Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Hálisten lassan vége ennek a nehéz szenvedéses évnek! Ezzel megpróbálom lezárni a rosszat a nehézségeket és az új évet majd a gyógyulással kezdeni és remélhetőleg tavasztól sikeresebben, sérülésmentesen felépíteni magam!
Hát mit mondjak nagyon nehéz év volt, de még ennek ellenére sem érzem hiábavalónak a küzdelmeket! Jó így visszatekinteni, mert azért történtek szépnek mondható versenyek, eredmények is.
Tavasszal egy egész jó formát sikerült elérnem még egészségesen, 4:18-as 5K-s PB-vel- 4:25 körüli 10K-val nem ment rosszul a futás!
Utána már kezdődtek a gondok, ezt a szintet nem is tudtam újra még csak megközelíteni sem, de szeptember végén azért sikerült összekapnom magam, sérültem megment egy 1:40-es szintes félmaraton. 1:39-volt a cél, de ha nem rontom el a rajtot, meg is lett volna, szóval ezt sikeresnek értékelem, mert bőven bennem volt még így sérülten is! Utána már csak küzdöttem magammal, voltak jobb és rosszabb napok is..Ezek ellenére azért így összesítve összejött:
- 2431,3 km futás
- 129 km edzéses gyaloglás
- 1650 km bringa a benti tekerésekkel együtt, valamint
- 8 óra Spinning.A saját testsúlyos erősítéseket nem számoltam össze, de éves szinten 50-60 óra biztosan megvolt
Most már csak azt remélem, ezeket a számokat jövőre is képes leszek hozni fájdalom nélkül és majd gyógyultan meg tudom ugrani a következő szinteket is minden távon!Mindenkinek Egészségben és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest