- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Az mitől lehet, hogy hirtelen elkezdtem vízhólyagosodni és mit lehet tenni ellene?
Pegazusban futok már évek óta (cserélgetem, ha elhasználódik, nem ugyanabban), a mostani cipő már megvan egy ideje, szóval nem is új. A futás mennyisége is inkább kevesebb, mint régebb, amikor semmi bajom nem volt.
Ehhez képest most az bal lábamon kb nincs bőr egy jóó nagy részen, a jobb lábamon pedig vérhólyag van ugyanott, járni is alig tudok.Korábban néha előfordult vízhólyag, de csak ritka alkalmanként és nem is zavaróan. Mostanában viszont gyakorlatilag minden futás után lesz egy nagy és egyde durvább. Nem tudom mit tehetnék ellene, mivel szerintem nem változott igazán semmi, így nehéz beazonosítani a kiváltó okot.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest