjee
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest