Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hi!King

őstag

Ez a második hét a félmaratonom óta. Azt gondoltam, visszaveszek 1 vagy 2 hétig, de ez igazából csak futott km-ben történt meg. Múlt héten volt egy 116 km-es bringázásom, egy futásom terepen, illetve tegnap szabin voltam, és szintén terepre mentem, 22 km 800 méter szintemelkedéssel, 3 Maprun pályát futottam le, közel verseny erőfeszítéssel azokat, magamhoz képest igencsak magas pulzussal. Azt érzem, hogy elpuhított az, hogy nagyrészt síkon futok, úgyhogy a 4 napos hosszúhétvégén is 2-szer ki fogok menni valahová. Aztán majd meglátom mi lesz, most inkább nem fogok maratont futni, mert nem abba az irányba edzek, Budapest Maratonra viszont be vagyok nevezve, illetve Kis-Duna maratonra is be fogok, ha úgy tűnik nyáron meg lesz tartva, azokra kicsit később kezdem meg a készülést.

Egyébként a terep és az aszfalt/könnyű földút között nem csak emelkedőn érzem a különbséget, hanem teljesen síkon is érezhetően nagyobb erőfeszítés ugyanaz a tempó, mert teljesen más egy-egy lépés, jóval magasabbra kell emelni a lábakat. Már egy buckásabb földúton is, de ha átvágok az erdőn, és jól futható erdőről beszélek, nem bozótról, ott az avar, illetve laza talaj még inkább lassít. Pedig most semmi sár nincs, az igazi buli akkor kezdődik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés